Thulogur Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 κοιτα και αυτο http://www.taxydromos.gr/Real%20Estate/256632-ginetai-to-konteiner-container-katoikia.html το αρθρο ειναι σχετικα φρεσκο, το εψαχνα κι εγω παλαιοτερα να τοποθετησω ενα στο χωραφι. (δεν ξερω τι μπορει να ισχυει απο εποχη σε εποχη, αλλα κι εμενα κατι τετοιο μου ειχαν πει τοτε) 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δες εδώ. https://www.helleniccontainers.com/?gclid=EAIaIQobChMIzcyEg5K81wIVcADTCh2MYgI9EAAYASAAEgJeQvD_BwE Ευχαριστω πολυ.
stelios18120 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Η μεταφορά ενός τέτοιου κοντέινερ πόσο περίπου μπορεί να κοστίσει? Για μια λογική απόσταση πχ από Ασπρόπυργο σε απόσταση 15-20χλμ? Αυτό στον Ασπρόπυργο το έχω δει,εχω περάσει πολλές φορές,έχει πολλά κοντέινερ απ όλα τα είδη.
opera Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Από ότι διάβασα σε φόρουμ με τροχόσπιτα,μόνο αν έχει ρόδες δε χρειάζεται πολεοδομική άδεια.
meletis_m Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Από ότι διάβασα σε φόρουμ με τροχόσπιτα,μόνο αν έχει ρόδες δε χρειάζεται πολεοδομική άδεια. Ισχυει, εάν γινει βαση με μπετον , που πολλοί κάνουν , ειδικά σε χωράφια που τα θέλουν , χρειάζεται να εκδοσεις οικοδομικη αδεια
panos2171 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Η μεταφορά ενός τέτοιου κοντέινερ πόσο περίπου μπορεί να κοστίσει? Για μια λογική απόσταση πχ από Ασπρόπυργο σε απόσταση 15-20χλμ? Αυτό στον Ασπρόπυργο το έχω δει,εχω περάσει πολλές φορές,έχει πολλά κοντέινερ απ όλα τα είδη. Φόρτωμα/ξεφόρτωμα και μεταφορά υπολόγιζε κάπου στα 300-400€. Ισχυει, εάν γινει βαση με μπετον , που πολλοί κάνουν , ειδικά σε χωράφια που τα θέλουν , χρειάζεται να εκδοσεις οικοδομικη αδεια Δηλαδή αν το βάλεις πάνω σε κανένα σάπιο επικαθίμενο δε θέλει άδεια;
stelios18120 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Χοντρικά κανένα 2000χιλιαρο όλα μαζί με αγορά και μεταφορά.
moure Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Αν το σημείο που θα το βάλετε έχει χώμα να ξέρετε ότι δεν θα πρέπει να ακουμπάει στο έδαφος,γιατί θα σαπίσει το πάτωμα,θα πρέπει να να είναι λιγάκι έστω και 10-15 πόντους υπερυψωμένο. 3
stelios18120 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Και να φανταστώ με το βάρος που έχουν μονο τσιμεντένια πλατφόρμα τα αντέχουν?
mikegad Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Το κοντέινερ θεωρείται σαν λυόμενο και θέλει άδεια κανονικά. Μόνο αν με κάποιο τρόπο μπορεί να αποδειχθεί πως μπορεί να μετακινηθεί άμεσα (του στύλ δέστο στον κοτσαδώρο να το πάρω να φύγω) μπορεί να γλιτώσει το πρόστιμο σε σχετικό έλεγχο. Και λόγω του μεγέθους είναι μάλλον απίθανο . 1
kage Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Dmcontainer.gr λεει φτιαχνει και custom στην ελλαδα... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2017 από kage
isay Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ξερω δυο περιπτώσεις που πριν χρόνια το αγορασαν απο εταιρεία που εκανε εργα οδοποιίας στην περιοχή τους. Την εταιρεία δε την συμφερε να τα γυρίσει στη βάση της εταιρείας και τα πουλούσε την περιοχή σε χαμηλές τιμές (δε θυμάμαι τι μου ειχαν πει). Ο ενας το εβαλε σε ενα κτήμα και το διαμόρφωσε σε βασικό σπιτάκι (παράθυρο, κρεβάτι, ξυλόσομπα) και μένει εκεί οταν κάνει δουλειες για μέρες. Μάλιστα του έβαλε και φωτοβολταικά-μπαταρίες και εχει και φως το βράδυ. Ο άλλος το έβαλε στο οικόπεδο του σπιτιου του και το εκανε αποθήκη-εργαστήριο. Ξέρω οτι και οι δυο ειχαν κάνει προεργασία με πέτρες και μπετό για να φτιάξουν βάση που εκατσε πάνω το κοντεινερ 1
zio10 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστω. Ψαχνω καινουργιο αλλα οχι σαν ιδιωτης. Μεχρι 5-6 χιλιαδες ευρω . Αποκλειστικά κοντέινερ; Με τόσα λεφτά δεν μπορείς και να φτιάξεις μια αποθήκη ή να πάρεις κάτι έτοιμο; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Αποκλειστικά κοντέινερ; Με τόσα λεφτά δεν μπορείς και να φτιάξεις μια αποθήκη ή να πάρεις κάτι έτοιμο; Δεν ειναι για μενα....Δεν μπορει να χτιστει αποθηκη. 1
haris_216 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ξερω δυο περιπτώσεις που πριν χρόνια το αγορασαν απο εταιρεία που εκανε εργα οδοποιίας στην περιοχή τους. Την εταιρεία δε την συμφερε να τα γυρίσει στη βάση της εταιρείας και τα πουλούσε την περιοχή σε χαμηλές τιμές (δε θυμάμαι τι μου ειχαν πει). Ο ενας το εβαλε σε ενα κτήμα και το διαμόρφωσε σε βασικό σπιτάκι (παράθυρο, κρεβάτι, ξυλόσομπα) και μένει εκεί οταν κάνει δουλειες για μέρες. Μάλιστα του έβαλε και φωτοβολταικά-μπαταρίες και εχει και φως το βράδυ. Ο άλλος το έβαλε στο οικόπεδο του σπιτιου του και το εκανε αποθήκη-εργαστήριο. Ξέρω οτι και οι δυο ειχαν κάνει προεργασία με πέτρες και μπετό για να φτιάξουν βάση που εκατσε πάνω το κοντεινερ Off topic αλλά απλά προς ενημέρωση. Στο εξωτερικό υπάρχει "κίνημα" (αρχιτεκτονική άποψη ή όπως αλλiιώς θέλει να το πει κανείς) για κατοικίες από container που ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που έχουμε συνηθίσει στα...hotspots
Προτεινόμενες αναρτήσεις