AtiX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Παντως περισσοτερο εχει σχολιαστει η ανικανοτητα των ηθοποιων πανω στην υποκριτικη τους, παρα στην φυλη τους. Βασικα εχεις πιαστει απο 2-3 σχολια (οπως κανεις σε καθε αντιστοιχη περιπτωση) και πετας το οτι οσοι δεν υποστηριζουν τους ταδε, ειναι ταδεphobic. Κυριολεκτικα ολο το μαερκετινγκ ηταν γυρω απο τους ταδε. Τουλαχιστον να ηταν και σωστοι ηθοποιοι. Δες και το she-hulk ή msmarvel ή hawkeye. Περα απο εναν υπερβολικα μικρο αριθμο ατομων που ενοχληθηκε με την υπαρξη γυναικας σε πρωταγωνιστικο ρολο, οι υπολοιποι που σχολιαζουν αρνητικα δεν πιανονται σε αυτο το κομματι. Αν προσέξεις θα δεις ότι σχολιάζω συγκεκριμένα σχόλια που περιέχουν συγκεκριμένο περιεχόμενο… 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Φιλε @AtiX,την εχεις δει τη σειρά?Περιμενεις να ολοκληρωθεί και σύ,γενικά σε τι φαση βρίσκεσαι αν δε σε πειράζει που ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, οι ερμηνείες είναι κάκιστες. Η Galadriel δεν είναι η πραγματική Galadriel, αλλά η χαμένη από καιρό θυμωμένη ξαδέλφη της. Γιατί είναι θυμωμένη; Γιατί είναι πιο έξυπνη και πιο αρρενωπή απ' όλους τους άλλους, αφήστε που κολυμπάει και πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τους υπόλοιπους, αφού έχει κάνει μπρος πίσω 3 φορές τη Belegaer. Είμαι μισογύνης, οπότε μη λαμβάνετε υπόψη αυτά που λέω. Ο Arondir είναι ο χαμένος ανιψιός του Legolas. Αγαπάει μιαν όμορφη κοπελιά, αλλά δεν ξηγιέται σωστά και την έχει αστεφάνωτη. Πιστεύω ότι του αρέσει να καταπιέζει τους καημένους τους κατοίκους του Tirharad. Μη μου δίνετε σημασία όμως, είμαι ρατσιστής και τα λέω αυτά. Ο Elrond είναι ηλίθιος κι ο Gil-Galad φοβάται ακόμη και τον ίσκιο του. Αμφότεροι παίζουν σαν να έχουν υποστεί λοβοτομή, αλλά μη με παρεξηγείτε. Είμαι, είμαι, τι είμαι, ρε παιδί μου; Α, ναι, είμαι εραστής των orcs και τα λέω αυτά. Εντάξει είμαστε τώρα; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από DEADLAZARUS Typo 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, mAs_81 είπε Φιλε @AtiX,την εχεις δει τη σειρά?Περιμενεις να ολοκληρωθεί και σύ,γενικά σε τι φαση βρίσκεσαι αν δε σε πειράζει που ρωτάω Αν δεν ήσουν προκατειλημμένος θα ήξερες ότι και έχω δει την σειρά και μάλιστα έχω εκφράσει και την γνώμη μου… πχ έχω πει ότι είναι μια μέτρια σειρά με το κυριότερο, μέχρι στιγμής, πρόβλημα να είναι οι σεναριογράφοι… αν συνεχίσουν έτσι πιστεύω ότι θα έχουμε κάτι αντίστοιχο με το Xena: Warrior Princess… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, AtiX είπε Αν δεν ήσουν προκατειλημμένος θα ήξερες ότι και έχω δει την σειρά και μάλιστα έχω εκφράσει και την γνώμη μου… πχ έχω πει ότι είναι μια μέτρια σειρά με το κυριότερο, μέχρι στιγμής, πρόβλημα να είναι οι σεναριογράφοι… Ξεπερνάω το προκατειλλημενος γτ δεν ισχύει και δηλώνω ότι χαίρομαι που συμφωνούμε σε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Λοιπόν, οι ερμηνείες είναι κάκιστες. Η Galadriel δεν είναι η πραγματική Galadriel, αλλά η χαμένη από καιρό θυμωμένη ξαδέλφη της. Γιατί είναι θυμωμένη; Γιατί είναι πιο έξυπνη και πιο αρρενωπή απ' όλους τους άλλους, αφήστε που κολυμπάει και πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τους υπόλοιπους, αφού έχει κάνει μπρος πίσω 3 φορές τη Belegaer. Είμαι μισογύνης, οπότε μη λαμβάνετε υπόψη αυτά που λέω. Ο Arondir είναι ο χαμένος ανιψιός του Legolas. Αγαπάει μιαν όμορφη κοπελιά, αλλά δεν ξηγιέται σωστά και την έχει αστεφάνωτη. Πιστεύω ότι του αρέσει να καταπιέζει τους καημένους τους κατοίκους του Tirharad. Μη μου δίνετε σημασία όμως, είμαι ρατσιστής και τα λέω αυτά. Ο Elrond είναι ηλίθιος κι ο Gil-Galad φοβάται ακόμη και τον ίσκιο του. Αμφότεροι παίζουν σαν να έχουν υποστεί λοβοτομή, αλλά μη με παρεξηγείτε. Είμαι, είμαι, τι είμαι, ρε παιδί μου; Α, ναι, είμαι εραστής των orcs και τα λέω αυτά. Εντάξει είμαστε τώρα; Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί, και το σενάριο μπάζει από παντού. Έχουν στο μυαλό τους τι θέλουν να μας δείξουν, αλλά δεν ξέρουν πώς να το πετύχουν οπότε γεμίζουν την σειρά με αηδίες. Θέλουμε η Γκαλάντριελ να φτάσει στο Νούμερο και να συναντηθεί με τον Χαλβά, what do we do? Βουτιά στη θάλασσα. Θέλουμε να δείξουμε ότι είναι δυνατός ο Χαλβάς, what do we do? Τον βάζουμε να κλέψει το blacksmits sigil χωρίς κανέναν απολύτως λόγο και αιτία μιας και όλοι ξέρουν ποιός είναι οπότε δεν θα του χρησιμεύσει πουθενά. Θέλουμε να δείξουμε ότι είναι ψιλοδιχασμένος ο Χαλβάς και προσπαθεί να καταπνίξει την evil πλευρά του, τι κάνουμε? Τον βάζουμε να κεράσει σφηνάκια. Ο ναυαγός. Τα λεφτά τα σήκωσε απτό ATM. Σε κάθε επεισόδιο έχει δεκάδες τέτοιες χαζομάρες που δεν βγάζουν κανένα απολύτως νόημα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Ξεπερνάω το προκατειλλημενος γτ δεν ισχύει και δηλώνω ότι χαίρομαι που συμφωνούμε σε αυτό Μα δεν διαφωνούσα ποτέ πάνω σε αυτό ούτε με εσένα ούτε με όσους το υποστήριζαν… Ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνεις τον ίδιο διάλογο και με άλλους που ενώ συμφωνούν ως προς την μέχρι τώρα μετριότητα της σειράς, διαφωνούν για τους λόγους που είναι μέτρια… Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από AtiX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, AtiX είπε Ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνεις τον ίδιο διάλογο και με άλλους που ενώ συμφωνούν ως προς την μετριότητα της σειράς, διαφωνούν για τους λόγους που είναι μέτρια… Όχι λέω να το αφήσω εδώ σήμερα..😂 Αυτα,και αλλά πολλά στο επόμενο επεισόδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Spoiler @xavier Μπράβο, πήρες στα σοβαρά μια ειρωνική ανάρτηση κι έδειξες ποιος είσαι. Εντάξει, από κάποιον που παριστάνει ότι ξέρει τόσο πολλά πράγματα για τον Τόλκιν, ενώ η άγνοιά του είναι εμφανής, δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Xavier προς τι οι φάτσουλες. Με τι διαφωνείς ακριβώς? Η τυπισσα εχει εγκλωβιστει στο νουμενορ γιατί δεν της δίνουν πλοιο. Γιατί δεν το παίρνει κολυμπωντας? Η μισή αποσταση είναι απτο βαλινορ.... Στο βαλινορ βουταμε και παμε για βραβειο michael phelps, απτο numenor ομως δεν μπορούμε να φύγουμε γιατί δεν έχουμε πλοιο. Lol 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μάλλον γιατί αυτές τις μέρες , κοιτάει προς τα κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymous999 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, sakis_colt είπε Στο μεταξυ καποιος φιλος σχολιασε οτι του αρεσαν οι hartfoots. Oι οποιοι σε μια τραγικη (ακομη ) σκηνη τραγουδανε no one walks alone και λιγο αργοτερα αφηνουν πισω εναν δικο τους τραυματισμενο να τον φανε οι λυκοι, κανενας δεν παει να τους βοηθησει κ ξεμενουν πισω στο καραβανι με τον τραυματια να υποφερει κ 2 γυναικες να μην μπορουν να συρουν το καρο. Ουτε ενας δεν περισσευε να βοηθησει; Στο κατω κατω δικοι σας ειναι ρε, οχι ξενοι που πετυχατε στον δρομο. Υπεροχοι και φανταστικοι, να χεσω τους σεναριογραφους. Ρε μαλακια εκανε ο μοργκοθ που εφτιαξε μπαλρογκ κ λυκανθρωπους, τους χαρφουτ επρεπε να παρει. Μπροστα τους ο Καρχαροθ φανταζει γλυκο κουταβακι. Φίλε μου μάλλον δεν πρόσεχες οσο έπρεπε την αρχική τριλογία, αλλιώς δεν θα είχες απορίες... θυμάσαι εκεί που τα ορκ είχαν αρπάξει το Μέρι και τον Πιπιν και επειδή ένα ορκ από την εξάντληση δεν μπορούσε να συνεχίσει το έσφαξαν και το έφαγαν; Ε, όπως κάποια ορκ στην προηγούμενη τους ζωή ήταν ξωτικά, αυτά ήταν χαρφουτ-να πώς δένει το παρελθόν με το μέλλον. Το ακούσατε εδώ πρώτοι ετσι; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Απόκρυψη περιεχομένων @xavier Μπράβο, πήρες στα σοβαρά μια ειρωνική ανάρτηση κι έδειξες ποιος είσαι. Εντάξει, από κάποιον που παριστάνει ότι ξέρει τόσο πολλά πράγματα για τον Τόλκιν, ενώ η άγνοιά του είναι εμφανής, δεν περίμενα κάτι καλύτερο. μια φορα βρηκα να συμφωνησω και εγω μαζι σου. αυθεντια φιλος δεν το επαιξα ποτε, αντιθετα απο αλλους εδω μεσα. @Herald για το θεμα με τη γκαλαντριελ, θα το δεις στο επομενο επ, για το που βρηκε τα χρηματα ο χαλμπραντ, σε ολο το επεισοδιο δειχνουν οτι ειναι ελαφροχερης, τοσο περιεργο σου φανηκες? Για το σιτζιλ το δικαιολογησαν επαρκεστατα. αυτη ειναι η οπτικη σου, ρηχη κατ εμε και διαφωνω, αλλα οκ . Θα προτιμουσα η συζητηση να εστιαζοταν στην πραγματικη πλοκη της σειρα, αλλα δυστυχως δεν το βλεπω. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, xavier είπε για το που βρηκε τα χρηματα ο χαλμπραντ, σε ολο το επεισοδιο δειχνουν οτι ειναι ελαφροχερης, τοσο περιεργο σου φανηκες? Read between the lines,ε?.. Το ίδιο διάβασα να λενε και για το ταξίδι του Ελροντ και του Κελεμπριμπορ απο Ερεγκιον σε Καζαντ-ντουμ.Έχουν άλογα αλλα δε το δείχνει , δε χρειάζεται φρουρούς γτ εχουμε ειρήνη , τοσο περίεργο σας φαινεται που φοράνε τα ίδια ρούχα και κάνουν νύξη στη συζήτηση που είχαν τη προηγούμενη σκηνή κ.ο.κ Και ρωτάω εγω τωρα , μια σειρά με τοσο μπατζετ,based σε καποια απο τα καλύτερα λογοτεχνικά έργα κατ´εμε , γτ να βγάζει το context της με αυτο το ύφος… Δεν ειναι σεναριακή διευκόλυνση ειναι απλα κακό γράψιμο 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Η ιδια ηθοποιος ειναι εδω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα