Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
40 minutes ago, xavier said:

σίγουρα δεν έχει? ποσο μαλλον  σε συζητηση μεταξυ 2 χαρακτηρων που ξερουν πολυ καλα ποια ειναι η Μελιαν.

Το ένα είναι "Melian of the people of the Valar" δλδ of the people (Maiar) who serve the Valar και το άλλο είναι "Melian of the Valar", τι να κάνουμε...

• Like 3
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα μπορεί να είναι μια μπούρδα σεναριακά και να βιάζει το lore , αλλά αφού βλέπω περουκίνια και αυτάκια εμένα μου αρέσει. Τι να κάνω ρε παιδιά, είμαι πορωμένος φαν του να δηλώνω πορωμένος φαν.

Τελικά τι γίνεται με το μίθριλ? Βρήκαν τίποτα τα ξωτικά ? Είναι παντρεμένη η Γκαλαντρρρρρριέλ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικα υπαρχουν και χειροτερα ... πχ επεσα στο agatha all along . ειχε ενα marvel σα προειδοποιηση στην αρχη αλλα μπορει να μην ειδα καλα .. μετα τα πρωτα 15 λεπτα ηρθε το ΜΠΑΡΦ ε ας προσεχα :P Βack to Γκαλαντρρρρρριέλ και τα loosers ξωτικά που τουλαχιστον ξερεις τι θα δεις :devil:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Haha 1

10 hours ago, Dakonblackblade said:

Κοίτα μπορεί να είναι μια μπούρδα σεναριακά και να βιάζει το lore , αλλά αφού βλέπω περουκίνια και αυτάκια εμένα μου αρέσει. Τι να κάνω ρε παιδιά, είμαι πορωμένος φαν του να δηλώνω πορωμένος φαν.

Τελικά τι γίνεται με το μίθριλ? Βρήκαν τίποτα τα ξωτικά ? Είναι παντρεμένη η Γκαλαντρρρρρριέλ?

ezgif-5-407eec1cd1.gif.a84f998e5e7cccb69616c06ba7fc312b.gif

15 ώρες πριν, xavier είπε

το άλλο είναι "Melian of the Valar" δλδ of the people  of the Valar  , (Maiar) who served them.

Κόψε το ευγενές άθλημα του trolling ή μάθε αγγλικά. 

Είπαμε, η Melian δεν είναι of the Valar ούτε of the people of the Valar who served them ούτε of the people of the Valar of the Maiar of the Istari of the ... κτλ κτλ.

Πόσο θα μετακινήσετε τα δοκάρια για να μην παραδεχτείτε το αυτονόητο;

Η Melian είναι Maia. Είναι of the Maiar. Οι Valar είναι οι υπέρτατες θεϊκές δυνάμεις της Arda. Τέλος. Συμπαραστάτες/βοηθοί τους είναι οι Maiar, πνεύματα μικρότερης δύναμης. Στους Maiar ανήκουν κι οι Istari (Γκάνταλφ, Ράνταγκαστ, Σάρουμαν κ.α.), με διαφορετικά, βέβαια, ονόματα σε σχέση με αυτά με τα οποία είναι γνωστοί στη Μέση Γη. Valar+Maiar=Ainur. 

Οι άσχετοι σεναριογράφοι έγραψαν μια μεγαλοπρεπή μπούρδα, δεν μπήκαν καν στον κόπο (ή δεν τους ενδιέφερε) ν' ανοίξουν τα στραβά τους και να διαβάσουν/μάθουν 5 βασικά πράγματα, με αποτέλεσμα να ''μάθουμε'' ότι η Melian είναι of the Valar.

• Like 2
  • Haha 1

Προσωπικά θεωρώ τον adar από τους εξυπνότερους χαρακτήρες της σειράς ή το λιγότερο καθυστερήμενο άναλογα πως το βλέπεις κανείς οπότε είχα  μια υποψία ότι απλά προσπαθήσε να κολακέψει τον Elrond  της κακιά συμφοράς συγκαταλέγοντας τη προγιαγιά του ανάμεσα στους valar . Μετά βεβαία είδα το τρυφερό τετ α τετ  elrond/galadriel και αυτή η υποψία διαλύθηκε. Οι σεναρογριάφοι μέχρι στιγμής έχουν αποδείξει ότι δεν ειναι ιδιαίτερα ευφυείς και δεν δίνουν δεκάρα για το lore. Το μπέρδεμα valar/maia είναι από τις μικρότερες μπούρδες που έχουν γίνει στη σειρα. Προσωπικά βλέπω πια  το wigs of power σαν παρωδία και γελάω με τα χάλια της σειράς.

Στις 28/9/2024 στις 8:16 ΠΜ, mAs_81 είπε

IMG_2030.jpeg.94c103a377aff0b54d6af1a5deebf6ea.jpeg

Τι Valar ρε κουνάβια , Maia ήταν ….

ΔΕΝ έχουν τα δικαιώματα της λέξης Maiar (γιατί δεν υπάρχει στα βιβλια του Lotr) 

Οι "Οικογενειακές Ιστορίες" είχαν καλύτερη δομή, ροή, συνέχεια και ηθοποιούς από αυτό το πράγμα.

Θα χαλαστειτε, πραγματικά μην...

1 λεπτό πριν, Swimmer21 είπε

Ούτε το τέλος σας άρεσε;

Μόνο επειδή τελείωσε και ελπίζουμε να φάει ακύρωση.

• Like 3
  • Haha 2

• Super Moderators
1 hour ago, Πέτρος said:

Μόνο επειδή τελείωσε και ελπίζουμε να φάει ακύρωση.

Νομίζω ότι έχουν βγει ήδη φήμες ότι μάλλον θα πάρει renew για 3η season. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όμως...

• Like 1

Γιατί τέτοιο μίσος ρε παιδιά; Εγώ ποτέ δεν έχω ευχηθεί κάτι τέτοιο. Για καμιά σειρά. 

Υ.Γ.: παραμένουν στο αρχικό τους πλάνο για 5 σεζόν.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...