Agmourk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 1 minute ago, Xero1991 said: Νομίζω ότι αυτό είναι η μεγαλύτερη αποτυχία της σειράς. Ναι άλλάξε πολλά, "κατακρεούργησε" το lore, πείτε το όπως θέλετε, αλλά ακόμα και αν βγάλεις τον εαυτό σου από το τριπάκι του lotr/tolkien και προσπαθήσεις να το δεις σαν μια απλή σειρά, είναι τρομερά βαρετή/αδιάφορη. Μετά το πρώτο, με το ζόρι έβαλα play το δεύτερο, γιατί απλά δεν με ένοιαζε. Και εγώ το ίδιο. Έχω "καταπιεί" σειρές σε ένα σ/κ, αλλά αυτή τη συγκεκριμένη που την περίμενα πως και πως, δεν με καίει να δώ το επόμενο. Θα τα δώ, αλλά οκ μέχρι εκεί..! Η απορία μου είναι η εξής: Οι ταινίες, μπορεί να είχαν αστοχίες, αλλά όποιος έχει δεί τα backstage είναι τρομέρη η προσπάθεια που κάνανε για τα προσθετικά. Πόδια, αυτιά, χέρια, τρίχες. Ο γκίμλι είχε 5-6 ώρες μακιγιάζ κάθε μέρα.. 3 χρόνια γυρίσματα.. Στην σειρά έχει δωθεί η ίδια προσοχή? Αμφιβάλλω.. Συγκεκριμένα σε ένα στιγμιότυπο, το αυτί του ελροντ φαίνεται γυαλιστερό και πλαστικό. Ψεύτικο. Θεωρώ ότι εκεί χάσανε όλο το παιχνίδι. Ακόμα και να μην είχαν αλλάξει πάρα πολύ την ιστορία, φαίνεται ότι είναι μια δουλειά ερασιτεχνική που απλά εκμεταλλεύτηκαν την τεχνολογία της εποχής μας για τα εφέ. Υγ. Αναρωτιέμαι αν ο Billy Boyd και ο Dominic Monaghan θα σχολιάσουν την σειρά στο Podcast που έχουν...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, noFEARgr είπε Πλεον ο ρατσισμος εχει γινει ο αποδιοπομπαίος τράγος ωστε να μην μπορεις να κριτικαρεις καμια σειρα η ταινια. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι παιρνουν τους συγκεκριμενους ηθοποιους ωστε να το ριξουν εκει οταν το τελικο προιον ειναι μαπα Ας κρυψουμε τους κακους διαλογους , σεναριο, ηθοποιια πισω απο τον ρατσισμο 🙄 ναι, το ειδα σημερα στο twitter. ξεκινησε το damage control, με την παγια τακτικη να παρουσιασουν την αρνητικη αποδοχη της σειρας, ως ρατσιστικη αντιδραση. φυσικα τσιμουδια για τα θεμιτα παραπονα περι κακου σεναριου και υποκριτικης. ας προσποιηθουμε οτι φτιαξαμε ενα αριστουργημα. και ειμαστε ακομη στην αρχη, το γλεντι θα εχει συνεχεια. αναμεσα στα πολλα λαθη που εκανε η Αmazon, να προσθεσω και ενα ακομη που αναφερε ο Nerdotic εχτες: οτι θα επρεπε το ολο woke στοιχειο να μπαινει αργα με το περασμα τον σεζον, οποτε το κοινο θα το καταπινε σταδιακα. αυτη την προβλεψη την ειχα κανει και εγω εδω μεσα, περιμενα οτι η πρωτη σεζον θα ειχε ομαλο ξεκινημα, αφου δεν θα τσιγκλαγε τους φανς, ενω απο την 2η και μετα, θα ειχανε ξεσπαθωσει τελειως. δυστυχως επεσα εξω, η Αmazon φερθηκε ηλιθια και μπηκαν στα βαθια με την woke-ποιηση απο το πρωτο επεισοδιο κιολας. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Επειδή ξέρουν οτι δεν έχουν κατι καλο να μπορει να σταθεί με την αξία του οπως το προορίζανε , προτιμάνε την bad publicity και να δημιουργείται ντόρος γύρω απο τη σειρά γτ αλλιως…..κλάφτα Ελροντ… ..δλδ δείτε και για το House of Dragon που αρεσει στο κόσμο , δεν εχει ανοίξει ρουθούνι , εμφανίζεται στα σοσιαλ μονο οταν το συγκρίνουν με το rings of powa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, stevenfins είπε Μα αυτή είναι η πρωταγωνίστρια. Για αυτήν μας έδειξαν στην αρχή τον αδερφό της, αυτήν ακολουθούμε. Τι να κάνουμε, δεν γινόταν να μας πουν και για τα δέκα ξωτικά που ήταν μαζί της την ιστορία τους. Και ο λεγκολας μόνος του τον σκότωσε τον ελέφαντα. Δεν φάνηκε να δυσκολεύεται Γιατί δε γίνεται? 10 δεύτερα να μας έδειχναν πως τα ξωτικά αυτά είχαν πολεμήσει εκεί που μάζευε τα κράνη η Galadriel και τα στάκαρε 4 μέτρα, θα μπορούσαν να κλαίνε κρατώντας ένα νεκρό πολεμιστή. Μπαμ, το φτιαξες. Αλλά μετά θα τους συμπαθούσαμε και δε θα δεχόμασταν να τις τρώνε από το τρολ, ή να λακίζουν στο τέλος για να φανεί πόσο αντρειωμένη είναι η γκαλάντριελ. Θα είχανε και λόγο να πάνε μαζί της. Σε 3 λεπτά έφτιαξα μια λεπτομέρεια που τους εξυψώνει όλους. Πολεμάνε σκληρά , πληγώνουν το τρολ, ορμάει η καλύτερη πολεμίστρια , το καθαρίζει, πάμε παρακάτω. Νοιαζόμαστε και για τους υπόλοιπους. Πεθαίνουν 3 στην διαδρομή, απογοητεύονται οι άλλοι, λένε να γυρίσουμε πίσω, μου έλειψε η γυναίκα μου πχ. λέει η Γκαλάντριελ , σας καταλαβαίνω, εμένα μου έμεινε μόνο η εκδίκηση , και συνεχίζει. Αυτή τη χαρακτήρα τώρα , δεν την πάει ούτε το έντερό της. Αυτό είναι καλό γράψιμο. Το κακό γράψιμο , δεν το σώζει τίποτα. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από Dakonblackblade 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, sakis_colt είπε Τα χομπιτ εεε χαρφουτ (δεν μπορουμε να πουμε χομπιτ ) ειναι τοσο ασχημα οσο η λασπη που τα εχουν πασαλειψει, ο θυληκος φροντο αδιαφορος, ο θυληκος σαμ αδιαφορος και εχω περιεργεια να δω που θα το πανε με τον ξενο. Spoiler Εγώ θα στοιχημάτιζα ότι είναι ο Γκάνταλφ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δε σας πειράζει που δεν έχουν ανακαλύψει το νερό ακόμα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 29 minutes ago, AristidisZ said: Reveal hidden contents Εγώ θα στοιχημάτιζα ότι είναι ο Γκάνταλφ... Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έχουν κάνει τόσο μεγάλη πατάτα, "ελπίζω" να είναι καινούριος χαρακτήρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Thresh είπε Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έχουν κάνει τόσο μεγάλη πατάτα, "ελπίζω" να είναι καινούριος χαρακτήρας. 99% Gandalf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σημερα εμαθα και απο την Amazon πως ειμαι ενα ομοφοβικο ρατσιστομισογυνοπατριαρχικο γουρουνι. Βεβαια το Expanse που ειναι ισως η αγαπημενη μου μεταφορα βιβλιου στην μικρη οθονη μαλλον ειχε μονο λευκους ανδρες και δεν ηταν τελικα ενα απο τα πιο diversified casts που εχω δει σε σειρα. Το να εχεις καλους showrunners, producers και writters τελικα δεν παιζει ρολο. Σημασια εχει να μην εισαι ομοφοβικο ρατσιστομισογυνοπατριαρχικο γουρουνι. Τhank you Amazon, μου ανοιξες τα ματια. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από omghi2u 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Agmourk είπε Υγ. Αναρωτιέμαι αν ο Billy Boyd και ο Dominic Monaghan θα σχολιάσουν την σειρά στο Podcast που έχουν...! Επίσης https://edition.cnn.com/2022/09/07/entertainment/lord-of-the-rings-stars-criticize-racism-cec/index.html Απ'ότι φαίνεται αναφέρονται στον ρατσισμό κατά των non white χαρακτήρων της σειράς. Λες και αυτή η καραμέλα δεν έχει γίνει κλισέ πια. Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα δεν λένε τίποτα άλλο και είμαι σίγουρος όλο αυτό είναι καθαρά για λόγους marketing. Αν μιλούσαν ελεύθερα πιθανός να την έκραζαν. 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zidane1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Glikos είπε Απ'ότι φαίνεται αναφέρονται στον ρατσισμό κατά των non white χαρακτήρων της σειράς. Λες και αυτή η καραμέλα δεν έχει γίνει κλισέ πια. Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα δεν λένε τίποτα άλλο και είμαι σίγουρος όλο αυτό είναι καθαρά για λόγους marketing. Αν μιλούσαν ελεύθερα πιθανός να την έκραζαν. 😅 Το «δεν μας αφηνουν ούτε να μιλήσουμε πλέον στη σειρά με τους μαύρους», και αυτό ρατσιστικό είναι πάντως. Βγήκαν να κράξουν αυτούς που ασκούν ρατσισμό σε συναδέλφους τους. Δεν βγήκαν να κράξουν αυτούς που είπαν ότι το σενάριο είναι για τα μπάζα. Και αυτό περίεργο είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, zidane1 είπε Το «δεν μας αφηνουν ούτε να μιλήσουμε πλέον στη σειρά με τους μαύρους», και αυτό ρατσιστικό είναι πάντως. Βγήκαν να κράξουν αυτούς που ασκούν ρατσισμό σε συναδέλφους τους. Δεν βγήκαν να κράξουν αυτούς που είπαν ότι το σενάριο είναι για τα μπάζα. Και αυτό περίεργο είναι; Ο ρατσισμός/μισογυνισμός κλπ έχουν γίνει καραμέλα σχετικά με την σειρά. Σαφώς και θα υπάρχουν κάποια άτομα που λανθασμένα δεν θέλουν non white χαρακτήρες λόγω ρατσισμού. Αλλά η πλειοψηφία θεωρώ ότι κρίνει βάση lore και όχι βάση χρώματος του δέρματος. Όμως το βαφτίζουν αλλιώς. Περίεργο δεν θα το έλεγα που δεν έκριναν το σενάριο, το lore, την υποκριτική κλπ. Θα ήθελα να τους ακούσω αλλά αμφιβάλλω αν το κάνουν, ίδωμεν. Κυρίως κίνηση marketing φαίνεται. Σαν ηθοποιοί που είναι έχουν και ένα τμήμα pr από πίσω, οπότε έχει μια λογική η τοποθέτηση αυτή. Περιμένω τον Jackson να μιλήσει για την σειρά, αν ποτέ συμβεί. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από Glikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Thresh είπε Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έχουν κάνει τόσο μεγάλη πατάτα, "ελπίζω" να είναι καινούριος χαρακτήρας. δεν ειναι, ειναι αυτος που εχουν καταλαβει ολοι οτι θαναι. ειναι 100% γραφη της storytelling σχολης του Jar Jar Abrams. 9 λεπτά πριν, MaXmaD είπε τον κανανε γυναικα ομως.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, omghi2u είπε Βεβαια το Expanse που ειναι ισως η αγαπημενη μου μεταφορα βιβλιου στην μικρη οθονη μαλλον ειχε μονο λευκους ανδρες και δεν ηταν τελικα ενα απο τα πιο diversified casts που εχω δει σε σειρα. Το The Expanse είχε μαζεμένες και σε κεντρικότατους ρόλους μερικές από τις πιο φανταστικές και badass γυναίκες - χαρακτήρες που έχω δει ποτέ σε σειρά. Και όχι μόνο λευκές παρεμπιπτόντως. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από FCastor 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα