Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα συντομα θα ταξιδεψω νεα υορκη και θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις αν και απο που μπορω να προμηθευτω το iphone X απο εκει που νομιζω ειναι στα 999 δολλαρια. Ξεκλειδωτο φυσικα για να δουλευει ευρωπη

Ευχαριστω

Δημοσ.

Το θεμα ειναι πως δεν εχω ιδεα απο iphone δεν ειναι για μενα. Ξερεις αν κυκλοφορει με καποιο κωδικο το συγκεκριμενο? εννοω ξεκλειδωτο και για ευρωπη.

Λιγο που τσεκαρα στα μπαμ μου βγαζει μονο με παροχο

Δημοσ.

Μπες σε ένα apple store εκεί, ρώτα τον υπάλληλο αν θα δουλεύει Ελλάδα και τελείωσες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα συντομα θα ταξιδεψω νεα υορκη και θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις αν και απο που μπορω να προμηθευτω το iphone X απο εκει που νομιζω ειναι στα 999 δολλαρια. Ξεκλειδωτο φυσικα για να δουλευει ευρωπη

Ευχαριστω

Από όσο ξέρω, Αμερική δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη το unlocked model.

Μπορείς εύκολα να το δεις αν επιλέξεις να αγοράσεις iPhone 8/8+ όπου εμφανίζεται η επιλογή "Buy without a carrier" ενώ για το X δεν εμφανίζεται ακόμη. Ρωτάς ωστόσο σε apple store για το αν κάποιο από τα διαθέσιμα μοντέλα δουλεύει με άλλες sim cards.

Επίσης, κράτα στο νου σου ότι η τιμή των 999$ είναι pre-tax.

Η τιμή που θα πληρώσεις για να πάρεις μόνο το iPhone X από Νέα Υόρκη είναι περίπου 1087$ (τιμή after tax).

Δημοσ.

επειδη ταξιδευω πολυ συχνα.ιδιες τιμες εχουν παντου τα κινητα.ειδικα τα i phone ιδιες τιμες με ελλαδα μην σου πω πως στο σκρουτζ ειναι λιγο φτηνοτερα.δεν συμφερει να παρεις κινητο ,γενικα ηλεκτρονικες συσκευες απο το εξωτερικο.ολοι νομιζετε πως στο εξωτερικο ολα ειναι τζαμπα.ιδιες τιμες με ελλαδα εχουν.συν το οτι παρεις απο ελλαδα εχει εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ.

Και να υπολογίζεις την καβατζα της τράπεζας στο συναλλαγμα..

Σωστό και αυτό, αλλά γενικά είναι μικρό ποσό (αναλόγως και την τράπεζα βεβαίως).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...