alimentas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) To τριτο για μενα σεναριακα πρεπει να ειναι απ τα χειροτερα επεισοδια που εχουν γραφτει ποτε ever .Βασικα η σειρα βασιζεται μονο στα τοπια της κ ολο το συνολο ειναι σαν ντοκιμαντερ.Απλα μας πετανε απ το ενα τοπιο στο αλλο ανα σκηνη για να προλαβουν να τα δειξουν χωρις καποιο σκοπο ή νοημα.Εχει φαει τοσο κραξιμο η ολη παραγωγη και δικαιως που δεν θεωρω απιθανο να παρουν ποδι οι σεναριογραφοι και οι σκηνοθετες.Αλιως αν δεν γινει αυτο θα μεινει στην ιστορια σαν η χειροτερη παπατζα ολων των εποχων με βαση τα λεφτα που επεσαν.Tα ultra slow motion προκαλουν γελιο επισης. Ο μονος χαρακτηρας που σου βγαζει feeling lotr k εχει ενα ενδιαφερον ειναι ο Spoiler Ελεντιλ Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από alimentas 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, liakinen είπε Για πόσο ακόμα; Ακόμα και για αυτόν τον λόγο δεν ξέρω αν αντέξω να την συνεχίσω. Έτσι ακριβώς νιώθει ο κουμπάρος μου που είναι λάτρης των βιβλίων βλέποντας αυτή την σειρά. Με το ζόρι τον έβαλα να δει το πρώτο επεισόδιο. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ναι αλλα το παλικάρι το βλέπω ότι άρχισε να κουράζεται και δυστυχώς μετά την δεύτερη season δεν σώζεται αφού έχει αλλάξει ριζικά το story-line και μέχρι στιγμής οι ικανότητες των writers δεν με έχουν πείσει ότι μπορούν να φτιάξουν κάτι καλύτερο από τον Sapkowski και CDPR. Anyways sorry για το off-topic. 10 λεπτά πριν, liakinen είπε Για πόσο ακόμα; Ακόμα και για αυτόν τον λόγο δεν ξέρω αν αντέξω να την συνεχίσω. Δυστυχώς πάσχει (και) εκεί το σενάριο. Υπόψιν δεν έχω παίξει το game ούτε έχω διαβάσει τα βιβλία. Επίσης θα ήθελα τον Cavill να έχει περισσότερο screen time και όχι να έχουμε 100 αδιάφορους χαρακτήρες να χαζολογούν. Θα δω και την 3η σεζόν με το καλό όταν βγει το 2035 και μετά ίδωμεν αν θα τραβήξει ακόμα η σειρά. 😄 Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Glikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Glikos είπε Υπόψιν δεν έχω παίξει το game ούτε έχω διαβάσει τα βιβλία. Δεν ντρέπεσαι ρε και λες τέτοια πράγματα 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Other_One Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε Απόκρυψη περιεχομένων Η φτωχιά Gali (Galadriel) ζει έναν απαγορευμένο έρωτα με τον πλούσιο Sauri (Sauron), τον οποίο ο προστάτης του, ο Aule, προορίζει για διάδοχο της μεταλλουργικής του αυτοκρατορίας. Όταν ο στρυφνός αδελφός του Aule, ο Mantos, μαθαίνει για τον έρωτα των ηρώων μας, τα κανονίζει έτσι ώστε να εξοριστεί ο Sauron, η δε Gali φεύγει με το πρώτο πλοίο για τη Μέση Γη, για να δουλέψει ως υπηρέτρια στον οίκο του γερο-ξεκούτη Celebrimbor. Η ζωή της Gali είναι μια κόλαση, καθώς ο γερο-ξούρας ο Celebrimbor προσπαθεί να την κάνει δική του, ενώ ο Sauron, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει την αγαπημένη του, συμμαχεί με τον Elrond, τον half-gay, και τον Celeborn, τον half-guy, ώστε να του φτιάξουν αυτοί ένα δαχτυλίδι αρραβώνων για τη Gali. Δυστυχώς, ο Elrond, που γουστάρει τον Celeborn, προδίδει τα σχέδια του Sauron στον Celebrimbor, κι ο τελευταίος αναλαμβάνει να σφυρηλατήσει το ένα δαχτυλίδι, το οποίο θα δέσει τη Gali μαζί του. Η σειρά φτάνει στο τραγικό της τέλος, με τον Sauron να παίρνει το δολερό δαχτυλίδι, ανυποψίαστος για το τι μπορεί αυτό να κάνει, κι όταν το δίνει στη Gali, αυτή ερωτεύεται το γερο-brimbor, ο Sauron, απελπισμένος, βάφει, με ανεξίτηλη μπογιά, τον εαυτό του μαύρο, ο Elrond, μέσα στην αναμπουμπούλα, τα ψήνει με τον Celeborn, κι ο Mandos γελάει χαιρέκακα στα δώματά του. Στην τελευταία σκηνή, βλέπουμε τον Sauron να έχει έτοιμες τις στρατιές του, ώστε να πάρει πίσω το ένα δαχτυλίδι και να κάνει και πάλι δικιά του τη φτωχή, πλην τίμια, Gali. Θα σπάσουν ταμεία. Εμένα μου άρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, liakinen είπε Εδώ είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο που απορώ πως δεν το έγραψα και Thanks που το ανέφερες. Καμία μα καμία σχέση το σπάσιμο που έχω με την σειρά Witcher με αυτήν. Ειλικρινά το Witcher σκέφτομαι να το κόψω. Είναι τέτοια η αγάπη μου για τα παιχνίδια (πρωτίστως) και τα βιβλία που με έχουν σημαδέψει και την σειρά δεν την αντέχω ρε παιδί μου. Νευριάζω και το χειρότερο θέλω να την βγάλω από το μυαλό μου γιατί "μαγαρίζει" το σύμπαν του Witcher. Ίσως επειδή τα βιβλία και εγώ του Άρχοντα τα έχω διαβάσει πριν πάρα πολλά χρόνια (περίπου 25 αν θυμάμαι καλά) παίζει ρόλο. Για αυτό παρότι εγώ την βλέπω την σειρά όπως έγραψα χωρίς φόβο και πάθος 😈😋 κατανοώ και τους λάτρεις του Tolkien για τον θυμό τους. Αυτό έχουμε πάθει οι περισσότεροι με τη ''σειρά''. Δεν την αντέχουμε, γιατί δεν σέβεται τον κόσμο του Τόλκιν. Σε καταλαβαίνω, επομένως, όπως μας καταλαβαίνεις κι εσύ. Εννοείται ότι το ''έπος'' δεν είναι το απόλυτο σκουπίδι, είναι σκέτο σκουπίδι. Τα visuals είναι top notch, αλλά το σενάριο, οι διάλογοι κι οι ερμηνείες είναι επιπέδου Sailor Moon. Δηλαδή, οκ, ως σειρά που βασίζεται στον κόσμο του Τόλκιν, θα της έδινα ένα γενναιόδωρο 2/10. Αν ήταν μια απλή σειρά επικής φαντασίας, ένα 4-5/10, καθώς τα προβλήματα που ανέφερα παραπάνω θα εξακολουθούσαν να την κρατάνε πίσω, θα ήμουν, όμως, πιο υπομονετικός, αναμένοντας πιθανές βελτιώσεις. Εννοείται ότι καλά κάνεις και τη βλέπεις, φαίνεται ότι είσαι συνειδητοποιημένος και ξέρεις τι είναι αυτό που παρακολουθείς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Εννοείται ότι καλά κάνεις και τη βλέπεις, φαίνεται ότι είσαι συνειδητοποιημένος και ξέρεις τι είναι αυτό που παρακολουθείς. Αυτό βασικά! Κάθε χρόνο βλέπω όλο το GOT, όλες τις season και γουστάρω, αλλα δεν θα πάω να defend την τελευταία season ότι δεν είναι κάκιστα γραμμένη. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Αυτό βασικά! Κάθε χρόνο βλέπω όλο το GOT, όλες τις season και γουστάρω, αλλα δεν θα πάω να defend την τελευταία season ότι δεν είναι κάκιστα γραμμένη. Είχα ξεκινήσει με τη γυναίκα μου τη σειρά, αλλά βαρέθηκα να την προχωρήσω, γιατί είχα διαβάσει τα βιβλία και δεν είχε γούστο η όλη κατάσταση. Δεν θέλω να δω οτιδήποτε έχει σχέση με τη σειρά, γιατί περιμένω το 6ο βιβλίο (θα περιμένω πολύ ακόμη) και δεν θέλω να φάω spoiler. Πάντως, αν ο Martin έχει χάσει την έμπνευσή του, ας πάρει ένα τηλέφωνο τους σεναριογράφους του RoP... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Αυτό βασικά! Κάθε χρόνο βλέπω όλο το GOT, όλες τις season και γουστάρω, αλλα δεν θα πάω να defend την τελευταία season ότι δεν είναι κάκιστα γραμμένη. Χαρά στο κουράγιο σου. Δεν την έχω δει δεύτερη φορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Ας μην ξεφεύγουμε σε άλλες σειρές plz. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, liakinen είπε Χαρά στο κουράγιο σου. Δεν την έχω δει δεύτερη φορά. Δυστυχώς είναι λίγο μονόδρομος άμα γουστάρεις τρελα high/epic/dark/etc fantasy. Αρχικά έτρεφα μια μικρή ελπίδα ότι το TROP ίσως είναι η επομενη καλή σειρά. Είναι ελάχιστες οι διαθέσιμες σειρές και όλες με εξαίρεση το GOT είναι μέτριες στην καλύτερη. Το ίδιο άλλωστε ισχύει και με ταινίες. Καλύτερες ταινίες από το original LOTR ακόμα προσωπικά δεν έχω δει. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drpaneas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μετά το Σαμάριταν στο Prime ίσως δούμε τον Σταλόνε και στη Μεση Γη. Αφου το ξεφτιλίσαμε το lore, ας το ευχαριστηθουμε τουλάχιστον. Oh, hi Mark 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, leepap είπε Πολύ ωραίο και το τρίτο. Εν τω μεταξύ : 120 σελίδες το Rings of Power - 32 σελίδες το House of Dragon. Η δεν ασχολείται κανείς με το HoD ή ασχολείστε όλοι με το RoP. Ή σχολιαζουμε τα καλα του HotD και μενουμε εκει, ενω εδω εχουμε να αναλυσουμε σε 10 σελιδες γιατι η πετρα κοιταει κατω και οχι πανω. Spoiler Σας το λεω, αυτο με την πετρα και στο τελος της 5ης σεζον θα το γραψω Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από SabotazNic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ή σχολιαζουμε τα καλα του HotD και μενουμε εκει, ενω εδω εχουμε να αναλυσουμε σε 10 σελιδες γιατι η πετρα κοιταει κατω και οχι πανω. Ποσο να σχολιάσεις άμα κάτι είναι καλο, είσαι γεμάτος και ευχαριστημένος. Όταν δυσαρεστείς και εκνευρίζεσαι θέλεις να τα πεις. Φαίνεται και από αυτούς που το βρίσκουν αριστούργημα. "Τέλειο, μου άρεσε πολύ!". End of transmission. 1 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Other_One Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Να δεις το Saint Maud τότε όπου εκεί το πετάει μια χαρά. Spoiler Είναι λίγο πλατσοκώλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα