N3CR4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Παίδες προσπαθώ να αλλάξω δίσκο στο καινούριο laptop μου. Έχω έναν μικρό δίσκο ssd patriot 240gb. Το dell έχει τώρα δίσκο 1tb. Το ζήτημα είναι ότι με το aomei partition assistant δεν γίνεται. Βγάζει ότι είναι πολύ μικρός. Το έχω κάνει όμως με resize στο partition. Τώρα πρέπει να σκαλώνει το resize λόγω bitlocker. Τι πρέπει να κάνω;
fujitsuA530 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Αυτό εδώ βοηθάει; https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/windows-will-not-let-me-partitionshrink-ore-expand/3ce9e761-e08c-414d-8162-47eca3838435?auth=1
N3CR4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μπα - προσπάθησα αλλά κάτι δε στεκει εδώ πέρα: bitlocker settings > σου δίνει την επιλογή να ενεργοποιήσεις το bitlocker. Οπότε λέω κ εγώ είναι απενεργοποιημένο. Μόλις πας όμως στο disk management σ λέει bitlocker encrypted. Τελικά είναι ή δεν είναι ενεργοποιημένο ;
fujitsuA530 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μάλλον πρέπει να απενεργοποιήσεις και την κρυπτογράφηση bitlocker, και μετά να κάνεις decrypt τον δίσκο.
N3CR4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Λοιπόν παιδιά χρειάζομαι λίγο τα φώτα σας διότι έχω μπλεχτεί. Παραθέτω printscreen του AOMEI Partition Assistant για να είναι πιο ξεκάθαρο: Μπορείτε και εσείς να δείτε ξεκάθαρα ότι ο δίσκος είναι bitlocker encrypted. Ούτε το used space δεν διαβάζει του c. Αν πάω όμως control panel > bitlocker βλέπω το εξής: Τελικά πως θα κάνω το aomei να δει τον δίσκο κανονικά ξεκλείδωτο και να κάνω resize partition πριν το αντιγράψω στον ssd;
N3CR4 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίδες τελικώς πέτυχε το decrypt & clone με bootable. Τώρα όμως με τον ssd μου εμφανίζει τα εξής κουλά: 1. Δεν βρίσκει κάρτα ήχου ενώ είναι όλα κανονικά συνδεδεμένα. 2. Στον device manager έχω τα εξής: Το θέμα που εμφανίζεται είναι εν γένει το no sound output device is installed. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από N3CR4 edit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα