Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Έχω ένα S7 edge και μέχρι πριν λίγο καιρό μπορούσα να κρύψω φακέλους με φωτογραφίες από το να φαίνονται σε άλλες εφαρμογές. Πιο συγκεκριμένα Στο quickpic έχω κάνει hide and exclude όλους τους φάκελους που δεν θέλω να βλέπω. Μέχρι πριν λίγο καιρό ότι έβλεπα στο quickpic έβλεπα και στις εφαρμογές τσάτ πχ τελεγκραμ η μεσεντζερ όταν προσπαθούσα να στείλω φωτογραφία από αυτές που έχω. Τώρα για κάποιο λόγο ενώ στο quickpic δεν βλέπω κάποιους φάκελους αυτοί φαίνονται στις εφαρμογές τσάτ. Ένας φάκελος που το κάνει αυτό πχ είναι του μεσεντζερ με την αυτόματη αποθήκευση. Καμία ιδέα πως να το διορθώσω; θέλω το autosave και δεν θέλω να βάλω έξτρα εφαρμογή
defacer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 https://lifehacker.com/5793803/disable-media-scanning-in-specific-android-directories-by-creating-a-nomedia-file
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Με μια πρωτη ματια δεν δειχνει να δουλευει. Δοκιμασα ενα απο τα προγραμματα που εχει αλλα και παλι δεν ειδα να αλλαζει κατι. Παιζει να ειναι και θεμα λογισμικου -δηλαδη να υπαρχουν διαφορες με τις προηγουμενες εκδοσεις του Android αν και ειναι περιεργο που σε καποιους φακελους το κανει ενω σε αλλους οχι
pp6210 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Με μια πρωτη ματια δεν δειχνει να δουλευει. Δοκιμασα ενα απο τα προγραμματα που εχει αλλα και παλι δεν ειδα να αλλαζει κατι. Παιζει να ειναι και θεμα λογισμικου -δηλαδη να υπαρχουν διαφορες με τις προηγουμενες εκδοσεις του Android αν και ειναι περιεργο που σε καποιους φακελους το κανει ενω σε αλλους οχι το .nomedia αρχείο πως το έφτιαξες; μήπως να δοκιμάσεις να το φτιάξεις σε pc και να το μεταφέρεις με καλώδιο στη μνήμη? Σε εμένα σε xperia σειρά Ζ (Ζ1c, Ζ3c, Ζ3) δουλέυει μια χαρά αλλά είναι σίγουρα φτιαγμένο στο pc
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Με Es File explorer κενο αρχειο με το .nomedia ονομα. Δοκιμασα και ενα προγραμμα που ελεγε στη σελιδα αλλα τζιφος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα