Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, Thresh είπε

Συμπεριλαμβάνονται τα orcs στα visuals? Αν όχι, πολύ καλά.

Φαίνονται καλά συμφωνώ, αλλα they suck στην μάχη. :P Οποτε είναι visuals. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το είδα το τρίτο, στη μέση κυριολεκτικά έβαλα να παίξω enter the gungeon και το είχα να παίζει στο background σαν ταινία του star μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. 

Βαρεμάρα, εκτός από δύο τρεις σκηνές πραγματικά ύπνος. Ας συνεχίσω enter the gungeon λοιπόν. 

• Like 1

40 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

4DF39088-8141-42C9-84A3-A9C9DAA19C09.jpeg

Τι ακριβώς κάνετε enjoy όμως;; Θα κάνετε hate watch όλη την σεζόν για να μπορείτε να μπαίνετε και να μοιράζετε memes; Τζάμπα χρόνος και κόπος imo

• Like 5

• Super Moderators
3 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Φαίνονται καλά συμφωνώ, αλλα they suck στην μάχη. :P 

They always do, that's the point, αλλιώς με το πλήθος τους θα τον είχε πιει η Middle-Earth.

2 minutes ago, Kasrith said:

Τι ακριβώς κάνετε enjoy όμως;; Θα κάνετε hate watch όλη την σεζόν για να μπορείτε να μπαίνετε και να μοιράζετε memes; Τζάμπα χρόνος και κόπος imo

Τίμιο όμως το κράξιμο αφού έχει δει κάποιος τα επεισόδια. 😛

• Like 1

Μόλις τώρα, Thresh είπε

They always do, that's the point, αλλιώς με το πλήθος τους θα τον είχε πιει η Middle-Earth.

Συμφωνούμε πάλι, αλλα στην σειρά το πρώτο orc έχασε το κεφάλι του από μια χωριάτισσα. Not a great start. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πιάνει cringe που σε κάτι λέξεις η Guyladriel υπερτονίζει το γράμμα ''ρ''. Όπως Numenorrrrrr, Saurrrron, Galadrrrrriel. Ακούγεται πολύ forced, δεν τις βγαίνει φυσικά. Και συνέχεια τσαντισμένη. Χαμογέλα μαρί και λίγο, δεν θα σου πέσουν τα βυζιά.

EDIT : Όχι, το μανιακό/psycho χαμόγελο στην σκηνή slo mo που καβαλούσε το άλογο λες και ξέφυγε από το Arkham Asylum δεν με έπεισε.

Επεξ/σία από Glikos
  • Thanks 1

Μετά και το 3ο, θα το πω..."Τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε και ο καραφλοκόρακας πετάει λεφτά για να γυρίσει και να προωθήσει αυτό".

Πολλά, πάρα πολλά πολύ πεταμένα λεφτά.

Στα (εκτός lore) hilights, "Ξές ποιά είμαι εγώ?!", "ο Τζόκερ καβάλα στ' άλογο", "Πώς να βρεθείτε πίσω από elf commander χωρίς να πάρει χαμπάρ' αφού πρώτα ένας παπαρούλης σας άρπαξε ένα υπερdagger χωρίς εσείς να πάρετε χαμπάρι και το έδωσε στην commander χωρίς ολόκληρη η αίθουσα και κυρίως η Φρουρά! Φρουρά! να πάρει χαμπάρι".

Είχε κι άλλες αστειότητες, αλλά φτάνει μέχρι εδώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Glikos είπε

Με πιάνει cringe που σε κάτι λέξεις η Guyladriel υπερτονίζει το γράμμα ''ρ''. Όπως Numenorrrrrr, Saurrrron, Galadrrrrriel. Ακούγεται πολύ forced, δεν τις βγαίνει φυσικά. Και συνέχεια τσαντισμένη. Χαμογέλα μαρί και λίγο, δεν θα σου πέσουν τα βυζιά.

EDIT : Όχι, το μανιακό/psycho χαμόγελο στην σκηνή slo mo που καβαλούσε το άλογο λες και ξέφυγε από το Arkham Asylum δεν με έπεισε.

Αυτό ακριβώς μπήκα να σχολιάσω, το ρρρρρρ της Γκαλάντριελ. Το άκουσα πρώτη φορά στο πρώτο επεισόδιο, Saurrron λέω οκ αλλά πλέον όπου υπάρχει ρ γίνεται ρρρρρ, στα όρια του εκνευρρρριστικού.

Αυτό που είναι πολύ βαρετό arc μέχρι τώρα είναι τα harfoots, θέλει να δείξει τι; Στο LOTR τα hobbits συμβόλιζαν τη χαρά της ζωής απέναντι στη μαυρίλα, εδώ είναι απλά ανούσια. ΟΚ, περιπλανώμενοι ταξιδευτές, δεν έχω τόπο ούτε πατρίδα αλλά τίποτα άλλο. Παραδέχομαι ότι στις σκηνες τους σπαμάρω το 10 sec button και δε νοιώθω ότι έχω χάσει και κάτι. Εκτός αν ο ξένος είναι ο Γκάνταλφ οπότε όλο αυτό το arc είναι για να μας δείξει γιατί ο Γκάνταλφ αγαπάει τα halflings.

Επεξ/σία από Speculoos
  • Like 1

Επειδή στο thread γράφονται πολλά και δεν έχω χρόνο να τα διαβάσω ειδικά ορισμένα σεντόνια, ίσως αυτό στην περίπτωση μου λειτουργεί θετικά. 

Τελείωσα το τρίτο πριν λίγο. Έχει τα πολλά γνωστά προβλήματα που έχουν γραφτεί αλλά μια χαρά ευχάριστα το βλέπω. Ειδικά στο τρίτο τα Visuals και η ποιότητα εικόνας (ένα WEB-DL ήταν) είναι απίστευτα για σειρά. Είχε πλάνα μοναδικής ομορφιάς. 

Και μόνο για τα Visuals στην Númenor θα το έβλεπα ακόμα και αν στην υπόλοιπη διάρκεια του επεισοδίου έδειχνε δύο Χόμπιτ να κατουράνε το ένα το άλλο. 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Συμπεριλαμβάνονται τα orcs στα visuals? Αν όχι, πολύ καλά.

Γιατι επειδη τα περισσοτερα ειναι albino?

Επεξ/σία από omghi2u

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Αυτό ακριβώς μπήκα να σχολιάσω, το ρρρρρρ της Γκαλάντριελ. Το άκουσα πρώτη φορά στο πρώτο επεισόδιο, Saurrron λέω οκ αλλά πλέον όπου υπάρχει ρ γίνεται ρρρρρ, στα όρια του εκνευρρρριστικού.

Αυτό που είναι πολύ βαρετό arc μέχρι τώρα είναι τα harfoots, θέλει να δείξει τι; Στο LOTR τα hobbits συμβόλιζαν τη χαρά της ζωής απέναντι στη μαυρίλα, εδώ είναι απλά ανούσια. ΟΚ, περιπλανώμενοι ταξιδευτές, δεν έχω τόπο ούτε πατρίδα αλλά τίποτα άλλο. Παραδέχομαι ότι στις σκηνες τους σπαμάρω το 10 sec button και δε νοιώθω ότι έχω χάσει και κάτι. Εκτός αν ο ξένος είναι ο Γκάνταλφ οπότε όλο αυτό το arc είναι για να μας δείξει γιατί ο Γκάνταλφ αγαπάει τα halflings.

Θα την συγχωρούσα αν έδειχνε κανα βυζοκώλι, αλλά χλωμό. Σχετικά με τον υποτιθέμενο Gandalf πιθανόν να το πάνε έτσι το στόρυ, ίδωμεν. Tα Harfoots μέχρι τώρα αδιάφορα, θα δούμε στην πορεία αν δείξουν κάτι αξιόλογο.

Επεξ/σία από Glikos
  • Sad 1

Spoiler

Ο Sauron κρύβεται για να μην τον βρούν αλλά έχει για έμβλημα....χάρτη με το που βρίσκεται; What? 

Eδώ θα μου πείς τα δαυλιά δεν καίνε απτο σκότος και η πέτρα κοιτάει πρός τα κάτω, στον χάρτη κολλήσαμε? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...