john4ever7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Γειά σας, όπως βλέπεται και στον τίτλο, έχω έναν iMac (21.5-inch, Mid 2014) με: Επεξεργαστή: 1,4 GHz Intel Core i5, Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics 5000 1536 MB Μνήμη: 8 GB 1600 MHz DDR3 Τον τελευταίο καιρό πολλές φορές, όποτε τον κλείνω, αφού γίνεται τερματισμός πριν σβήσει τελείως η οθόνη γίνεται όλη ροζ και έχει κάτι μικρές κάθετες κουκίδες. Εχθές έγινε κάτι που δεν μου είχε ξανακάνει. Είχα συνδέσει έναν εξωτερικό σκληρό και έβαλα να παίξει μια ταινία απ τον εξωτερικό. Μόλις άνοιξε το VLC έγινε όλη η οθόνη ροζ και μετά έσβησε η οθόνη και επανήλθε σαν να έκανε επανεκκίνηση, μόνο που μετά κόλλαγε για αρκετή ώρα, οπότε τον έκλεισα και τον άνοιξα πάλι κανονικά. Φοβάμαι ότι φταίει η κάρτα γραφικών και δεν ξέρω αν αλλάζει, αν φτιάχνεται ή αν μπορώ να βάλω κάποια καλύτερη. Επίσης έχω συνδεδεμένο και ένα TV Monitor με τον iMac. Αν γνωρίζετε πείτε μου την γνώμη σας. Τι πιστεύετε ότι φταίει; Σε ποιό μαγαζί να πάω να ρωτήσω;
jgeorgiou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 συνδεσε το με άλλο monitor/tv και όταν ροζίζει το κανονικό δες τι κάνει το άλλο αν ροζιζουν ταυτόχρονα τότε σκούρα τα πράγματα , πας για μητρική (έχει Ι5 4260U) 1
john4ever7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 συνδεσε το με άλλο monitor/tv και όταν ροζίζει το κανονικό δες τι κάνει το άλλο αν ροζιζουν ταυτόχρονα τότε σκούρα τα πράγματα , πας για μητρική (έχει Ι5 4260U) Να το βάλω να κάνει κατοπτρισμό ή δεν έχει σημασία; επειδή το έχω σαν δεύτερη οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα