sakis_colt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Στο μεταξυ καποιος φιλος σχολιασε οτι του αρεσαν οι hartfoots. Oι οποιοι σε μια τραγικη (ακομη ) σκηνη τραγουδανε no one walks alone και λιγο αργοτερα αφηνουν πισω εναν δικο τους τραυματισμενο να τον φανε οι λυκοι, κανενας δεν παει να τους βοηθησει κ ξεμενουν πισω στο καραβανι με τον τραυματια να υποφερει κ 2 γυναικες να μην μπορουν να συρουν το καρο. Ουτε ενας δεν περισσευε να βοηθησει; Στο κατω κατω δικοι σας ειναι ρε, οχι ξενοι που πετυχατε στον δρομο. Υπεροχοι και φανταστικοι, να χεσω τους σεναριογραφους. Ρε μαλακια εκανε ο μοργκοθ που εφτιαξε μπαλρογκ κ λυκανθρωπους, τους χαρφουτ επρεπε να παρει. Μπροστα τους ο Καρχαροθ φανταζει γλυκο κουταβακι. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε γενικα περναμε καλα με το LotR γιατι ξεραμε εξ αρχης οτι θα εχουν πολυ μικρη σχεση με τα βιβλια, αλλα υπαρχουν κ ορισμενα πραγματα που καινε αμφιβληστροειδή 😂 Απόκρυψη περιεχομένων κατα τα αλλα κοροιδευουν τα 80ς για την cheesila τους. εντωμεταξυ εχει πεσει τοσο πολυ post-process, που το αλογο μοιαζει λες και ειναι CGI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, sakis_colt είπε Μπροστα τους ο Καρχαροθ φανταζει γλυκο κουταβακι. Άσχετο, αλλά φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μόνος Έλληνας που θεωρεί το συγκεκριμένο όνομα αστείο, έτσι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis_colt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, FCastor είπε Άσχετο, αλλά φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μόνος Έλληνας που θεωρεί το συγκεκριμένο όνομα αστείο, έτσι; Θες δεν θες κανεις συνειρμους 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Το ρατσιστές από που βγήκε πραγματικά αναρωτιέμαι. Είδα δεκάδες review στο youtube για την σειρά από όλα τα μεγάλα γνωστά κανάλια, το μεγαλύτερο πρόβλημα των περισσότερων (και εμένα μαζί) είναι η Galadriel, και σαν ηθοποιός αλλά και σαν την γραφή του χαρακτήρα, βυθίζει όλη την σειρά μόνη της. Βέβαια θα μου πείς, είναι γυναίκα οπότε είμαστε σεξιστές. Δεκτόν 😜 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Herald είπε Το ρατσιστές από που βγήκε πραγματικά αναρωτιέμαι. Είδα δεκάδες review στο youtube για την σειρά από όλα τα μεγάλα γνωστά κανάλια, το μεγαλύτερο πρόβλημα των περισσότερων (και εμένα μαζί) είναι η Galadriel, και σαν ηθοποιός αλλά και σαν την γραφή του χαρακτήρα, βυθίζει όλη την σειρά μόνη της. Βέβαια θα μου πείς, είναι γυναίκα οπότε είμαστε σεξιστές. Δεκτόν 😜 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Είδα τα 3 πρώτα επεισόδια που έχουν βγει μέχρι τώρα και η άποψή μου είναι η παρακάτω. Fact: Το wokness ναι είναι strong with this one. Παρόλα αυτά, άσχετα με το wokness της σειράς, σεναριακά είναι μια μια μετριότητα με καλά γραφικά, κάτι που δεν βλέπω να αλλάζει όσο προχωράει η σειρά. Αν του έβαζα βαθμολογία θα ήταν κάπου στο 6 χαριστικά, που για σειρά είναι πολύ χαμηλό, και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να την ολοκληρώσω. Αν δεν βασιζόταν στον κόσμο του Tolkien δεν θα ασχολούταν κανένας και ο λόγος που τρώει αυτό το hate είναι γιατί ο κόσμος φοβάται ότι η σειρά θα αλλοιώσει την ανάμνηση αυτού του κόσμου. Η πρόβλεψή μου είναι ότι μετά από καιρό το μόνο που θα θυμόμαστε είναι η αναμπουμπύλα που έκανε λόγο του wokness και θα ξεχαστεί παρέα με το wheel of time του Amazone. Tο να βάζουμε το Rings of Power στην ίδια πρόταση με τις ταινίες LOTR για μένα βγάζει το ίδιο νόημα με την πρόταση "Η ομελέτα τρέχει στη λίμνη για να κάνει συντήρηση στην τέχνη της βαφής πιο ψηλά από τον τροχό χωρίς αλεξίπτωτο" Ειδικά αν συνυπολογιστεί ότι κόστισε 1 δις η σειρά είναι απαράδεκτη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Herald είπε Το ρατσιστές από που βγήκε πραγματικά αναρωτιέμαι. Είδα δεκάδες review στο youtube για την σειρά από όλα τα μεγάλα γνωστά κανάλια, το μεγαλύτερο πρόβλημα των περισσότερων (και εμένα μαζί) είναι η Galadriel, και σαν ηθοποιός αλλά και σαν την γραφή του χαρακτήρα, βυθίζει όλη την σειρά μόνη της. Βέβαια θα μου πείς, είναι γυναίκα οπότε είμαστε σεξιστές. Δεκτόν 😜 Φίλε μου δες πόσοι, εδώ μέσα, παραπονιούνται για woke περιεχόμενο και θα έχεις μια εικόνα πάνω σε αυτό που ρωτάς… 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Nomedor είπε "Η ομελέτα τρέχει στη λίμνη για να κάνει συντήρηση στην τέχνη της βαφής πιο ψηλά από τον τροχό χωρίς αλεξίπτωτο" Koιτάζει πρός τα πάνω ή πρός τα κάτω όταν το κάνει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Herald είπε Koιτάζει πρός τα πάνω ή πρός τα κάτω όταν το κάνει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, plotolp είπε Παιδιά πολύ φιλικά σε όλους που γράφουν σε αυτό το νήμα. Επειδή η κουβέντα έχει πάει κυριολεκτικά αλλού και κοντεύει να περάσει σε προσωπικό, μήπως να ανοίγατε ένα νήμα με τίτλο "Woke ατζέντα σε σειρές/ταινίες" ή όπως αλλιώς θέλετε και να συζητήσετε εκεί όλα αυτά για όποια σειρά θέλετε (RoP, HoD, She Hulk κτλ)? Αν θέλει να διαβάσει κάποιος ένα post σχετικά με κάτι που έχει να κάνει actual με το στόρι/τεκταινόμενα της σειράς κτλ πρέπει να περάσει πρώτα 5 σελίδες ανούσιου war. Να μείνουμε μόνο σε μια κουβέντα που έχει να κάνει με τα καλά/κακά της σειράς αυτή καθ αυτή και σε μια συζήτηση για το εκάστοτε επεισόδιο? που τετοια τυχη ρε φιλε. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Herald είπε Koιτάζει πρός τα πάνω ή πρός τα κάτω όταν το κάνει αυτο; Αν μυρίσει δεξιά θα δύσει το αλεξίπτωτο, άρα όπως όπως καταλαμβάνεις δεν χρειάζεται να απαντήσω καν σε αυτή ερώτηση! 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, AtiX είπε Κάποια στιγμή, και σε αυτό το thread, θα πρέπει να σκεφτούν οι φανατικοί του Τόλκιν να σταματήσουν να τροφοδοτούν “τους βλέπω μαύρους/γυναίκες/gay χαρακτήρες στις σειρές και βγάζω φλύκταινες”… Είναι εύκολο να τους καταλάβετε, μια βόλτα στα υπόλοιπα threads του φόρουμ “Τηλεοπτικές Σειρές” μπορεί να γίνει πολύ, πάρα πολύ διαφωτιστικό… Παντως περισσοτερο εχει σχολιαστει η ανικανοτητα των ηθοποιων πανω στην υποκριτικη τους, παρα στην φυλη τους. Βασικα εχεις πιαστει απο 2-3 σχολια (οπως κανεις σε καθε αντιστοιχη περιπτωση) και πετας το οτι οσοι δεν υποστηριζουν τους ταδε, ειναι ταδεphobic. Κυριολεκτικα ολο το μαερκετινγκ ηταν γυρω απο τους ταδε. Τουλαχιστον να ηταν και σωστοι ηθοποιοι. Δες και το she-hulk ή msmarvel ή hawkeye. Περα απο εναν υπερβολικα μικρο αριθμο ατομων που ενοχληθηκε με την υπαρξη γυναικας σε πρωταγωνιστικο ρολο, οι υπολοιποι που σχολιαζουν αρνητικα δεν πιανονται σε αυτο το κομματι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Παντως περισσοτερο εχει σχολιαστει η ανικανοτητα των ηθοποιων πανω στην υποκριτικη τους, παρα στην φυλη τους. Βασικα εχεις πιαστει απο 2-3 σχολια (οπως κανεις σε καθε αντιστοιχη περιπτωση) και πετας το οτι οσοι δεν υποστηριζουν τους ταδε, ειναι ταδεphobic. Κυριολεκτικα ολο το μαερκετινγκ ηταν γυρω απο τους ταδε. Τουλαχιστον να ηταν και σωστοι ηθοποιοι. Δες και το she-hulk ή msmarvel ή hawkeye. Περα απο εναν υπερβολικα μικρο αριθμο ατομων που ενοχληθηκε με την υπαρξη γυναικας σε πρωταγωνιστικο ρολο, οι υπολοιποι που σχολιαζουν αρνητικα δεν πιανονται σε αυτο το κομματι. Η disa εμένα μου άρεσε σαν ηθοποιός. Ο arondir αδιάφορος τελείως ο ρόλος του. Αλλά μακράν οι χειρότεροι Galadriel και Finrod, απλά εμετός στο στόμα. Aλλά βγάζει νόημα αυτό που λέει ο Atix. Αν έπαιζε η Cate blanchett την Galadriel θα παραπονιόμασταν πάλι γιατί είμαστε σεξιστές Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Kasrith είπε Αναφορά σε κείμενο Wakanda forever! We need diversity in Wakanda. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα