nikos121 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα συντομα θα ταξιδεψω νεα υορκη και θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις αν και απο που μπορω να προμηθευτω το iphone X απο εκει που νομιζω ειναι στα 999 δολλαρια. Ξεκλειδωτο φυσικα για να δουλευει ευρωπη Ευχαριστω
nikos121 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 βρες μου απο που να τα παρω και σου παιρνω
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 bestbuy.com μπες και βρες ένα κοντινό κατάστημα που θα σε ενδιαφέρει
nikos121 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Το θεμα ειναι πως δεν εχω ιδεα απο iphone δεν ειναι για μενα. Ξερεις αν κυκλοφορει με καποιο κωδικο το συγκεκριμενο? εννοω ξεκλειδωτο και για ευρωπη. Λιγο που τσεκαρα στα μπαμ μου βγαζει μονο με παροχο
ziaba Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 ρώτα κει κάνα ντόπιο πpoβ@τo σίγουρα θα ξέρει να σου απαντήσει 3
koumos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μπες σε ένα apple store εκεί, ρώτα τον υπάλληλο αν θα δουλεύει Ελλάδα και τελείωσες. 1
icsd08063 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα συντομα θα ταξιδεψω νεα υορκη και θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις αν και απο που μπορω να προμηθευτω το iphone X απο εκει που νομιζω ειναι στα 999 δολλαρια. Ξεκλειδωτο φυσικα για να δουλευει ευρωπη Ευχαριστω Από όσο ξέρω, Αμερική δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη το unlocked model. Μπορείς εύκολα να το δεις αν επιλέξεις να αγοράσεις iPhone 8/8+ όπου εμφανίζεται η επιλογή "Buy without a carrier" ενώ για το X δεν εμφανίζεται ακόμη. Ρωτάς ωστόσο σε apple store για το αν κάποιο από τα διαθέσιμα μοντέλα δουλεύει με άλλες sim cards. Επίσης, κράτα στο νου σου ότι η τιμή των 999$ είναι pre-tax. Η τιμή που θα πληρώσεις για να πάρεις μόνο το iPhone X από Νέα Υόρκη είναι περίπου 1087$ (τιμή after tax).
mp123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 επειδη ταξιδευω πολυ συχνα.ιδιες τιμες εχουν παντου τα κινητα.ειδικα τα i phone ιδιες τιμες με ελλαδα μην σου πω πως στο σκρουτζ ειναι λιγο φτηνοτερα.δεν συμφερει να παρεις κινητο ,γενικα ηλεκτρονικες συσκευες απο το εξωτερικο.ολοι νομιζετε πως στο εξωτερικο ολα ειναι τζαμπα.ιδιες τιμες με ελλαδα εχουν.συν το οτι παρεις απο ελλαδα εχει εγγυηση. 1
karaLRS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Και να υπολογίζεις την καβατζα της τράπεζας στο συναλλαγμα..
icsd08063 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Και να υπολογίζεις την καβατζα της τράπεζας στο συναλλαγμα.. Σωστό και αυτό, αλλά γενικά είναι μικρό ποσό (αναλόγως και την τράπεζα βεβαίως).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα