Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, Thresh είπε

Δεν θα έπρεπε να υπήρχε καν η επιλογή του "δώρου επιστροφής στο Valinor" .

Θα συμφωνήσω 100%. Δεν είμαι μόνο χαζή σεναριακή ευκολία αλλά για μένα υπάρχει και ένα βαθύτερο νόημα που το έχασε η σειρά με αυτή την επιλογή της. Κάθε elf μπορεί να πάει στις Undying Lands χωρίς να πάρει άδεια ή δώρο από τον Gil Galad. Είναι μία ατομική απόφαση που έχει να κάνει με την εσωτερικό σου εαυτό, την σχέση που έχει με την θρησκεία/θεό (βλ. valar), την θνησιμότητα του σώματος και την πνευματικότητα, την ύπαρξη κλπ. Εχει πολύ βαθυτερο νόημα η επιλογή επιστροφής στο Valinor στα βιβλία.

Η επιλογή αυτή που έκαναν στο Amazon δεν έχει καμία σχέση με προσαρμογή του μέσου για TV. ΕΙναι καθαρά γκάφα στο σενάριο.

• Like 7
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά πολύ φιλικά σε όλους που γράφουν σε αυτό το νήμα. Επειδή η κουβέντα έχει πάει κυριολεκτικά αλλού και κοντεύει να περάσει σε προσωπικό, μήπως να ανοίγατε ένα νήμα με τίτλο "Woke ατζέντα σε σειρές/ταινίες" ή όπως αλλιώς θέλετε και να συζητήσετε εκεί όλα αυτά για όποια σειρά θέλετε (RoP, HoD, She Hulk κτλ)?

Αν θέλει να διαβάσει κάποιος ένα post σχετικά με κάτι που έχει να κάνει actual με το στόρι/τεκταινόμενα της σειράς κτλ πρέπει να περάσει πρώτα 5 σελίδες ανούσιου war. Να μείνουμε μόνο σε μια κουβέντα που έχει να κάνει με τα καλά/κακά της σειράς αυτή καθ αυτή και σε μια συζήτηση για το εκάστοτε επεισόδιο?

• Like 6
  • Thanks 1

On 11/09/2022 at 18:43, Kasrith said:

Να προτείνω να μην ασχολείστε τότε;;

Μόνο με buzz words τύπου "woke", "politically correct". "virtue signalling" κτλ. κάνετε διάλογο; Ότι σας έμαθε ο Shapiro;;

Ρε αλήθεια, εχει την τύπισσα στο πρώτο επεισόδιο να ΒΟΥΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ με σκοπό να κολυμπήσει για τις ΕΠΟΜΕΝΕΣ 3 ΣΑΙΖΟΝ. Και μου λές για woke και politically correct και shapiro? Η σειρά είναι σκουπίδι από τα λίγα, το wokeness είναι κερασάκι στην τούρτα

• Like 3
  • Confused 1
  • Sad 1

33 minutes ago, AtiX said:

Κάποια στιγμή, και σε αυτό το thread, θα πρέπει να σκεφτούν οι φανατικοί του Τόλκιν να σταματήσουν να τροφοδοτούν “τους βλέπω μαύρους/γυναίκες/gay χαρακτήρες στις σειρές και βγάζω φλύκταινες”…

Είναι εύκολο να τους καταλάβετε, μια βόλτα στα υπόλοιπα threads του φόρουμ “Τηλεοπτικές Σειρές” μπορεί να γίνει πολύ, πάρα πολύ διαφωτιστικό…

31 minutes ago, Kasrith said:

Δεν το κρύβουν εξάλλου, απλά προπαθούν (μάταια) να δικαιολογηθούν

29 minutes ago, AtiX said:

Να τώρα μέσω του και καλα Lore που ενώ στις ταινίες δεν τους ενόχλησε, τώρα μόνο συγκέντρωση στο Σύνταγμα δεν έχουν κανονίσει…

Oι λόγοι έχουν αναλυθεί. Στο χωριό μου λένε όποιος έχει την μύγα μυγιάζετε. Κανένας δεν είπε για ρατσιστικούς λόγους. Το πράγμα έχει να κάνει με την απόφαση τους να ακολουθήσουν τον λάθος δρόμο και της απαξίωσης των ιδεών του Τολκιν για ένα κείμενο που διδάσκεται στο Cambridge. Φαντάζομαι και εκείνοι είναι φουλ ρατσιστές που το διδάσκονται και αντίστοιχα αυτοί που το διδάσκουν. 

Εάν έχετε μίσος για διάφορους ρατσιστές που κυκλοφορούν έξω καλό είναι να μιλήσετε με κάποιον να σας καθοδηγήσει. Με το να κυνηγάτε φαντάσματα εδώ μέσα επειδή δεν μας αρέσει η σειρά και μας αρέσει το βιβλίο, sorry κιόλας, αλλά δεν θα σας ρωτήσουμε τι θα σκεφτούμε. 

@Thresh έχω και αναφορές σε μερικούς για διάφορους χαρακτηρισμούς που κάνουν αρκετά εύκολα κάποιοι..! 

• Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 2

On 11/09/2022 at 19:44, Kasrith said:

Κοίτα ξανά το μήνυμα που έχεις κάνει quote και διάβασε την πρώτη σειρά...

Μα με εσένα ασχολούμε που θεωρείς ότι το πρόβλημα όσων δεν τους αρέσει αυτή η αηδία ότι είνια ρατσίστες. 

• Sad 2

1 λεπτό πριν, Agmourk είπε

Κανένας δεν είπε για ρατσιστικούς λόγους.

O άλλος μου είπε ξεκάθαρα να μην ποσταρω βίντεο και άρθρα απο μαύρους αλλά οκ... wtf

Μόλις τώρα, Herald είπε

Μα με εσένα ασχολούμε που θεωρείς ότι το πρόβλημα όσων δεν τους αρέσει αυτή η αηδία ότι είνια ρατσίστες. Δηλαδή πραγματικά, πρέπει να πίνει κανείς βαρύ χόρτο για να πάει εκεί το μυαλό του

Μόλις τώρα, Kasrith είπε

O άλλος μου είπε ξεκάθαρα να μην ποσταρω βίντεο και άρθρα απο μαύρους αλλά οκ... wtf

^^

• Like 1

Μόλις τώρα, Kasrith είπε

^^

Ποιός σου είπε τέτοιο πράγμα; Που, σε ποια σελίδα; 

γενικα περναμε καλα με το LotR γιατι ξεραμε εξ αρχης οτι θα εχουν πολυ μικρη σχεση με τα βιβλια, αλλα υπαρχουν κ ορισμενα πραγματα που καινε αμφιβληστροειδή 😂

Spoiler

1 ώρα πριν, Kasrith είπε

Να προτείνω να μην ασχολείστε τότε;;

Απο περιεργεια, εσυ δεν ειπες θα το δεις ολο μαζι με το τελος της σεζον? Τουλαχιστον οσοι σχολιαζουν εδω μεσα, το βλεπουν κιολας

• Thanks 1

3 ώρες πριν, Kasrith είπε

2 ώρες πριν, mAs_81 είπε

λολ πριν κάποιες σελίδες παραπονιοσασταν επειδή αναβαζαμε βίντεο με τις ανακρίβειες της σειρας,και τα λέγατε σκουπιδια.......και τώρα ανεβάζετε τον Trevor Noah????

Season 5 Lol GIF by Real Husbands of Hollywood

Ανεβάστε και άρθρο απο τον Don Lemon μετα για το ποσο ρατσιστές ειναι οι φαν

Captain America Lol GIF by mtv

2 ώρες πριν, mAs_81 είπε

Μωρ ανέβαζε ο,τι σκουπίδι θες και σύ,αφού νιώθεις ριγμένος 😂

Μη κανουμε εμείς οι ρατσιστές οτι θελουμε στο νήμα 😂

..ναστε καλα καιρό εχω να γελάσω ετσι 😂

Boom.headshot

1 λεπτό πριν, Agmourk είπε

Oι λόγοι έχουν αναλυθεί. Στο χωριό μου λένε όποιος έχει την μύγα μυγιάζετε. Κανένας δεν είπε για ρατσιστικούς λόγους. Το πράγμα έχει να κάνει με την απόφαση τους να ακολουθήσουν τον λάθος δρόμο και της απαξίωσης των ιδεών του Τολκιν για ένα κείμενο που διδάσκεται στο Cambridge. Φαντάζομαι και εκείνοι είναι φουλ ρατσιστές που το διδάσκονται και αντίστοιχα αυτοί που το διδάσκουν. 

Εάν έχετε μίσος για διάφορους ρατσιστές που κυκλοφορούν έξω καλό είναι να μιλήσετε με κάποιον να σας καθοδηγήσει. Με το να κυνηγάτε φαντάσματα εδώ μέσα επειδή δεν μας αρέσει η σειρά και μας αρέσει το βιβλίο, sorry κιόλας, αλλά δεν θα σας ρωτήσουμε τι θα σκεφτούμε. 

@Thresh έχω και αναφορές σε μερικούς για διάφορους χαρακτηρισμούς που κάνουν αρκετά εύκολα κάποιοι..! 

Φίλε μου αν ίσχυε αυτό που λες τότε δεν θα υπήρχαν άτομα που γράφανε περί woke για την σειρά… 

Αυτούς μόνο να πιάσεις θα καταλάβεις πως οι “έξω”, εκφράζονται και εδώ μέσα…

ΥΓ ελπίζω οι αναφορές σου να μην είναι μονόπλευρες…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...