Herald Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν είναι spoiler απλά η θεωρία μου Spoiler O halbrand, αν όντως είναι ο Σάουρον, είναι ο μόνος χαρακτήρας που οι πράξεις του και οι διάλογοι του βγάζουν κάποιο βαθύτερο νόημα. Είναι dishonest χωρίς να λέει ψέματα (πχ. βρήκα το crest σε ένα πτώμα). Έχει περισσότερο μυαλό από την 14χρόνη Galadriel. Μάλλον θα δούμε πτώση του Νούμενορ μέχρι το τέλος της σαιζόν αν όντως είναι ο Σαύρας. Τώρα βέβαια γιατί έσωσε την Galdriel... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Herald είπε Δεν είναι spoiler απλά η θεωρία μου Απόκρυψη περιεχομένων O halbrand, αν όντως είναι ο Σάουρον, είναι ο μόνος χαρακτήρας που οι πράξεις του και οι διάλογοι του βγάζουν κάποιο βαθύτερο νόημα. Είναι dishonest χωρίς να λέει ψέματα (πχ. βρήκα το crest σε ένα πτώμα). Έχει περισσότερο μυαλό από την 14χρόνη Galadriel. Μάλλον θα δούμε πτώση του Νούμενορ μέχρι το τέλος της σαιζόν αν όντως είναι ο Σαύρας. Τώρα βέβαια γιατί έσωσε την Galdriel... Δε βγάζεις άκρη μη το ψάχνεις (για την τελευταία σου πρόταση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, liakinen είπε Επειδή στο thread γράφονται πολλά και δεν έχω χρόνο να τα διαβάσω ειδικά ορισμένα σεντόνια, ίσως αυτό στην περίπτωση μου λειτουργεί θετικά. Τελείωσα το τρίτο πριν λίγο. Έχει τα πολλά γνωστά προβλήματα που έχουν γραφτεί αλλά μια χαρά ευχάριστα το βλέπω. Ειδικά στο τρίτο τα Visuals και η ποιότητα εικόνας (ένα WEB-DL ήταν) είναι απίστευτα για σειρά. Είχε πλάνα μοναδικής ομορφιάς. Και μόνο για τα Visuals στην Númenor θα το έβλεπα ακόμα και αν στην υπόλοιπη διάρκεια του επεισοδίου έδειχνε δύο Χόμπιτ να κατουράνε το ένα το άλλο. Ωραία, γιατί ακόμα περιμένω να ακούσω κάτι άλλο, για πες εσύ please buddy που ξέρω ότι είσαι σώας τα φρένας normal άνθρωπος τι σκατά σου άρεσε αντικειμενικά πέρα από τα visuals, γιατί εμείς στην παρέα με το ζόρι προσπαθούμε να βγάλουμε καθέ σκηνή και αυτό χωρίς όλοι να είμαστε fans. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Speculoos είπε Σε αντίθεση με το warg... All wargs are beautiful, you bigot! Νταξ', πήγε η μάνα του με pug, του συγκεκριμένου...μην καταδικάζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Speculoos είπε Ένα ακόμα καλύτερο θα ήταν να Απόκρυψη περιεχομένων Φύγει η Γκαλαντριελ με τον Ισιλντουρ απο Νουμενορ, να παιξει ροματζο και με καποιο τροπο να εννοηθει οτι τελικα ο Αραγκορν δεν ειναι μονο απογονος του Ίσι αλλα και της Γκαλαντριελ 😳 Spoiler Η φτωχιά Gali (Galadriel) ζει έναν απαγορευμένο έρωτα με τον πλούσιο Sauri (Sauron), τον οποίο ο προστάτης του, ο Aule, προορίζει για διάδοχο της μεταλλουργικής του αυτοκρατορίας. Όταν ο στρυφνός αδελφός του Aule, ο Mantos, μαθαίνει για τον έρωτα των ηρώων μας, τα κανονίζει έτσι ώστε να εξοριστεί ο Sauron, η δε Gali φεύγει με το πρώτο πλοίο για τη Μέση Γη, για να δουλέψει ως υπηρέτρια στον οίκο του γερο-ξεκούτη Celebrimbor. Η ζωή της Gali είναι μια κόλαση, καθώς ο γερο-ξούρας ο Celebrimbor προσπαθεί να την κάνει δική του, ενώ ο Sauron, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει την αγαπημένη του, συμμαχεί με τον Elrond, τον half-gay, και τον Celeborn, τον half-guy, ώστε να του φτιάξουν αυτοί ένα δαχτυλίδι αρραβώνων για τη Gali. Δυστυχώς, ο Elrond, που γουστάρει τον Celeborn, προδίδει τα σχέδια του Sauron στον Celebrimbor, κι ο τελευταίος αναλαμβάνει να σφυρηλατήσει το ένα δαχτυλίδι, το οποίο θα δέσει τη Gali μαζί του. Η σειρά φτάνει στο τραγικό της τέλος, με τον Sauron να παίρνει το δολερό δαχτυλίδι, ανυποψίαστος για το τι μπορεί αυτό να κάνει, κι όταν το δίνει στη Gali, αυτή ερωτεύεται το γερο-brimbor, ο Sauron, απελπισμένος, βάφει, με ανεξίτηλη μπογιά, τον εαυτό του μαύρο, ο Elrond, μέσα στην αναμπουμπούλα, τα ψήνει με τον Celeborn, κι ο Mandos γελάει χαιρέκακα στα δώματά του. Στην τελευταία σκηνή, βλέπουμε τον Sauron να έχει έτοιμες τις στρατιές του, ώστε να πάρει πίσω το ένα δαχτυλίδι και να κάνει και πάλι δικιά του τη φτωχή, πλην τίμια, Gali. Θα σπάσουν ταμεία. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από DEADLAZARUS Typo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Just now, DEADLAZARUS said: Spoiler Η φτωχιά Gali (Galadriel) Spoiler Κανονικά είναι Gala...gala...kakaouuu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Κανονικά είναι Gala...gala...kakaouuu Είναι λόγω μεξικάνικης καταγωγής της πρωταγωνίστριας. Δεν έχει γράψει κάτι σχετικό ο Τόλκιν, άρα η G ήταν μέσα απ' το Juarez.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ωραία, γιατί ακόμα περιμένω να ακούσω κάτι άλλο, για πες εσύ please buddy που ξέρω ότι είσαι σώας τα φρένας normal άνθρωπος τι σκατά σου άρεσε αντικειμενικά πέρα από τα visuals, γιατί εμείς στην παρέα με το ζόρι προσπαθούμε να βγάλουμε καθέ σκηνή και αυτό χωρίς όλοι να είμαστε fans. Δεν το συγκρίνω με τίποτα πχ με τις ταινίες, τα βιβλία, με άλλη σειρά (GoT, House of... κτλ) απλά κάθομαι και το βλέπω. Αυτό για τους περισσότερους Hardcore fans το καταλαβαίνω ότι είναι σχεδόν αδύνατο (να μην γίνεται σύγκριση με τις ρίζες του) όμως εγώ το ξεπερνάω. Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο, συγκεκριμένο να σου γράψω. Έχει δύο - τρία ανοιχτά μέτωπα - ιστορίες που περιμένω να δω που θα πάνε, με χαρακτήρες - ηθοποιούς δεν έχω κανένα μεγάλο θέμα οπότε δεν έχω λόγο να μην το κάνω. Διαβάζω κάποια από τα σχόλια εδώ (όσα μπορώ και φυσικά από άτομα που με τα χρόνια εμπιστεύομαι, σέβομαι την γνώμη σας/τους) και όμως πάλι δεν θεωρώ ότι είναι το απόλυτο σκουπίδι. Καλή δεν είναι για να εξηγούμαστε αλλά όταν έχω αφιερώσει χρόνο από την ζωή μου για να δω κάποια επεισόδια πχ από Friends, Big Bang Theory κτλ δεν θα θα κόψω αυτήν. P. S Χρειάζεται και λίγο υπομονή καταλαβαίνω ότι πολλοί λένε δεν γίνεται κάτι σε αυτά τα επεισόδια που βγήκαν αλλά ας περιμένουμε. Δεν είναι όλες οι σειρές GoT που γίνεται της πουτ@νας σε χαρακτήρες, πολιτική, μάχες από την αρχή. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από liakinen 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε H μουσική μαρέσει πάντως, το υπόλοιπο είναι w/e 54 λεπτά πριν, Thresh είπε Αξιοπρεπέστατη είναι η εισαγωγή του RoP, με διαφορά το τελευταίο που χρειάζεται να βελτιωθεί. Ηχητικά όπως λέει ο @Herald είναι ΟΚ και εντάξει την μουσική είναι υποκειμενικό να την κρίνεις, οπτικά όμως σε παίρνει ο ύπνος, πατάς γρήγορα σκιπ και στην τελική μου θυμίζει κάποια demos από την εποχή του Atari STe και της Amiga 500. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, liakinen είπε Δεν το συγκρίνω...χαρακτήρες, πολιτική, μάχες από την αρχή. Well fair enough! Thanks για την απάντηση. Σκουπίδι δεν είναι ας είμαστε σοβαροί και όπως έχει ειπωθεί και συμφωνώ άμα δεν είχε το όνομα LOTR θα βλεπόταν. Προσωπικά δεν θυμάμαι τα βιβλία καλά γιατί έχουν περάσει παρα πολλά χρονια, οποτε δεν σπάζομαι όταν βλέπω αλλαγές (όπως σπάζομαι στο Witcher για παράδειγμα), πέρα φυσικά από κάποιες που είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά όπως Gandalf, Isildur, etc. Αυτό που δεν μπορώ είναι το μέτριο έως εμετικό γράψιμο σε πολλές φάσεις και ότι καμια φυλή δεν feels unique, αυτός ο αχταρμάς χωρίς λογική μου καταστρέφει το suspension of disbelief. Χαίρομαι πάντως που μπορείς να διασκεδάσεις βλέποντας την, μακάρι να μπορούσα και εγώ. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Θα ήθελα οι μάχες να έχουν καλύτερη χορογραφία, τουλάχιστον από το λίγο που έδειξε μεταξύ elves και orcs. Μου φάνηκε κάτι ανάμεσα σε Matrix και Τίγρη & Δράκο σε κάτι φάσεις. Νωρίς είναι ακόμα, ίσως σε καμιά μεγάλη μάχη να δείχνει καλύτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε (όπως σπάζομαι στο Witcher για παράδειγμα) Εδώ είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο που απορώ πως δεν το έγραψα και Thanks που το ανέφερες. Καμία μα καμία σχέση το σπάσιμο που έχω με την σειρά Witcher με αυτήν. Ειλικρινά το Witcher σκέφτομαι να το κόψω. Είναι τέτοια η αγάπη μου για τα παιχνίδια (πρωτίστως) και τα βιβλία που με έχουν σημαδέψει και την σειρά δεν την αντέχω ρε παιδί μου. Νευριάζω και το χειρότερο θέλω να την βγάλω από το μυαλό μου γιατί "μαγαρίζει" το σύμπαν του Witcher. Ίσως επειδή τα βιβλία και εγώ του Άρχοντα τα έχω διαβάσει πριν πάρα πολλά χρόνια (περίπου 25 αν θυμάμαι καλά) παίζει ρόλο. Για αυτό παρότι εγώ την βλέπω την σειρά όπως έγραψα χωρίς φόβο και πάθος 😈😋 κατανοώ και τους λάτρεις του Tolkien για τον θυμό τους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Το Witcher το βλέπω μόνο για τον Cavill, αυτός κουβαλάει την σειρά. 😃 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, liakinen είπε Ίσως επειδή τα βιβλία και εγώ του Άρχοντα τα έχω διαβάσει πριν πάρα πολλά χρόνια (περίπου 25 αν θυμάμαι καλά) παίζει ρόλο. Και εγώ στα ίδια περίπου είμαι και συμφωνώ. Στο Witcher καταλαβαίνω με την μια τις αλλαγές, που δεν θα με ενοχλούσαν άμα κάνανε καλύτερη την σειρά, δυστυχώς όμως όχι μονο είναι κατώτερες αλλα καταστρέφουν και το γενικό lore και universe μιας και δεν έχουν την ικανότητα να γράψουν ένα διαφορετικό universe από το ήδη υπάρχον που να βγάζει λογική. Οποτε why the fuck αλλάζεις κάτι που ήδη λειτουργεί μια χαρά και είναι ήδη γνωστό από τα βιβλία και τα games σε παρα πολύ κόσμο? Καλά ξέρω γιατί και φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τους fans γενικά, οποτε ναι, καταλαβαίνω το outrage, γιατί το LOTR έχει το μεγαλύτερο fanbase στον πλανήτη, τουλάχιστον σίγουρα στο epic/high fantasy genre. 13 λεπτά πριν, Glikos είπε Το Witcher το βλέπω μόνο για τον Cavill, αυτός κουβαλάει την σειρά. 😃 Ναι αλλα το παλικάρι το βλέπω ότι άρχισε να κουράζεται και δυστυχώς μετά την δεύτερη season δεν σώζεται αφού έχει αλλάξει ριζικά το story-line και μέχρι στιγμής οι ικανότητες των writers δεν με έχουν πείσει ότι μπορούν να φτιάξουν κάτι καλύτερο από τον Sapkowski και CDPR. Anyways sorry για το off-topic. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Glikos είπε Το Witcher το βλέπω μόνο για τον Cavill, αυτός κουβαλάει την σειρά. 😃 Για πόσο ακόμα; Ακόμα και για αυτόν τον λόγο δεν ξέρω αν αντέξω να την συνεχίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα