Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Luminate Report Addresses State of TV in 2024 As Production Declines Quote Luminate also notes that streaming franchises — including Marvel, Star Wars and Rings of Power — all underperformed last year. The second season of Prime Video’s Lord of the Rings series was down 60% in total minutes watched compared to Season 1, and Disney+ didn’t fare much better with offerings like Echo and Agatha All Along, which underperformed previous Marvel streaming series. 2
DEADLAZARUS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Thresh είπε The second season of Prime Video’s Lord of the Rings series was down 60% in total minutes watched compared to Season 1 6
Xorxhs! Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Για μενα που δεν εχω διαβασει καθολου τα βιβλία, αλλά είμαι φαν των ταινών, η σειρά είναι φοβερή. Την βλέπω πολύ άνετα και σίγουρα είναι ενα 8αρι.
manolis940 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, Xorxhs! είπε Για μενα που δεν εχω διαβασει καθολου τα βιβλία, αλλά είμαι φαν των ταινών, η σειρά είναι φοβερή. Την βλέπω πολύ άνετα και σίγουρα είναι ενα 8αρι. Το /s που είναι 1 7
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Πήρε renew για Season 3. 'Lord of the Rings: The Rings of Power' Renewed for Season 3 at Amazon 2 1 6
Πέτρος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 16 λεπτά πριν, kirileman είπε Γλέντι. For the memes! 4
DEADLAZARUS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, Thresh είπε Πήρε renew για Season 3. 'Lord of the Rings: The Rings of Power' Renewed for Season 3 at Amazon 1 4
CarbonFibre Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Περίμενα πως και πως να ανανεωθεί η αγαπημένη μου κωμωδία !😁😁 3
ikaruga24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Η αποφάσισαν να το φτιάξουν ή πλέον αποτελεί όντως απόδειξη ότι ολόκληρη η σειρά είναι για ξέπλυμα χρήματος. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 1 hour ago, ikaruga24 said: Η αποφάσισαν να το φτιάξουν ή πλέον αποτελεί όντως απόδειξη ότι ολόκληρη η σειρά είναι για ξέπλυμα χρήματος. Δεν έχει εφευρεθεί ακόμα το Neuralyzer (MiB) οπότε αμφιβάλω για το 1ο. 1 1
kirileman Δημοσ. Παρασκευή στις 11:23 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:23 μμ Αν κοβόταν και αυτό μετά το Acolyte, θα έπεφτα στα σκληρά. 1
mike299 Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 πμ 11 hours ago, kirileman said: Αν κοβόταν και αυτό μετά το Acolyte, θα έπεφτα στα σκληρά. Μην χαλαρώνεις! Αναμένουμε episode by episode κριτική όπως στο Acolyte! 😛
kirileman Δημοσ. Σάββατο στις 12:19 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:19 μμ 1 hour ago, mike299 said: Μην χαλαρώνεις! Αναμένουμε episode by episode κριτική όπως στο Acolyte! 😛 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα