vairass Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 salomon εχω.πολυ καλα ανετα αδιαβροχα και παντως χρησης.και δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι δερμα. Και τα φθηνά μοντέλα είναι αδιαβροχα;
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 πηρα τα gtx discovery salomon με 100 ευρω με εκπτωση και ναι ειναι.το αναφερουν αμα ειναι αλλα ναι στα 100 με 150 ευρω βρισκεις πολυ καλα salomon που καποια εχουν και goretex μεμβρανη.σε καταστηματα με ορειβατικα ηδη μπορει να βρει πολλα.σε σολες οι vibram θεωρουνται οι top.μετα υπαρζουν μποτακια ημιμποτακια και πιο χαμηλο που ναι ολα υπαρχουν και σε αδιαβροχα.συνηθως τα ημιμποτακια και μποτακια ειναι αδιαβροχα απο default most of them 2
26ska Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πήρα τελικά αυτά http://neomed.gr/haix-collection/αστυνομία/αρβύλες-σωμάτων-ασφαλείας-haix-tactical-2.0-gtx-high.html,μπατσοπαπουτσο αλλά δεν πολύ φαίνεται.Ειναι επίσης πολύ άνετο.
tornado Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εχω καταληξει σε αυτα, https://www.customlids.co.uk/boots-c7/wp-boots-c117/merlin-boots-street-w-p-boot-men-p2509 Υπολογιζω να καθαρισω στα 70 ευρω, περιμενω να στειλω τα λεφτα οποτε απο νεα εβδομαδα θελω να πιστευω οτι θα τα φοραω.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 On 11/12/2017 at 6:18 PM, tornado said: Εχω καταληξει σε αυτα, https://www.customlids.co.uk/boots-c7/wp-boots-c117/merlin-boots-street-w-p-boot-men-p2509 Υπολογιζω να καθαρισω στα 70 ευρω, περιμενω να στειλω τα λεφτα οποτε απο νεα εβδομαδα θελω να πιστευω οτι θα τα φοραω. για μηχανη ειναι αυτα κανονικα.για μηχανη μπορει να τα επαιρνα για να περπατησω και γενικα για χιονι,βουνο κτλ οχι δεν θα το εκανα.προσωπικη αποψη παντα.συν οτι δεν συμπαθω πολυ το δερμα και τετοια.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 On 11/12/2017 at 6:18 PM, tornado said: Εχω καταληξει σε αυτα, https://www.customlids.co.uk/boots-c7/wp-boots-c117/merlin-boots-street-w-p-boot-men-p2509 Υπολογιζω να καθαρισω στα 70 ευρω, περιμενω να στειλω τα λεφτα οποτε απο νεα εβδομαδα θελω να πιστευω οτι θα τα φοραω. ειναι αρβυλα .δεν εχει σχεση με παπουτσι βουνου κτλ.αλλη κατηγορια θα το ελεγα.
tornado Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, poulinos είπε για μηχανη ειναι αυτα κανονικα.για μηχανη μπορει να τα επαιρνα για να περπατησω και γενικα για χιονι,βουνο κτλ οχι δεν θα το εκανα.προσωπικη αποψη παντα.συν οτι δεν συμπαθω πολυ το δερμα και τετοια. οντως ειναι για μηχανη, εχω ανοιξει ηδη θεμα και γραφω εντυπωσεις στο section auto moto.
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 15 hours ago, tornado said: οντως ειναι για μηχανη, εχω ανοιξει ηδη θεμα και γραφω εντυπωσεις στο section auto moto. φαινεται και απο το καταστημα που τα πουλαει αλλα και απο το προσταυτευτικο στο μπροστα μερος του παπουτσιου για τον λεβιε των ταχυτητων.
tornado Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 παντως για μηχανη ειναι σουπερ επιλογη, για οτιδηποτε αλλο ξεχασε το!
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 στην μηχανη και να ειναι λιγο αβολο δεν σε νοιαζει αφου πανω στην μηχανη θα εισαι και οτι περπατησεις μετα.αλλα αν το θελει καποιος για πολη και για αρκετο περπατημα ή για βουνο ναι θελει κατι που να ειναι trekking.για μηχανη μονο που εχει και το εξτρα κομματι για το μαρσπιε ειναι συν
prophil1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά λόγω καιρού θα επαναφέρω στην επιφάνεια το εν λόγω topic. Με με ενδιαφερει ένα μποτάκι αδιάβροχο με μαλακή και ανθεκτική σόλα. τι μου προτείνετε;
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 On 05/02/2023 at 16:45, prophil1 said: Καλησπέρα παιδιά λόγω καιρού θα επαναφέρω στην επιφάνεια το εν λόγω topic. Με με ενδιαφερει ένα μποτάκι αδιάβροχο με μαλακή και ανθεκτική σόλα. τι μου προτείνετε; salomon με goretex μεμβραμη.σε χαμηλο ημιμποτακι και μποτακι 1
panosno1com Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 On 05/02/2023 at 17:37, poulinos said: salomon με goretex μεμβραμη.σε χαμηλο ημιμποτακι και μποτακι Και κάποιο κατάστημα για αγορά?
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 On 06/02/2023 at 22:32, panosno1com said: Και κάποιο κατάστημα για αγορά? polo μπορεις που εχει αρκετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα