Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

salomon εχω.πολυ καλα ανετα αδιαβροχα και παντως χρησης.και δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι δερμα.

Και τα φθηνά μοντέλα είναι αδιαβροχα;

Δημοσ.

πηρα τα gtx discovery salomon με 100 ευρω με εκπτωση και ναι ειναι.το αναφερουν αμα ειναι αλλα ναι στα 100 με 150 ευρω βρισκεις πολυ καλα salomon που καποια εχουν και goretex μεμβρανη.σε καταστηματα με ορειβατικα ηδη μπορει να βρει πολλα.σε σολες οι vibram θεωρουνται οι top.μετα υπαρζουν μποτακια ημιμποτακια και πιο χαμηλο που ναι ολα υπαρχουν και σε αδιαβροχα.συνηθως τα ημιμποτακια και μποτακια ειναι αδιαβροχα απο default most of them

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 11/12/2017 at 6:18 PM, tornado said:

Εχω καταληξει σε αυτα,

https://www.customlids.co.uk/boots-c7/wp-boots-c117/merlin-boots-street-w-p-boot-men-p2509

Υπολογιζω να καθαρισω στα 70 ευρω,

περιμενω να στειλω τα λεφτα οποτε απο νεα εβδομαδα θελω να πιστευω οτι θα τα φοραω.

για μηχανη ειναι αυτα κανονικα.για μηχανη μπορει να τα επαιρνα για να περπατησω και γενικα για χιονι,βουνο κτλ οχι δεν θα το εκανα.προσωπικη αποψη παντα.συν οτι δεν συμπαθω πολυ το δερμα και τετοια.

Δημοσ.
On 11/12/2017 at 6:18 PM, tornado said:

Εχω καταληξει σε αυτα,

https://www.customlids.co.uk/boots-c7/wp-boots-c117/merlin-boots-street-w-p-boot-men-p2509

Υπολογιζω να καθαρισω στα 70 ευρω,

περιμενω να στειλω τα λεφτα οποτε απο νεα εβδομαδα θελω να πιστευω οτι θα τα φοραω.

ειναι αρβυλα .δεν εχει σχεση με παπουτσι βουνου κτλ.αλλη κατηγορια θα το ελεγα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, poulinos είπε

για μηχανη ειναι αυτα κανονικα.για μηχανη μπορει να τα επαιρνα για να περπατησω και γενικα για χιονι,βουνο κτλ οχι δεν θα το εκανα.προσωπικη αποψη παντα.συν οτι δεν συμπαθω πολυ το δερμα και τετοια.

οντως ειναι για μηχανη, εχω ανοιξει ηδη θεμα και γραφω εντυπωσεις στο section auto moto.

Δημοσ.
15 hours ago, tornado said:

οντως ειναι για μηχανη, εχω ανοιξει ηδη θεμα και γραφω εντυπωσεις στο section auto moto.

φαινεται και απο το καταστημα που τα πουλαει αλλα και απο το προσταυτευτικο στο μπροστα μερος του παπουτσιου για τον λεβιε των ταχυτητων.

Δημοσ.

στην μηχανη και να ειναι λιγο αβολο δεν σε νοιαζει αφου πανω στην μηχανη θα εισαι και οτι περπατησεις μετα.αλλα αν το θελει καποιος για πολη και για αρκετο περπατημα ή για βουνο ναι θελει κατι που να ειναι trekking.για μηχανη μονο που εχει και το εξτρα κομματι για το μαρσπιε ειναι συν

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά 

λόγω καιρού θα επαναφέρω στην επιφάνεια το εν λόγω topic. Με με ενδιαφερει ένα μποτάκι αδιάβροχο με μαλακή και ανθεκτική σόλα.

τι μου προτείνετε;

Δημοσ.
On 05/02/2023 at 16:45, prophil1 said:

Καλησπέρα παιδιά 

λόγω καιρού θα επαναφέρω στην επιφάνεια το εν λόγω topic. Με με ενδιαφερει ένα μποτάκι αδιάβροχο με μαλακή και ανθεκτική σόλα.

τι μου προτείνετε;

salomon  με goretex μεμβραμη.σε χαμηλο ημιμποτακι και μποτακι

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...