Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα και αυτο http://www.taxydromos.gr/Real%20Estate/256632-ginetai-to-konteiner-container-katoikia.html

το αρθρο ειναι σχετικα φρεσκο, το εψαχνα κι εγω παλαιοτερα να τοποθετησω ενα στο χωραφι.

(δεν ξερω τι μπορει να ισχυει απο εποχη σε εποχη, αλλα κι εμενα κατι τετοιο μου ειχαν πει τοτε)

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μεταφορά ενός τέτοιου κοντέινερ πόσο περίπου μπορεί να κοστίσει? Για μια λογική απόσταση πχ από Ασπρόπυργο σε απόσταση 15-20χλμ?

Αυτό στον Ασπρόπυργο το έχω δει,εχω περάσει πολλές φορές,έχει πολλά κοντέινερ απ όλα τα είδη.

Δημοσ.

Από ότι διάβασα σε φόρουμ με τροχόσπιτα,μόνο αν έχει ρόδες δε χρειάζεται πολεοδομική άδεια.

Δημοσ.

Από ότι διάβασα σε φόρουμ με τροχόσπιτα,μόνο αν έχει ρόδες δε χρειάζεται πολεοδομική άδεια.

Ισχυει, εάν γινει βαση με μπετον , που πολλοί κάνουν , ειδικά σε χωράφια που τα θέλουν , χρειάζεται να εκδοσεις οικοδομικη αδεια

Δημοσ.

Η μεταφορά ενός τέτοιου κοντέινερ πόσο περίπου μπορεί να κοστίσει? Για μια λογική απόσταση πχ από Ασπρόπυργο σε απόσταση 15-20χλμ?

Αυτό στον Ασπρόπυργο το έχω δει,εχω περάσει πολλές φορές,έχει πολλά κοντέινερ απ όλα τα είδη.

Φόρτωμα/ξεφόρτωμα και μεταφορά υπολόγιζε κάπου στα 300-400€.

Ισχυει, εάν γινει βαση με μπετον , που πολλοί κάνουν , ειδικά σε χωράφια που τα θέλουν , χρειάζεται να εκδοσεις οικοδομικη αδεια

Δηλαδή αν το βάλεις πάνω σε κανένα σάπιο επικαθίμενο δε θέλει άδεια; :lol:

Δημοσ.

Αν το σημείο που θα το βάλετε έχει χώμα να ξέρετε ότι δεν θα πρέπει να ακουμπάει στο έδαφος,γιατί θα σαπίσει το πάτωμα,θα πρέπει να να είναι λιγάκι έστω και 10-15 πόντους υπερυψωμένο.

• Like 3
Δημοσ.

Το κοντέινερ θεωρείται σαν λυόμενο και θέλει άδεια κανονικά.

Μόνο αν με κάποιο τρόπο μπορεί να αποδειχθεί πως μπορεί να μετακινηθεί άμεσα (του στύλ δέστο στον κοτσαδώρο  να το πάρω να φύγω) μπορεί να γλιτώσει το πρόστιμο σε σχετικό έλεγχο.

Και λόγω του μεγέθους είναι μάλλον απίθανο .

• Like 1
Δημοσ.

Ξερω δυο περιπτώσεις που πριν χρόνια το αγορασαν απο εταιρεία που εκανε εργα οδοποιίας στην περιοχή τους. Την εταιρεία δε την συμφερε να τα γυρίσει στη βάση της εταιρείας και τα πουλούσε την περιοχή σε χαμηλές τιμές (δε θυμάμαι τι μου ειχαν πει).

Ο ενας το εβαλε σε ενα κτήμα και το διαμόρφωσε σε βασικό σπιτάκι (παράθυρο, κρεβάτι, ξυλόσομπα) και μένει εκεί οταν κάνει δουλειες για μέρες. Μάλιστα του έβαλε και φωτοβολταικά-μπαταρίες και εχει και φως το βράδυ. Ο άλλος το έβαλε στο οικόπεδο του σπιτιου του και το εκανε αποθήκη-εργαστήριο. Ξέρω οτι και οι δυο ειχαν κάνει προεργασία με πέτρες και μπετό για να φτιάξουν βάση που εκατσε πάνω το κοντεινερ

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω. Ψαχνω καινουργιο αλλα οχι σαν ιδιωτης.

Μεχρι 5-6  χιλιαδες ευρω .

Αποκλειστικά κοντέινερ; Με τόσα λεφτά δεν μπορείς και να φτιάξεις μια αποθήκη ή να πάρεις κάτι έτοιμο;

• Like 1
Δημοσ.

Αποκλειστικά κοντέινερ; Με τόσα λεφτά δεν μπορείς και να φτιάξεις μια αποθήκη ή να πάρεις κάτι έτοιμο;

Δεν ειναι για μενα....Δεν μπορει να χτιστει αποθηκη.

• Like 1
Δημοσ.

Ξερω δυο περιπτώσεις που πριν χρόνια το αγορασαν απο εταιρεία που εκανε εργα οδοποιίας στην περιοχή τους. Την εταιρεία δε την συμφερε να τα γυρίσει στη βάση της εταιρείας και τα πουλούσε την περιοχή σε χαμηλές τιμές (δε θυμάμαι τι μου ειχαν πει).

Ο ενας το εβαλε σε ενα κτήμα και το διαμόρφωσε σε βασικό σπιτάκι (παράθυρο, κρεβάτι, ξυλόσομπα) και μένει εκεί οταν κάνει δουλειες για μέρες. Μάλιστα του έβαλε και φωτοβολταικά-μπαταρίες και εχει και φως το βράδυ. Ο άλλος το έβαλε στο οικόπεδο του σπιτιου του και το εκανε αποθήκη-εργαστήριο. Ξέρω οτι και οι δυο ειχαν κάνει προεργασία με πέτρες και μπετό για να φτιάξουν βάση που εκατσε πάνω το κοντεινερ

Off topic αλλά απλά προς ενημέρωση. Στο εξωτερικό υπάρχει "κίνημα" (αρχιτεκτονική άποψη ή όπως αλλiιώς θέλει να το πει κανείς) για κατοικίες από container που ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που έχουμε συνηθίσει στα...hotspots

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...