Mhs2k Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 καλησπέρα. Σε κινητό Samsung J5 του 2016 ενώ σε wind και cosmote έχει γίνει η αναβάθμιση στη Vodafone έχω την εντύπωση ακόμη τον παίζουν. Είναι κανείς με Vodafone που να έχει γίνει αναβάθμιση στο εν λόγο κινητό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Αυτοι τον "παιζουν" καθ'ως λες... Εσυ γιατι δεν την περνας με το smart switch ή οπως το λενε της Samsung;;;;. Ελπιζω δεν κανεις το ιδιο. Μπορεις να μιλας και να γραφεις πιο ευγενικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 η vodafone που κολλάει είναι branded η συσκευή σου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 η vodafone που κολλάει είναι branded η συσκευή σου? Μιλαει για ota update..... Εχεις δικιο ζιαμπα. Λαθος μου. Ισως εχει απο σκρουτζομαγαζο απο χωρα που δεν πηρε ακομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ανάλογα από ποια χώρα είναι. Η Vodafone θα έχει βάλει απλός το λογότυπο τις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ανάλογα από ποια χώρα είναι. Η Vodafone θα έχει βάλει απλός το λογότυπο τις. τα Branded καθυστερούν συνήθως ή δεν παίρνουν καν update λόγω τροποποιημένου firmware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Το δικό μου από σκρουτζομαγαζο την πήρε κανονικά πριν 5 μέρες (Πολωνία) από Ιταλία ενός φίλου μου έλεγε ότι δεν του ήρθε ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhs2k Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 ειναι 2 κινητα αγορασμενα απο το ιδιο μαγαζι οχι κινητης και το ενα με wind εχει παρει το update κανονικα το αλλο ακομη τιποτα. πηγα απο περιεργεια σε καταστημα της voda και τους ρωτησα αν το συγκεκριμενο μοντελο δεχεται την αναβαθμιση (χωρις να τους αναφερω ολο το στορυ) και μου ειπανε με σιγουρια πως ειναι θεμα ημερων... πριν 1 μηνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 σου απαντηθηκε. αναλογα με το μοντέλο και τη χώρα κατασκευής εχουν διαφορετικό χρονοδιάγραμμα. Δεν ειναι θεμα voda/wind/cote Κάτεβασε το smart switch και δες αν υπάρχει διαθεσιμο update που για Χ λογους δεν εχει ερθει μεσω ota. Αν δεν υπάρχει κανε υπομονη και αν βιάζεσαι περασε custom rom, με τα αρνητικά στο θεμα εγγύησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δες εδώ σε ποιες χώρες έχει πάρει Nougat https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-j5-/SM-J510FN/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhs2k Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Οκ. Φαίνεται το ένα είναι από Ινδία γιατί μόνο εκεί έχουνε δώσει nougat. Μαρεσει που σε κατάστημα μου είχανε πει πως έχει να κάνει καθαρά με τους providers. Και πάλι ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα