mousteris Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα φίλοι μου, Θέλησα να μεταφέρω όπως είναι ολα τα περιεχόμενα ενός σκληρου ( λειτουργικο κτλ ) για να κανω ενα πανομοιότυπο μηχάνημα. Όμως δε μου bootαρει όποια μορφή κι αν επιλέξω (safe mode κτλ ). Φτάνει μέρι το σήμα των XP και ξανακάνει boot Χπησιμοποίησα το ACRONIS για το backup. Να πω οτι σα μηχανήματα οι υπολογιστές δεν είναι ιδιοι, ουτε τρομαχτικά διαφορετηκοί. Ξέρετε πως μπορώ να το κανει να δουλέξει? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά, Mousteris.
panoc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Για αρχή κοίτα στο bios εάν οι δίσκοι είναι σε ide ή ahci και επέλεξε το ίδιο και στο δεύτερο μηχάνημα. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Αν το πρωτο pc ηταν σε ide mode τοτε κοιτα να ειναι και το δευτερο. Αν ηταν σε ahci τοτε κανε το ιδιο..( Στο bios) Μετα βλεπουμε γιατι τα xp ειναι πιο δυσκολο να σου κατσουν απο μεταφορα με την πρωτη....
mousteris Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδια, δυστυχώς τώρα είμαι μακρια από το αρχικό PC. Στο δεύτερο όμως έπαιξα με τις επιλογές του δίσκου και δεν άλλαξε κάτι. Να αναφέρω πως αρχικά αρχικά έχω δύο επιλογές, το xp pro και το recovery. Στο πρώτο κάνει τη reboot, στο δεύτερο κολλάει μέχρι να τον κλείσω χειροκίνητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα