Anonlpatron Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα παιδια προσφατα εκανα φορματ σε ενα desktop pc με ρυθμιση ahci για τον ssd.χθες που μπηκα στο bios να τσεκαρω κατι διαπιστωσα οτι ηταν ide to option.οταν αλλαξα παλι την ρυθμιση σε ahci freezarei στο login screen των windows..βοηθεια και ευχαριστω προκαταβολικα Υ.Γ το pc to εχω σεταρει μονος μου αλλα δν εχω καμια εξιδικευση.
SeXBOX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Σε Safe Mode μπαίνει; Αν ναι κανε αυτά http://www.prime-expert.com/articles/a12/change-from-ide-to-ahci-without-reinstalling-windows.php αν όχι τότε πρέπει να τα κάνεις όλα από την αρχή.
dpolal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ναί, όταν στήσεις τα win σε ide μετά δεν παίζουν σε ahci και το ανάποδο. Κανονικά πρέπει να μπείς στο bios, να αλλάξεις την ρύθμιση (ιδε -> ahci) και ξανά φορμάτ. 1
Anonlpatron Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις!το φορματ το εκανα σε ahci κατα 99%.υπαρχει πιθανοτητα να μην μου υποστηριζει ahci o ssd? Σε Safe Mode μπαίνει; Αν ναι κανε αυτά http://www.prime-expert.com/articles/a12/change-from-ide-to-ahci-without-reinstalling-windows.php αν όχι τότε πρέπει να τα κάνεις όλα από την αρχή. ευχαριστω θα μπορουσες να μου εξηγησεις το 3ο step μιας κ δν καταλαβενω?ευχαριστω εκ των προτερων!
dpolal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 το φορματ το εκανα σε ahci κατα 99%.υπαρχει πιθανοτητα να μην μου υποστηριζει ahci o ssd? Αποκλείεται να το έστησες σε ahci και να γύρισε μετά από μόνο του σε ide. Κάποιο λάθος έκανες κάπου εκεί. Ο ssd δεν έχει θέμα με το ahci.
rfc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ακου φιλε ειναι ευκολο......... Θα το γυρισεις σε ahci και θα το ξεκινησεις σε safe mode with networking. Μολις ανοιξει σε safe mode θα σεταρει μονο του τον ahci driver και μετα κανεις ρεσταρτ σε κανονικη εκκινηση. Αυτο παιζει σε win7 και μετα και το εχω κανω πολλακις.
eleosre Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα παιδια προσφατα εκανα φορματ σε ενα desktop pc με ρυθμιση ahci για τον ssd.χθες που μπηκα στο bios να τσεκαρω κατι διαπιστωσα οτι ηταν ide to option.οταν αλλαξα παλι την ρυθμιση σε ahci freezarei στο login screen των windows..βοηθεια και ευχαριστω προκαταβολικα Υ.Γ το pc to εχω σεταρει μονος μου αλλα δν εχω καμια εξιδικευση. μηπως δεν εκανες save στο bios?
FasTaker Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 achi ειναι η ρυθμιση ειδικα για ssd. Windows 7 & 10 παει μονο του σε achi. Αν σεταρισες τα windows σε ide τοτε εχεις θεμα οποτε οιλυσεις ειναι 2 1)https://www.neowin.net/forum/topic/987378-how-to-switch-from-ide-to-ahci-without-repairingreinstalling-windows/ 2) ξανα φορματ απο την αρχη αυτη τη φορα με achi YΓ: Η εντολη για το registry ειναι "regedit" στο run
rfc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Τη λυση που εδωσα που διορθωνεται σε ενα λεπτο τη διαβασε κανεις απο εσας πιο πανω? ή μπα? 2
FasTaker Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Eiσαι σιγουρος οτι bootαρει σε safe mode? Δεν σε κρινω απλα αν δεν φορτωσει drivers δσκου γιατι εκει ειναι το θεμα πως θα φορτωσει ακομα και σε safe mode? Πραγματικα δεν ξερω αλλα αν οντως δουλευει ετσι αξιζει .Γλυτωνεις χρονο και κοπο.
rfc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 το εχω κανει και......... 7 δισ. φορες..........10 χρονια τωρα.
Anonlpatron Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 achi ειναι η ρυθμιση ειδικα για ssd. Windows 7 & 10 παει μονο του σε achi. Αν σεταρισες τα windows σε ide τοτε εχεις θεμα οποτε οιλυσεις ειναι 2 1)https://www.neowin.net/forum/topic/987378-how-to-switch-from-ide-to-ahci-without-repairingreinstalling-windows/ 2) ξανα φορματ απο την αρχη αυτη τη φορα με achi YΓ: Η εντολη για το registry ειναι "regedit" στο run μπορω να επιβεβαιωσω οτι η 1η λυση ειναι ΛΥΣΗ ευχαριστω για την βοηθεια closed
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Eiσαι σιγουρος οτι bootαρει σε safe mode? Δεν σε κρινω απλα αν δεν φορτωσει drivers δσκου γιατι εκει ειναι το θεμα πως θα φορτωσει ακομα και σε safe mode? Πραγματικα δεν ξερω αλλα αν οντως δουλευει ετσι αξιζει .Γλυτωνεις χρονο και κοπο. Μαλλον δεν καταλαβες καλα και μπερδευεσαι με την μεταφορα του δισκου σε αλλο pc η΄ με αλλαγη μητρικης κτλ... Εννοειται οτι θα του ξεκινησει αφου εκανε format σε ide! Αρα με ide θα μπει κανονικα στα windows(ειτε σε safe mode) και θα κανει τις αλλαγες που χρειαζονται και μετα στην επανεκκινηση θα μπει bios για να κανει την αλλαγη σε ahci...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα