Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εστω ότι εχω ένα κινητο και συχρονισμενο ένα account gmail και το google fotos για backup φωτογραφιων,

δυο ερωτήσεις .αφου εχω κανει συχρονισμο στο gdrive τις φωτογραφιες καλο είναι να τις σβησω από το κινητο?

και δευτερον αν σβησω καποιες φωτο που είναι στο κινητο πως μπορω να τις επαναφερω από google acount ?μεσα στο κινητο ?είναι εφικτο?

Δημοσ.

εστω ότι εχω ένα κινητο και συχρονισμενο ένα account gmail και το google fotos για backup φωτογραφιων,

δυο ερωτήσεις .αφου εχω κανει συχρονισμο στο gdrive τις φωτογραφιες καλο είναι να τις σβησω από το κινητο?

και δευτερον αν σβησω καποιες φωτο που είναι στο κινητο πως μπορω να τις επαναφερω από google acount ?μεσα στο κινητο ?είναι εφικτο?

Οτι κάνεις στο ενα μεταβιβάζεται στο άλλο, δηλαδή διαγράφεις μια φώτο από το κινητό διαγράφεται και από το gdrive και αντίστροφα, για αυτό λέγετε και συγχρονισμένο

Δημοσ.

Οτι κάνεις στο ενα μεταβιβάζεται στο άλλο, δηλαδή διαγράφεις μια φώτο από το κινητό διαγράφεται και από το gdrive και αντίστροφα, για αυτό λέγετε και συγχρονισμένο

Θα διαφωνησω Νικο. Κανω συχνα χαρντ ριζετ στο κινητο και σβηνονται οι φωτο. Στο ντραιβ ομως μενουν. Διαγραφω φωτο απο το ντραιβ,αλλα στο κινητο συνεχιζουν να υπαρχουν. Πιστευω πρεπει να διαγραψεις κατι ΚΑΙ απο τα δυο για να διαγραφει εντελως. Λιγακι οφφτοπικ,απλα για να σου απαντησω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...