Fotis13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Aναμενομενα τα βρηκα τα αποτελεσματα . Το Χ ειναι το επετειακο ,συγκεντρωνει τις μεγαλυτερες αλλαγες που εχουμε δει σε iphone τα τελευταια χρονια ειναι λογικο εκεινοι που τους αρεσουν τα προιοντα της Apple και μπορουν να στραφουν εκει για την αγορα τους . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως από 6s στο 8 θα πήγαινα . Το x το είδα κ από κοντά το δοκίμασα κ νου φαίνεται πολύ κραυγαλέο σχεδόν tacky που λένε κ οι Αγγλοσάξωνες .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Άκου τώρα: Βγάζεις 2 τηλέφωνα, τα οποία κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα με την ίδια ταχύτητα. Το 2ο, το ακριβότερο, έχει λιγότερο hardware, είναι ασχημότερο, αλλά εσύ το τιμολογείς στο Θεό, γιατί απλά μπορείς. Και όλοι πάνε σ'αυτό!!! Α ρε apple, μπορεί να πάσχεις σε όλα, αλλά στο marketing δε σε πιάνει κανένας!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Άκου τώρα: Βγάζεις 2 τηλέφωνα, τα οποία κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα με την ίδια ταχύτητα. Το 2ο, το ακριβότερο, έχει λιγότερο hardware, είναι ασχημότερο, αλλά εσύ το τιμολογείς στο Θεό, γιατί απλά μπορείς. Και όλοι πάνε σ'αυτό!!! Α ρε apple, μπορεί να πάσχεις σε όλα, αλλά στο marketing δε σε πιάνει κανένας!!! Και λιγότερο hardware και ασχημότερο? Τς τς τς τς τς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Άκου τώρα: Βγάζεις 2 τηλέφωνα, τα οποία κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα με την ίδια ταχύτητα. Το 2ο, το ακριβότερο, έχει λιγότερο hardware, είναι ασχημότερο, αλλά εσύ το τιμολογείς στο Θεό, γιατί απλά μπορείς. Και όλοι πάνε σ'αυτό!!! Α ρε apple, μπορεί να πάσχεις σε όλα, αλλά στο marketing δε σε πιάνει κανένας!!! Βάλε μέσα μικρότερη οθόνη τα αυτιά δρακουμελ σχήμα τηλεκοντρόλ έλλειψη Fingerprint. Πιστεύω η Apple φέτος έβγαλε ένα τόσο κακό προϊόν ώστε να δει μέχρι πόσο πιστοί είναι οι πελάτες της. Τελικά δικαιώθηκε. Η ανθρώπινη βλακεια είναι απεριόριστη. Το είπε ο Αϊνστάιν κάτι ήξερε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Βάλε μέσα μικρότερη οθόνη τα αυτιά δρακουμελ σχήμα τηλεκοντρόλ έλλειψη Fingerprint. Πιστεύω η Apple φέτος έβγαλε ένα τόσο κακό προϊόν ώστε να δει μέχρι πόσο πιστοί είναι οι πελάτες της. Τελικά δικαιώθηκε. Η ανθρώπινη βλακεια είναι απεριόριστη. Το είπε ο Αϊνστάιν κάτι ήξερε. Μη μιλάς και πολύ για τηλεκοντρόλ γιατί υπάρχουν και ...χειρότερα! Η συσκευή είναι ο,τι καλύτερο έχω κρατήσει στα χέρια μου τα τελευταία χρόνια. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο hardware και το design αλλά κυρίως στο software και το face id. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μη μιλάς και πολύ για τηλεκοντρόλ γιατί υπάρχουν και ...χειρότερα! Εκείνα στο σχήμα είναι ακόμα χειρότερα S8 note 8 ότι χειρότερο έχω πιάσει για φέτος. Όχι ότι το X πάει πίσω γιατί έχει και τα αυτια. Mate 10 το απλό στη χαζομάρα που τους βάρεσε με την χαζή αναλογία θύμα τους δεν πέφτω. Μη μιλάς και πολύ για τηλεκοντρόλ γιατί υπάρχουν και ...χειρότερα! Η συσκευή είναι ο,τι καλύτερο έχω κρατήσει στα χέρια μου τα τελευταία χρόνια. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο hardware και το design αλλά κυρίως στο software και το face id. Στο software γνωρίζω ότι είναι εξαιρετική η Apple είναι το μόνο πράγμα που ξέρει να κάνει καλά μαζί με το σχεδιασμό του Socket. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Το καλύτερο τηλέφωνο ever και όσοι το κράζουν απλά δεν μπορούν να το αποκτήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Το καλύτερο τηλέφωνο ever και όσοι το κράζουν απλά δεν μπορούν να το αποκτήσουν Άντε πάλι... Δηλαδή το να μη θέλουν αποκλείεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Το καλύτερο τηλέφωνο ever και όσοι το κράζουν απλά δεν μπορούν να το αποκτήσουν Τσάμπα να μου το έδινες θα το πουλούσα την επόμενη ώρα. Αν έχεις μάθει στην ελευθερία και στις επιλογές του Android το ios σου φαίνεται πολύ λίγο. Όσοι έχουν μάθει με αυτό τις καταλαβαίνω όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Τσάμπα να μου το έδινες θα το πουλούσα την επόμενη ώρα. Αν έχεις μάθει στην ελευθερία και στις επιλογές του Android το ios σου φαίνεται πολύ λίγο. Όσοι έχουν μάθει με αυτό τις καταλαβαίνω όμως. Καλά κόψε κάτι... Είπαμε να υπερβάλλουμε αλλά όχι κι έτσι! Δεν είσαι ελεύθερος αλλά "ελεύθερος" μέσα στο οικοσύστημα της Google. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 φτιάξανε και το notch για τους περίεργους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλά κόψε κάτι... Είπαμε να υπερβάλλουμε αλλά όχι κι έτσι! Δεν είσαι ελεύθερος αλλά "ελεύθερος" μέσα στο οικοσύστημα της Google. 3 υπηρεσίες της χρησιμοποιώ δεν θεωρώ ότι είμαι εξαρτημένος από την Google. Προφανώς και εφόσον το Android είναι της Google κάποιες υπηρεσίες όπως τα services της Google έχουν γίνει απαραίτητα δεν γίνεται αλλιώς. Τουλάχιστον μέσω του permission manager κόβω σχεδόν τα πάντα σε ότι εφαρμογή δεν θέλω να βλέπει προσωπικά μου στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 φτιάξανε και το notch για τους περίεργους Αυτό είναι πιο άσχημο από το ίδιο το notch! Οι εφαρμογές που είναι φτιαγμένες σωστά για το iphone X (ακούς google που ακόμη να ανανεώσεις το gmail και τα google maps?), είναι άψογες στο μάτι ακόμη και με το notch στη μέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayatevo9 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Λογικό το αποτέλεσμα και απορώ που πολλοί λένε για ταύτιση hardware με software στο Χ όταν κρατάει τις μισές εφαρμογές ανοιχτές στη μνήμη από ότι το note 8 για παράδειγμα, από 3 vs που έχω δει ως τώρα. Apple φτιάξε λίγο το ios 11 για αρχή που μου έχει κάνει slow down και πολλά force closes στο iPad mini 4 μου και τα ξαναλέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα