alexpant Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας, Γράφω μετά από χρόνια εδώ! Κοιτάξτε τι μου συνέβη. Εδώ και ένα εύλογο χρονικό διάστημα, η οθόνη του κινητού μου (5c) κάνει ό,τι θέλει. Επιλέγει μόνο του πράγματα, συνήθως σε συγκεκριμένα σημεία της οθόνης και στρώνει αν το κλειδώσω και το ξεκλειδώσω 4-5 φορές και αυτό για λίγα δεύτερα. Μου είπαν στο σέρβις ότι μάλλον φταίει ο μηχανισμός του multi-touch και ότι αυτή η ζημιά ίσως φτιαχτεί με 200 ευρώ που δεν αξίζει για ένα κινητό που πλέον κοστίζει λιγότερο Η ερώτηση μου είναι αν έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό και αν βρήκε κάποιον άλλον τρόπο αντιμετώπισης ή αν τα παραπάνω του φαίνονται ρεαλιστικά. Ευχαριστώ παιδιά!
Sheogorath Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ίσως τα παίζει η οθόνη σου, καινούρια κάνει 30-40 ευρώ. Αν θες έχω μαγαζί Ξάνθη που δοκιμασμένος βάζει καλές οθόνες και κάνει καλή δουλειά. Αν δεν ξέρεις κάποιον που κάνει σίγουρα καλή δουλειά, μπορεί να σου κάνει ζημιά ή να σου βάλει μάπα οθόνη.
alexpant Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ναι αλλά είστε σίγουρος ότι είναι η οθόνη; Αν είναι η οθόνη γιατί πχ μετά από κάποια κλειδώματα ξεκλειδώματα επανέρχεται; Μου φαίνεται πιο βαθύ το πρόβλημα.
Sheogorath Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Εμένα απο την περιγραφή μου κάνει για οθόνη/touch. Αλλά δεν είμαι σε καμία περίπτωση σίγουρος. Αλλιώς θα δοκίμαζα factory reset και/ή rollback σε άλλη version.
alexpant Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Έχω κάνει factory reset. Rollback δεν έχω κάνει, έχω όμως αναβαθμίσει τα iOS από τότε άρα ίσως θα είχε λυθεί με τη νέα έκδοση κάποιο πρόβλημα στα προηγούμενα iOS. Δεν ξέρω βέβαια και εγώ υποθέσεις κάνω.
takisanar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 μου χει συμβει σε διαφορα μοντελα iphone και μετα απο αλλαγη οθονης το προβλημα εξαφανιζεται...ξερεις αν εχει αλλαχτει ποτε η οθονη σου, ισως εχει τοποθετηθει κακης ποιοτητας ανταλλακτικο
alexpant Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δεν μπορώ να ξέρω γιατί αυτό μου το έδωσαν από κατάστημα εξουσιοδοτημένο λόγω βλάβης του προηγούμενου μου, μου το έκαναν δωρεάν αντικατάσταση (ή έτσι μου είπαν)
takisanar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 μμ..αρα ισως ειναι απο τα refurbished μοντελα, που εχουν καποιο προβλημα και τα φτιαχνουν με αλλα ανταλακτικα, μπορεις να πας σε καποιο καταστημα να δοκιμασουν καινουρια οθονη και θα καταλαβουν τι φταιει..απο που εισαι???
alexpant Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Θεσσαλονίκη! Μάλλον αυτό είναι. Η πλάκα είναι ότι και το refurbished μετά από λίγο καιρό άρχισε πάλι να βγάζει το ίδιο πρόβλημα (γινόταν πορτοκαλί ένα μέρος της οθόνης πάνω δεξιά), αλλά πραγματικά ας δούλευε το multi-touch και ας γινόταν και μπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα