DeareN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Thresh είπε Ας το κάνει σε κάποια φάση, αλλά το πρώτο adaptation που θα δούμε να είναι το "ορθόδοξο". Και σε θεατρικές παραστάσεις νομίζω βλέπουμε παραγωγές που έχουν φέρει "στην εποχή μας" το έργο, αλλά πριν από αυτές έχουν σηκώσει αμέτρητες "original" εκδόσεις του έργου. Έχουν νομίζω LotR / Hobbit + appendices, δεν εννοούσα Silmarillion/Unfinished Tales. Άρα προκύπτει ερώτηση: γιατί harfoot και όχι hobbit? (δεν έχω διαβάσει Silmarillion μόνο lotr) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DeareN είπε Άρα προκύπτει ερώτηση: γιατί harfoot και όχι hobbit? (δεν έχω διαβάσει Silmarillion μόνο lotr) Δ̶ε̶ν̶ ̶έ̶χ̶ο̶υ̶ν̶ ̶τ̶α̶ ̶δ̶ι̶κ̶α̶ι̶ώ̶μ̶α̶τ̶α̶ ̶ Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από mAs_81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 minute ago, mAs_81 said: Δεν έχουν τα δικαιώματα Γιατί νομίζω ότι επέλεξαν διαφορετικό όνομα για να δείξουν απλά ότι είναι πρόγονοί τους? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, mAs_81 είπε Δεν έχουν τα δικαιώματα Δίνουν, όμως, δικαιώματα😛... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Γιατί νομίζω ότι επέλεξαν διαφορετικό όνομα για να δείξουν απλά ότι είναι πρόγονοί τους? Nα αυτά δε μπορώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zox Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Εχω την εντυπωση,να μην πω την πεποιθηση,οτι οι συντελεστες διαλεξαν τους ηθοποιους,σε μια μπυραρια οταν μετα την καταναλωση 30 μπουκαλιων μπυρας ο καθενας καποιος τους εδωσε τσιπουρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Just now, DeareN said: Nα αυτά δε μπορώ... Από την στιγμή που ήθελαν να τα βάλουν στην 2η εποχή, δεν το θεωρώ παράλογο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Γιατί νομίζω ότι επέλεξαν διαφορετικό όνομα για να δείξουν απλά ότι είναι πρόγονοί τους? Η αλήθεια οτι μετα την εξαγορά των δικαιωματων των ταινιών απο τη embracer , εχει χαθεί λιγο η μπάλα ίσως να ειναι και ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Πριν 20 χρονια, κράζατε τις ταινίες γιατι δεν είχαν σχέση με τα βιβλία. Τωρα κράζετε την σειρά γιατι δεν εχει σχεση με τις ταινίες. ελάχιστοι κραζαν τις ταινίες και σίγουρα για άλλους λόγους οι οποίοι φανταζουν πτεσματα σε σχέση με την τωρινή αθλιότητα . Μετά και την τρίτη ταινία και ειδικά μετά και τις extended editions ο αριθμός τους μειώθηκε ακόμα περισσότερο. Ήμουν ένας από αυτούς εχωντας διαβάσει τα βιβλία πολύ πριν τις ταινίες οπότε μιλάω εκ πείρας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Just now, mAs_81 said: Η αλήθεια οτι μετα την εξαγορά των δικαιωματων των ταινιών απο τη embracer , εχει χαθεί λιγο η μπάλα ίσως να ειναι και ετσι Μου φαίνεται λίγο περίεργο να μπορούν να πουν όλα τα υπόλοιπα ονόματα αλλά να υπάρχει θέμα μόνο στο "Hobbits". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Η Γκαλαντριελ πόσους κόμβους πιάνει την ώρα; μήπως πιάνει κάτι παραπάνω λόγω καταγωγής όχι τίποτα άλλο... Δεν το διευκρινίζει και ο καθηγητής. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από iazriel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, noFEARgr είπε Δεν περιμένεις από μια σειρά του ενός δισεκατομμύριου και με αυτό το όνομα απλά να βλέπεται. Πόσο μάλλον όταν έχει βγει μετά από το got(ασχέτως πως ήταν οι τελευταίες σεζον) και ενώ παράλληλα τρέχει και το house of dragons . Ναι βλέπεται, αλλά περίμενες πολύ πολύ περισσότερα, επομένως λογική η απογοήτευση. Η ουσία του μηνύματος μου είναι αυτή που έγραψες. Αποτυχία σε σχέση με το μπάτζετ και την κληρονομιά που έχει ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ και εγώ συμφωνώ. Το παρατάω για τους λόγους αυτούς και όχι μόνο; εγώ ΟΧΙ. Τι να πω ρε παιδιά η ώρα για μένα πέρασε άνετα, ευχάριστα σχετικά. Δεν το βλέπω με την ίδια προσήλωση βέβαια όπως το House of the Dragon. Δεν το περιμένω πως και πως όπως το Severance το Arcane ή το Stranger Things (αναφέρομαι σε πρόσφατα) αλλά μία ώρα την εβδομάδα διαθέτω για το επεισόδιο. Εικόνα, σκηνοθεσία, φωτογραφία είναι σε υψηλό επίπεδο πάντως. Και μόνο για τα πλάνα στο Khazad-dûm (δεύτερο επεισόδιο) θα το έβλεπα. 3 ώρες πριν, noFEARgr είπε Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από liakinen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, iazriel είπε Παιδιά εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Η Γκαλαντριελ πόσους κόμβους πιάνει την ώρα; μήπως πιάνει κάτι παραπάνω λόγω καταγωγής όχι τίποτα άλλο... Δεν το διευκρινίζει και ο καθηγητής. Άλλος με τη βάρκα τους. Κι εδώ η Γκαλάντριελ σπάει τα ρεκόρ κολύμβησης στην ανοιχτή θάλασσα: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ειδα πριν 3 μερες τα 2 επεισοδια. Αφου εκατσα λιγο να τα χωνεψω θα προσπαθησω να κανω ενα συντομο σχολιασμο οσο πιο αντικειμενικα μπορω. Εαν η σειρα δεν ειχε καμια σχεση με αρχοντα, δε θα ηταν κακη. Για την ακριβεια,με βαση τα 2 πρωτα επεισοδια θα της εβαζα ενα 8αρακι συμφωνα με τα στανταρ του Imdb οπως περιγραφηκαν και πισω.Δηλαδη μια καλουτσικη σειρα που αξιζει να τη δεις αλλα οχι κατι ιδιαιτερο. Γιατι καποιες σειρες αξιζει να τις δεις και μονο επειδη ειναι καλοφτιαγμενες και οχι επειδη εχουν πλοκη τιτανοτεραστια. Σιγουρα η σκηνοθεσια και η εικονα δειχνουν οτι η επενδυση ειναι μεγαλη. Τα ρουχα επισης αρκετα καλα θα ελεγα. Ποιος ξεχασε δηλαδη τι φοραγαν στη 1η σεζον του Witcher; Τουλαχιστον 3 σκαλια πανω εδω. Οι διαλογοι μετριοτητα οπως και οι χαρακτηρες. Ενταξει καποιες σκηνες προκαλουν γελωτα οπως το τραπεζι των νανων που μπορουσε καλλιστα να παιζει στη 6 το απογευμα στον αλφα και το ξωτικο "Ε/Γ - Ο/Γ - Τ/Χ Αίολος Κεντέρης". Αντε να χωνεψω και τα μαυρα ξωτικα με το κουρεμα καρεδακι αν και αυτα προκαλουν γελιο δεδομενου οτι δυστυχως-ευτυχως υπαρχει εδω και χρονια μια γενικοτερη εικονα για το πως πρεπει να μοιαζει το ξωτικο. Αν ολα αυτα πατουσαν πανω σε ενα ονομα "Ο αρχοντας των περιδεραιων" η "Ο ρυθμιστης των δαχτυλιδιων" νομιζω δε θα γινοταν το θεμα που εγινε τωρα. Πιστευω το επιδιωξε ομως το Αμαζον γιατι και η αρνητικη διαφημιση, ειναι διαφημιση. Αν λαβουμε ομως υποψη οτι εχει σχεση με τον Αρχοντα τοτε με συντομια θα πω: Κατακρεουργησαν το κοσμο. Υποψη εχω διαβασει σχεδον ολα τα βιβλια,προφανως περα απο τις ταινιες, αλλα δε με βαζω στη κατηγορια των hardcore fans. Και τον κατακρεουργησαν με σκοπιμοτητα, αυτο ειναι το χειροτερο. Οπως εχει ειπωθει δεκαδες φορες, respect the lore. Στο 100% δε γινεται, προφανως, αλλα φταστο στο 90%.Δηλαδη βαλε λιγη σαλτσα σε παραπλευρες ιστοριες χωρις να το παρακανεις (οπως το love story στο Hobbit που ηταν αηδια). Εδω το φτασαν 100%.To disrespect the lore ομως. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από Dantε 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Σε πρόσφατη συνέντευξή τους, οι J.D. Payne και Patrick McKay, είπαν περί δικαιωμάτων: "We have the rights solely to The Fellowship of the Ring, The Two Towers, The Return of the King, the appendices, and The Hobbit,” Payne says. “And that is it. We do not have the rights to The Silmarillion, Unfinished Tales, The History of Middle-earth, or any of those other books" Επίσης μέσα στην Amazon Prime, ανφέρεται το εξής: "Nori is a Hartfoot, a wandering, ancestral community of halflings who will one day develop into Hobbits." Επομένως, ποια δικαιώματα δεν έχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα