xavier Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, KilliK είπε γιατι οι μαυροι ειναι ρατσιστες κατα των ασιατων και των λατινων. Αν η σειρα ειχε ασιατες, αντι για μαυρoυς στους ιδιους ρολους, θα ειχε εξεργεθει το woke brigade στα σοσιαλ. και πριν αρχισετε τα But ΚilliK.., πηγαιντε διαβαστε για τα LA Riots του 90 και ποια ηταν τα πραγματικα αιτια που οδηγησαν σε αυτα. δεν ειναι ρατσισμος ρε η αντιπαραθεση των μαυρων με τους κορεατες, μη τα μπλεκεις. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάποια στιγμή, και σε αυτό το thread, θα πρέπει να σκεφτούν οι φανατικοί του Τόλκιν να σταματήσουν να τροφοδοτούν “τους βλέπω μαύρους/γυναίκες/gay χαρακτήρες στις σειρές και βγάζω φλύκταινες”… Είναι εύκολο να τους καταλάβετε, μια βόλτα στα υπόλοιπα threads του φόρουμ “Τηλεοπτικές Σειρές” μπορεί να γίνει πολύ, πάρα πολύ διαφωτιστικό… Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από AtiX 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Κάποια στιγμή, και σε αυτό το thread, θα πρέπει να σκεφτούν οι φανατικοί του Τόλκιν να σταματήσουν να τροφοδοτούν τους βλέπω μαύρους/γυναίκες/gay χαρακτήρες στις σειρές και βγάζω φλύκταινες… Είναι εύκολο να τους καταλάβετε, μια βόλτα στα υπόλοιπα threads του φόρουμ μπορεί να γίνει πολύ, πάρα πολύ διαφωτιστικό… Δεν το κρύβουν εξάλλου, απλά προπαθούν (μάταια) να δικαιολογηθούν 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymous999 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Υπάρχουν 2 κατηγορίες φαν ("καταναλωτών τέχνης" αν θέλετε να είμαστε στο πνεύμα της εποχής): αυτοί που τους "εξηγούν" τι είναι ωραίο (και συνήθως χρειάζονται βιογραφικό του καλλιτέχνη, κατάλογο ηθοποιών για ταινίες ή περιγραφή του τι κοιτάνε -για μοντέρνα τέχνη συνήθως) για να αποφασίσουν αν αυτό που βλέπουν ταιριάζει με την κοσμοθεωρία τους και άρα πρέπει να το "στηρίξουν") και αυτοί που τους έχουν όλους γραμμένους γιατί αυτό που είδαν μίλησε στην καρδιά τους και θέλουν κι άλλο. Όταν είδα τον πρώτο άρχοντα (fellowship)σε 1 εβδομάδα είχα διαβάσει τα 2 επόμενα βιβλία και το σιλμαριλιον, και τα ξαναδιαβαζα πριν από κάθε ταινία. Θυμάμαι μάλιστα ότι τα βιβλιοπωλεία ξεπουλουσαν. Όταν είδα τον 1ο κύκλο GOT, σε 1 μήνα είχα διαβάσει τα 4 (τότε) βιβλία. Όταν είδατε το ROP, ποσοι ξεφυλλισατε πάλι κάτι από Τόλκιν; Εγώ όχι πάντως. ΥΓ: Όχι για να ξεχάσετε αυτό που είδατε, δε μετράει 😁 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, AtiX είπε βλέπω μαύρους/γυναίκες/gay χαρακτήρες στις σειρές και βγάζω φλύκταινες Δείξτε μου έναν , οχι δυο , έναν που να λεει αυτο και το συζητάμε 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Kasrith είπε Δεν το κρύβουν εξάλλου, απλά προπαθούν (μάταια) να δικαιολογηθούν Να τώρα μέσω του και καλα Lore που ενώ στις ταινίες δεν τους ενόχλησε, τώρα μόνο συγκέντρωση στο Σύνταγμα δεν έχουν κανονίσει… 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Η θυματοποιηση της Αμαζον είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο που συμβαίνει στον πλανήτη αυτή τη στιγμή και στο νήμα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Δείξτε μου έναν , οχι δυο , έναν που να λεει αυτο και το συζητάμε Ρε αφού τα γράφουν μόνοι τους, εδώ φίλε μου υπάρχουν άτομα που ενοχλήθηκαν με την υπογραφή μου… Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από AtiX 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Kasrith είπε Δεν το κρύβουν εξάλλου, απλά προπαθούν (μάταια) να δικαιολογηθούν Μόλις τώρα, AtiX είπε Να τώρα μέσω του και καλα Lore που ενώ στις ταινίες δεν τους ενόχλησε, τώρα μόνο συγκέντρωση στο Σύνταγμα δεν έχουν κανονίσει… 2 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Δείξτε μου έναν , οχι δυο , έναν που να λεει αυτο και το συζητάμε Εγω περιμένω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, mAs_81 είπε Κρίμα που σου διαφεύγει παντελώς η ειρωνεία που δικαιολογείτε την αποψή σας με τα ratings και των αριθμό των ατόμων που συμφωνούν μαζί σας!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Εγω περιμένω παντως Μόλις σου έδειξα έναν… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Kasrith είπε Κρίμα που σου διαφεύγει παντελώς η ειρωνεία που δικαιολογείτε την αποψή σας με τα ratings και των αριθμό των ατόμων που συμφωνούν μαζί σας!! Again,δείξε μου που το ειδες αυτο Μόλις τώρα, AtiX είπε Μόλις σου έδειξα έναν… Φιλε AtiX προσπαθώ να ειμαι ον-τοπικ ,αλλα αφού εννοείς εμενα , ναι , η υπογραφή σου ειναι η έννοια του virtue signaling , οποτε μέσα έπεσες.. Τωρα δείξε μου τα αλλα που είπες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, xavier είπε δε νομιζω οτι οι μοναδες στο imdb ειναι για αυτο το λογο. Ε δεν θα μας αρρωστησεις εσυ βρε χαβιε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Again,δείξε μου που το ειδες αυτο 2 λεπτά πριν, omghi2u είπε Asked and answered που λένε στο χωριό μου 😅 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Kasrith είπε Asked and answered που λένε στο χωριό μου 😅 This is not the W you think it is , οπως λενε και στο δικό μου χωριό… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα