Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα δεν ακουμπάτε καλά το pin της λεντοταινιας και το έβγαλα και το ξαναεβαλα στη μητρική και ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργει ο υπολογιστής. Εν τω μεταξύ δεν παίρνει καθόλου ρεύμα και δεν ανάβουν τα λαμπάκια της μητρικής. Πως θα καταλάβω τι φταίει. Help.... Πως να ελέγξω αν κάηκε τροφοδοτικό ή μητρική;

Μητρική Asus prime b350 plus

Τροφοδοτικό thermaltake 630watt

Αγορασμένο πριν ένα μηνα

Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα δεν ακουμπάτε καλά το pin της λεντοταινιας και το έβγαλα και το ξαναεβαλα στη μητρική και ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργει ο υπολογιστής. Εν τω μεταξύ δεν παίρνει καθόλου ρεύμα και δεν ανάβουν τα λαμπάκια της μητρικής. Πως θα καταλάβω τι φταίει. Help.... Πως να ελέγξω αν κάηκε τροφοδοτικό ή μητρική; Μητρική Asus prime b350 plus

Τροφοδοτικό thermaltake 630watt

Αγορασμένο πριν ένα μηνα

Το βγάλε βάλε το έκανες ενώ ήταν σε λειτουργία η μητρική ?
  • Like 2
Δημοσ.

Λογικότατο, δεν τα κάνουν αυτά όταν το PC είναι σε λειτουργία.

Πχ αλλάζεις λάδια σε κινητήρα εδώ δουλεύει; Κάνεις εγχείρηση χωρίς αναισθησία;

• Like 5
Δημοσ.

Κανε ο,τι σου λεει ο Sheo αλλα πρωτα απ ολα  βγαλε το εντελως απο την πριζα και αφαιρεσε και την μπαταρια της μητρικης και πατα το power button 5-6 φορες μπας και εισαι τυχερος κι απλα προλαβε να σβησει μπλοκαρισμενο απο το βραχυκυκλωμα...(στην γλωσσα του πεζοδρομιου..) :-) Μετα απο κανα 5λεπτο ξανα συνδεσε το και βοηθεια σου...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι να κάνω. Το έβαλα μόνο του το τροφοδοτικό αλλά δεν γυρνάει ο ανεμιστήρας αλλά και πριν από αυτό νομίζω δεν γυρνούσε πάντα ο ανεμιστήρας

Δημοσ.

Βγάλε το τροφοδοτικό ΜΟΝΟ ΤΟΥ και κάνε αυτό.

το εκανα και λειτουργεί κανονικά το τροφοδοτικό

αν είναι η μητρική λέτε θα μου το βγάλουν εκτός εγγύησης?

Δημοσ.

Μάλλον.Τώρα τι θα τους πεις δεν ξέρω. Δεν ξέρω και αν χρειάζεται κιόλας ,ανάλογα και το κατάστημα. Το πιο προφανές για μένα είναι να πεις ότι "ξαφνικά, από το πουθενά" έγινε ότι έγινε.

Βέβαια αν κάποιος πιο έμπειρος με rma έχει καλύτερη ιδέα φυσικά να τον ακούσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...