Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, FCastor είπε

Το The Expanse είχε μαζεμένες και σε κεντρικότατους ρόλους μερικές από τις πιο φανταστικές και badass γυναίκες - χαρακτήρες που έχω δει ποτέ σε σειρά. Και όχι μόνο λευκές παρεμπιπτόντως.

#1 Drummer (Ojibwe native american), #2 Chrisjen (Iran), #3 tie Bobby/Naomi (Samoan/POC UK)

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν χρειάζεται, όχι δεν μπορεί. Απλά θέλανε να την κάνουμε να φαίνεται ανδρικά δυναμική, σε σχέση με τις ταινίες που ήταν γυναικεία δυναμική. Η Galadriel των ταινιών κοιτάει την Galadriel της σειράς και απλά παθαίνει ανεύρυσμα. :P

Βάζω ξανά το scene από το Hobbit:

Συγκρίνεται τώρα αυτή η GALADRIEL με την Guyladriel? Τι να πει κανείς. Όταν το είχα πρωτοδει, είχα καυλώσει τόσο πολύ που το διέλυσε το ορκ.

Παρεπιπτόντως, γιατί ένα απλό Ορκ μπορεί να δει ένα από τα Τρία Δαχτυλίδια? Δεν υποτίθεται ότι είναι αόρατα σε όλους πλην των υπόλοιπων Ring bearers? Εμείς, ως θεατές, βλέπουμε και το Nenya της Galadriel και το Narya του Gandalf. Το Ορκ πώς βλέπει/ξέρει ότι το Narya είναι στο χέρι του Gandalf? :P 

• Like 2

58 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Συγκρίνεται τώρα αυτή η GALADRIEL με την Guyladriel? Τι να πει κανείς. Όταν το είχα πρωτοδει, είχα καυλώσει τόσο πολύ που το διέλυσε το ορκ.

Παρεπιπτόντως, γιατί ένα απλό Ορκ μπορεί να δει ένα από τα Τρία Δαχτυλίδια? Δεν υποτίθεται ότι είναι αόρατα σε όλους πλην των υπόλοιπων Ring bearers? Εμείς, ως θεατές, βλέπουμε και το Nenya της Galadriel και το Narya του Gandalf. Το Ορκ πώς βλέπει/ξέρει ότι το Narya είναι στο χέρι του Gandalf? :P 

που να την δεις και με ροζ thong 😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Glikos said:

Επίσης

https://edition.cnn.com/2022/09/07/entertainment/lord-of-the-rings-stars-criticize-racism-cec/index.html

Απ'ότι φαίνεται αναφέρονται στον ρατσισμό κατά των non white χαρακτήρων της σειράς. Λες και αυτή η καραμέλα δεν έχει γίνει κλισέ πια.

Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα δεν λένε τίποτα άλλο και είμαι σίγουρος όλο αυτό είναι καθαρά για λόγους marketing. Αν μιλούσαν ελεύθερα πιθανός να την έκραζαν. 😅

Ok,  και εγώ νομίζω αναφέρονται σε αυτό που δημιουργήθηκε απο τα media, καθ' υπόδειξη της Amazon, για τον ρατσισμό στους non-white ηθοποιούς. Δεν κρίνουν την σειρά per se, αλλά τις αντιδράσεις. Συμφωνώ ότι θα ρίχνανε κράξιμο, αφού πρώτα θα κάνανε embrace, understanding where they come from κλπ κλπ κλπ κλισέ των Αμερικάνων. Διότι, το κράξιμο είναι για τις επιλογές του σεναρίου και την υποκριτική ικανότητα των ηθοποιών (άντε και κάποια θέματα στα σκηνικά). 

Και ο Legolas πήρε τον ρόλο αμέσως μόλις τελείωσε την σχολή, αλλά έβλεπες ότι με την διαδικασία που ακολουθούσαν τον βάλανε στο κλίμα και έκανε μια αρκετά αξιοπρεπή ερμηνεία. Για να μη πω για τον mortensen που ουδεμία σχέση είχε με τον Άρχοντα και μπήκε στο κλίμα με τη μια. 

Το γεγονός ότι δεν έχουν πάρει θέση για την σειρά εγώ το βλέπω σαν κράξιμο. Silence is a message too..! 

Επεξ/σία από Agmourk
  • Like 1

3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

image.png.a990090a5207cc06b49b525b669091f3.png

image.png.84e97af291a323c8120c0b822cf9157c.png

because μαζα you dummy 

Δεν το είχαν ανακαλύψει τότε αυτό ρε συ. 

Όπως εγώ όταν ήμουν 3 χρόνων και πήγαινα και έχωνα τα δάχτυλα μου στις πρίζες περιμένοντας ένα πλάσμα που λεγόταν "ρεύμα" να έρθει να με χτυπήσει έτσι ώστε να το αρπάξω. 

8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το HotD το βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής πάντως. 

Εκεί καταλήξαμε, κάτι που είναι εμπνευσμένο από το LOTR, να είναι καλύτερο από το LOTR σε TV.

Έτσι πάει όμως όταν προσπαθείς να ξανά γράψεις κάτι πασίγνωστο καλύτερα, από κάποιον που το έχει γράψει ήδη τέλεια και από πάνω έχεις και μια τριλογία που αγαπήθηκε από τεράστιο κοινό και τουλάχιστον προσπάθησε να σεβαστεί τον δημιουργό.

Οι τύποι χρειάζονται συγχαρητήρια που με όλα τα λεφτά του κόσμου βρήκαν τους πιο ακατάλληλους συγγραφείς που μπορούσαν να βρούνε.

• Like 3

3 ώρες πριν, KilliK είπε

που να την δεις και με ροζ thong 😎

Χαχαχχαχαχ

Με τα δαχτυλίδια όμως ισχύει ότι είναι αόρατα ή θυμάμαι λάθος?

3 ώρες πριν, Agmourk είπε

Ok,  και εγώ νομίζω αναφέρονται σε αυτό που δημιουργήθηκε απο τα media, καθ' υπόδειξη της Amazon, για τον ρατσισμό στους non-white ηθοποιούς. Δεν κρίνουν την σειρά per se, αλλά τις αντιδράσεις. Συμφωνώ ότι θα ρίχνανε κράξιμο, αφού πρώτα θα κάνανε embrace, understanding where they come from κλπ κλπ κλπ κλισέ των Αμερικάνων. Διότι, το κράξιμο είναι για τις επιλογές του σεναρίου και την υποκριτική ικανότητα των ηθοποιών (άντε και κάποια θέματα στα σκηνικά). 

Και ο Legolas πήρε τον ρόλο αμέσως μόλις τελείωσε την σχολή, αλλά έβλεπες ότι με την διαδικασία που ακολουθούσαν τον βάλανε στο κλίμα και έκανε μια αρκετά αξιοπρεπή ερμηνεία. Για να μη πω για τον mortensen που ουδεμία σχέση είχε με τον Άρχοντα και μπήκε στο κλίμα με τη μια. 

Το γεγονός ότι δεν έχουν πάρει θέση για την σειρά εγώ το βλέπω σαν κράξιμο. Silence is a message too..! 

Technically speaking αναφέρονται στο όποιο ρατσισμό υπάρχει έναντι στους non white ηθοποιούς,  προφανώς καθ' υπόδειξη της Amazon/pr team/media. Διότι κάπως πρέπει να υποστηρίξουν την σειρά. Αλλά όπως είπα και πριν η (τεράστια) πλειοψηφία κρίνει βάση lore, όχι βάση χρώματος. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι καθεαυτού ρατσισμός/μισογυνισμός κλπ. Κάνουν επιλεκτική κριτική μάλλον για λόγους marketing, ok. Δεν τους κρατάω κακία γιατί τους πάω με 1000. 😁

Το γεγονός ότι όποιος έχει αρνητική/αντίθετη άποψη και τον κατηγορούν για ακραίο/ρατσιστή/μισογύνη δεν το αναφέρουν. Ούτε για τα reviews που σβήνει η Amazon. Ούτε καν το σενάριο/acting και γενικά περί σειράς. Silence is a message όντως. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν τους αρέσει η σειρά με γνώμονα το LOTR, μακάρι να μιλούσαν ελεύθερα. Βασικά κυρίως τον Jackson θέλω να ακούσω.

Καλά σχετικά με τον Legolas, Aragorn και βασικά ολόκληρο το cast, πέτυχαν διάνα κατά την γνώμη μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ διαφορετικούς ηθοποιούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...