mAs_81 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, ravisher34 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Δες καλύτερα τη σκηνή στο βάθος.....και θα δεις τα ορκ δίπλα στα δέντρα ξέρεις τι δε κατάλαβα , πως είναι δυνατόννα είναι σε εκείνη τη πλευρά μέρα μεσημέρι ενώ υποτίθεται ότι σκάβουν προς μια κατεύθυνση και έγινε τόσος ντόρος με το δέντρο που τους κόβει το δρόμο , οκ μπορεί να να ει.αι και υπερβολικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 4/9/2022 στις 10:02 ΜΜ, Dakonblackblade είπε Αυτοί που έχουν διαβάσει τα βιβλία, και τους αρέσει η σειρά έχουν θέμα. Για τους υπόλοιπους, το μόνο που μένει είναι να βάλουν κανένα φωτόσπαθο--led οσπαθο να ξετρελαθούν. thx u for this comment: Tolkien never said lightsabres didn't exist in the second-age. and ur welcome 😅 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από panagiotis54 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Φίλε μου από περιέργεια, η γραφή στο tattoo Elvish είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δυστυχως χειροτερο το 3ο απο τα πρωτα δυο ( τα οποια ειχαν ποσα προβληματα και αυτα) Περα απο τον τεχνικο τομεα , το σεναριο , χαρακτηρες και διαλογοι ειναι τελειως αδιαφοροι . Κριμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 εξαιρετικο και το 3ο επ. Spoiler μαγεια το νουμενορ, η σειρα ειναι οτι πιο ομορφο εχει εμφανιστει στην μικρη οθονη εβερ. Ζηλευω πολυ αυτους που αντεχουν να το δουν ολο μαζι αφου τελειωσει η σεζον. 2 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, Glikos είπε Φίλε μου από περιέργεια, η γραφή στο tattoo Elvish είναι? δεν ειναι δικο μου το χερι ενα τρελος αμερικανος το ποσταρε στο reddit πριν μερικες μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε δεν ειναι δικο μου το χερι ενα τρελος αμερικανος το ποσταρε στο reddit πριν μερικες μερες Α οκ. Πιθανόν να είναι Elvish. 😊 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από Glikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Choronzon είπε μετά και το τρίτο επεισόδιο είναι σαφες πλέον ότι η σειρά είναι teen επιπεδου. Απόκρυψη περιεχομένων Το σενάριο πάσχει από παντού , σε ορισμένα σημεία έχει plot twists και μηχανισμους που θυμιζουν τριτοκλασατο γερμανικο rpg( το ''σχεδιο'' του hummie να κλεψει το seal του artisan ( η οπως αλλιως λεγετε ) guild , το οποιο οπως παραδεχεται και ο ιδιος ειναι ηλιθιο , αλλα why not αφου η σειρα μας αντιμετωπιζει σαν ηλιθιους ), ή ταινια sword and sorcery επιπεδου DVD 90 s.( ειλικιρνα βαρεθηκα να περιμενω να δω ποτε θα αποτυχει το revolt στο τελος γιατι ηταν σιγουρο οτι θα γινει , επισης ακομα προσπαθω να καταλαβω απο που εφαγε το βελος το elf , δεν εχει κανενα νοημα και λογικη με βαση αυτα που μας παρουσιαζει πριν , but who cares ) μάθαμε επίσης ότι ο ελεντιλ έχει κόρη ( αλίμονο ) η οποία μάλλον έχει μπερδευτεί και νομίζει ότι παίζει σε teen high school drama, οι νουμενοριανς εχουν και αυτοι μαυρους ( παροτι ο τολκιν ειναι σαφης οσον αφορα τα χαρακτηριστικα τους) και αλλα διαφορα. η τυπισσα που παίζει τη Γκαλαντριελ συνεχίζει να είναι το μεγάλο πρόβλημα , ενώ το κομμάτι με τα χομπιτ απλά αδιάφορο και μάλλον από άλλο κόσμο φαντασίας όπως έχω ξαναπεί , το χειρότερο όμως είναι ότι μάλλον ο Ισταρι είναι ο Γκανταλφ ( και τον συνέδεσαν με το αρκ των χομπιτ για να φτιάξουν ένα pretext για την αγαπη του για αυτα ) πραγμα μαλλον εκτος canon timeline , but who cares again . στα θετικά τα visuals στο νουμενορ και ο τυπος που παιζει τον Ελεντιλ Αυτό, Chronicles of Shannara vibes. Και αυτό είναι το κυριότερο μειονέκτημα. Ούτε το αν δε βασίζεται στον Τολκιν ή αν η διάλεκτος τον νοτιοδυτικών ελφς δεν εμφανιζεται μεχρι την τριτη χιλιετια ή αν ειναι woke, racist, diverse κτλ. Είναι απλά τρομερά ρηχό. Είμαι άνθρωπος μιας κάποιας ηλικίας, τα visuals δε με συγκινούν αν δεν υπάρχει σενάριο, storytelling, ρυθμος. Το είδα και με ελληνική μετάφραση μπας και αλλάξει η οπτική μου αλλα δεν... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από Speculoos 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Glikos είπε Α οκ. Πιθανόν να είναι Elvish. 😊 Elvish είναι, απλά ανάποδα έτσι όπως βλέπεις την photo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Elvish είναι, απλά ανάποδα έτσι όπως βλέπεις την photo. Ωραία γραφή πάντως και πρωτότυπη. Κρίνοντας από το saber ίσως λέει τπτ του στυλ ''I am your father''. 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Glikos είπε Ωραία γραφή πάντως και πρωτότυπη. Κρίνοντας από το saber ίσως λέει τπτ του στυλ ''I am your father''. 😅 Νομίζω λέει ότι γραφει και στο one ring, black speech σε elvish writing. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Νομίζω λέει ότι γραφει και στο one ring, black speech σε elvish writing. Αυτό λέει. Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, FCastor είπε Αυτό λέει. Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 hours ago, panagiotis54 said: Tolkien never said lightsabres didn't exist in the second-age. Lol, αυτό είναι το νέο hot meme στο Forum....🤣... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα