Chocobo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Στα 200€ θα σε στεναχωρησω αλλα δεν θα το δεις ποτε. 300€ με κανενα παιχνιδι δωρο παιζει να το δεις σε 2-3 χρονια. Δεν προκειται να βγαλει ποτε switch διχως οθονη ουτε sega ειναι, ουτε sony για να κανει μια τετοια πατατα. Μεταχειρισμενο το βρισκεις σε πολυ καλη τιμη και εδω μεσα. 200 και μεταχειρησμένο το πέρνω.Αλλά μην είσαι τόσο απόλυτος. Οι τιμές πέφτουν με το χρόνο.
greed Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 32ετη εμπειρια εχω. Ασε να ειμαι σιγουρος απο την ιστορια και οχι απο τη φαντασια ή τα θελω μου Παρε μτχ αν και 200 δυσκολο σημερα
Chocobo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Να σαι καλα αλλα και γω εχω εμπειρια απο εποχη atari 2600 που ηταν η πρωτη μου κονσολα.Εχεις λιγα χρονια παραπανω αλλα δεν ειμαι ασχετος. Η τιμες πεφτουν σε ολα τα προιοντα.Αν χρειαστει 1-2 χρονια εμενα δεν με πειραζει.
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Να σαι καλα αλλα και γω εχω εμπειρια απο εποχη atari 2600 που ηταν η πρωτη μου κονσολα.Εχεις λιγα χρονια παραπανω αλλα δεν ειμαι ασχετος. Η τιμες πεφτουν σε ολα τα προιοντα.Αν χρειαστει 1-2 χρονια εμενα δεν με πειραζει. Αφού πέφτουν οι τιμές σε όλα τα προϊόντα, σου είναι εύκολο να μου βρεις ένα φθηνό PS Vita, γιατί εδώ και δυο μήνες δεν βρίσκω τίποτα;
greed Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Να σαι καλα αλλα και γω εχω εμπειρια απο εποχη atari 2600 που ηταν η πρωτη μου κονσολα.Εχεις λιγα χρονια παραπανω αλλα δεν ειμαι ασχετος. Η τιμες πεφτουν σε ολα τα προιοντα.Αν χρειαστει 1-2 χρονια εμενα δεν με πειραζει. Πεφτουν σε ολα. Το θεμα ειναι κατα ποσο τις %. Πχ στα iphone πεφτει 5% ενω στα galaxy 20-50% (ποσοστα φαντασιας διχως πολυ σκεψη). Ετσι και στα συστηματα της νιντεντο οταν πεσουν δεν θα πεσουν πολυ. Το wii u παραδειγμα παρεμεινε "ακριβο" διχως να κατεβασει τι τιμη η νιντεντο ενω αυτο πεθαινε.. Για ποιο λογο να κανει τωρα μειωση της τιμης του switch οταν πουλαει σαν ζεστο ψωμακι; Μακαρι να το βρεις βεβαια και 200€ καινουργιο καποτε αλλα θεωρω πως ειναι εκτος πραγματικοτητας η τιμη. Σκεψου μονο φπα και κερδος καταστηματος. Απλα δεν βγαινει το νουμερο που λες. Φιλικα 1
panther_512 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ναι σωστό αυτό.Αλλά προσωπικά πάντα μιλώντας εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό γιατί : Δεν έχει τύχει ποτέ να θέλω να παίξω πάνω απο 15-20 τίτλους ανα κονσόλα. PSX ήταν η κονσόλα που έχω παίξει τα περισσότερα παιχνίδια.Που ήθελα βασικά να παίξω γιατί με τραβούσαν. Ελάχιστα απο N64, Πολλά απο Playstation 2 κυρίως συνέχεις παιχνιδιών του 1. Ελάχιστα απο Game Cube. PS3 σχεδόν τίποτα απογοήτευση. Χbox δεν με τραβάει κυριολεκτικά τίποτε. Και απο κει και πέραν PC που παρόλο που έφτιαξα πολύ καλό μηχάνημα(όσοι βλέπουν το νήμα ''δείξτε το κουτί σας' και ''φώτο μονταρισμένων κουτιών'' ξέρουν) το έχω και σκονίζεται γιατί μόνο δυνατά rpg βρίσκω. Oπότε εμένα δεν με νοιάζει αν θα βγάλει 100-200 ή 1500 τίτλους μέχρι το τέλος της καριέρας της. Ξέρω καλά πως για τις δικές μου απαιτήσεις 5-10 τίτλοι θα μου κάνουν κλίκ. Yπάρχει ένας γενικός κανόνας, που ονομάζεται Αρχή Παρέττο για το 20% και 80%. Ότι το 20% ενός συνόλου ευθύνεται για το 80% του αποτελέσματος: Τί σημαίνει αυτό για τα gaming συστήματα? Ότι το 20% των παιχνιδιών θα φέρουν στις εταιρίες το 80% των κερδών. Τί σημαίνει για τον gamer? Ότι το 20% των παιχνιδιών ενός συστήματος θα τον ενδιαφέρει/αρέσει πραγματικά, στα οποία θα διαθέσει το 80% του gaming χρόνου του σε αυτό το σύστημα. Φυσικά τα παραπάνω ειναι rough estimates, τα οποία ανταποκρίνονται περίπου στο 75% των περιπτώσεων. Για μένα, ένα σύστημα αξίζει αγορά, αν με ενδιαφέρουν πραγματικά μίνιμουμ 10 παιχνίδια ή πιστεύω ότι θα έχει μελλοντικά αυτόν τον αριθμό παιχνιδιών. Τώρα για να βρεις καινούργιο το Switch στα 200 ευρώ, αυτό ίσως γίνει σε 3-5 χρόνια σε κάποιου είδους φθηνότερη εκδοχή του (βλέπε 2DS,Wii mini), εφόσον θα έχει βγεί καλύτερο Switch με καλύτερο hardware (βλέπε New 3DS). Στην υφιστάμενη μορφή του 200 ευρώ αποκλείεται... 2
karamela693 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πεφτουν σε ολα. Το θεμα ειναι κατα ποσο τις %. Πχ στα iphone πεφτει 5% ενω στα galaxy 20-50% (ποσοστα φαντασιας διχως πολυ σκεψη). Ετσι και στα συστηματα της νιντεντο οταν πεσουν δεν θα πεσουν πολυ. Το wii u παραδειγμα παρεμεινε "ακριβο" διχως να κατεβασει τι τιμη η νιντεντο ενω αυτο πεθαινε.. Για ποιο λογο να κανει τωρα μειωση της τιμης του switch οταν πουλαει σαν ζεστο ψωμακι; Μακαρι να το βρεις βεβαια και 200€ καινουργιο καποτε αλλα θεωρω πως ειναι εκτος πραγματικοτητας η τιμη. Σκεψου μονο φπα και κερδος καταστηματος. Απλα δεν βγαινει το νουμερο που λες. Φιλικα Είναι όπως τα λες, γενικότερα στα συστήματα της Nintendo δεν βλέπουμε γενναίες μειώσεις και ούτε σοβαρές προσφορές, άντε στην καλύτερη κανένα 10% μείωση με κανένα παιχνίδι δώρο και τέρμα. Μην ξεχνάμε ότι το Switch δεν είναι να το πω ωμά ''ένα κουτί που πετάξαμε μέσα ηλεκτρονικά το συνδέσαμε στην πρίζα και έτοιμο''. Δεν μειώνω τις μελέτες που έχουν γίνει για τις άλλες κονσόλες άλλα το switch είναι μια λεπτεπίλεπτη συσκευή με ιδιαίτερα ηλεκτρονικά που πρέπει να πιάνουν μικρό όγκο να αντέχουν σε δονήσεις, να μην θερμαίνονται πολύ και να αποδίδουν καλά με την βοήθεια μιας μικρής μπαταρίας, πρόσθεσε και το κόστος μιας καλής οθόνης επάνω του, τα 2 ασύρματα χειριστήρια, την βάση του καθώς και το ιδιαίτερο ασύρματο σύστημα σύνδεσης με την τηλεόραση οπότε δεν βγαίνουν με τα κουκιά για να πέσει η τιμή της κονσόλας κάτω από 300 ευρώ. Προσθέτουμε και το γεγονός ότι η κονσόλα έχει πολύ μεγάλη ζήτηση με ελλείψεις να παρατηρούνται σε αρκετές χώρες οπότε κατά την γνώμη μου είναι αδύνατο για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον να δούμε την κονσόλα κάτω από 300 ευρώ με άντε δώρο ένα παιχνίδι. Yπάρχει ένας γενικός κανόνας, που ονομάζεται Αρχή Παρέττο για το 20% και 80%. Ότι το 20% ενός συνόλου ευθύνεται για το 80% του αποτελέσματος: Τί σημαίνει αυτό για τα gaming συστήματα? Ότι το 20% των παιχνιδιών θα φέρουν στις εταιρίες το 80% των κερδών. Τί σημαίνει για τον gamer? Ότι το 20% των παιχνιδιών ενός συστήματος θα τον ενδιαφέρει/αρέσει πραγματικά, στα οποία θα διαθέσει το 80% του gaming χρόνου του σε αυτό το σύστημα. Φυσικά τα παραπάνω ειναι rough estimates, τα οποία ανταποκρίνονται περίπου στο 75% των περιπτώσεων. Για μένα, ένα σύστημα αξίζει αγορά, αν με ενδιαφέρουν πραγματικά μίνιμουμ 10 παιχνίδια ή πιστεύω ότι θα έχει μελλοντικά αυτόν τον αριθμό παιχνιδιών. Τώρα για να βρεις καινούργιο το Switch στα 200 ευρώ, αυτό ίσως γίνει σε 3-5 χρόνια σε κάποιου είδους φθηνότερη εκδοχή του (βλέπε 2DS,Wii mini), εφόσον θα έχει βγεί καλύτερο Switch με καλύτερο hardware (βλέπε New 3DS). Στην υφιστάμενη μορφή του 200 ευρώ αποκλείεται... Ναι δύσκολα θα δούμε καλύτερη τιμή στο switch με την υπάρχουσα μορφή, από την άλλη θεωρώ σίγουρο ότι θα δούμε κάποια βελτιωμένη revised έκδοση μετά από 2+ χρόνια, μια συσκευή με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, ίσως καλύτερη μπαταρία, βελτιώσεις στην εργονομία και ίσως και καλύτερες επιδόσεις. Πάντως είναι αλήθεια, μόλις 5-10 παιχνίδια κάνουν την διαφορά και φέρνουν κυρίως πωλήσεις σε μια κονσόλα και ποιο συγκεκριμένα τα Exclusives. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το N64 που λανσαρίστηκε με μόλις 1 παιχνίδι!! Το Mario 64 και παρόλα αυτά πούλησε μπόλικα κομμάτια στο λανσάρισμα!!
Chocobo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 200 και μεταχειρησμένο το πέρνω.Αλλά μην είσαι τόσο απόλυτος. Οι τιμές πέφτουν με το χρόνο. Παραθέτω το ίδιο μου το μύνημα καθώς τουλάχιστον δύο απο σάς επαναλαμβλανουν πως 200 δεν θα πάει ποτέ. Δεν ξέρω πως σας ήρθε αυτό ενώ ξεκάθαρα λέω πως 200 μεταχειρησμένο το πέρνω. Όσο για το 10 παιχνίδια minimum αυτά είναι δικά σου κρητίρια.Aν είχα τα ίδια δεν θα έπερνα καμμία κονσόλα μετά το Playstation 2. Επίσης γιατί να πάρω παράδειγμα το Wii U και όχι το Wii ή το PS2 που έπεσε 30% η τιμή τους. Όσο για το PSvita λογικό και Atari Jaguar αν ψάξεις ακριβά θα το βρείς. Eπίσης φρθηνό.? Τι φθηνό τι είναι αυτό.? Για μένα φθηνό μπορεί να είναι 180 ευρώ.Θές ένα με 180 ευρώ.? ebay έχει με 80-100.Θές ακόμα φτηνότερο.?
karamela693 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Παραθέτω το ίδιο μου το μύνημα καθώς τουλάχιστον δύο απο σάς επαναλαμβλανουν πως 200 δεν θα πάει ποτέ. Δεν ξέρω πως σας ήρθε αυτό ενώ ξεκάθαρα λέω πως 200 μεταχειρησμένο το πέρνω. Όσο για το 10 παιχνίδια minimum αυτά είναι δικά σου κρητίρια.Aν είχα τα ίδια δεν θα έπερνα καμμία κονσόλα μετά το Playstation 2. Επίσης γιατί να πάρω παράδειγμα το Wii U και όχι το Wii ή το PS2 που έπεσε 30% η τιμή τους. Όσο για το PSvita λογικό και Atari Jaguar αν ψάξεις ακριβά θα το βρείς. Eπίσης φρθηνό.? Τι φθηνό τι είναι αυτό.? Για μένα φθηνό μπορεί να είναι 180 ευρώ.Θές ένα με 180 ευρώ.? ebay έχει με 80-100.Θές ακόμα φτηνότερο.? Μα θα πέσει η τιμή του, απλά τέτοιου είδους κονσόλα δεν πρόκειται να πέσει πολύ, αυτό που θα πρέπει να περιμένεις είναι μια σταθερή αρχική τιμή γύρω στα 300 αντί για 330 από τα Χριστούγεννα και μετά, ύστερα μετά από κανένα χρόνο κανένα πακέτο με κάποιο παιχνίδι και ύστερα από κανένα χρόνο ακόμα μια μείωση άλλα 20-30 ευρώ....μέχρι εκει θα πάει στην καλύτερη για τα επόμενα τουλάχιστον 2 χρόνια, από και πέρα θα φανεί ανάλογα και με την ζήτηση και γενικότερα με τον ανταγωνισμό.... Εφταετία θα βγάλει αυτη κονσολα ? Είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε, απλά θεωρώ ότι μάλλον θα τα βγάλει τα 7 χρόνια ίσως και με την βοήθεια κάποιας updated κονσόλας ύστερα από 2-3-4 χρόνια.... 1
NEKROMA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μα θα πέσει η τιμή του, απλά τέτοιου είδους κονσόλα δεν πρόκειται να πέσει πολύ, αυτό που θα πρέπει να περιμένεις είναι μια σταθερή αρχική τιμή γύρω στα 300 αντί για 330 από τα Χριστούγεννα και μετά, ύστερα μετά από κανένα χρόνο κανένα πακέτο με κάποιο παιχνίδι και ύστερα από κανένα χρόνο ακόμα μια μείωση άλλα 20-30 ευρώ....μέχρι εκει θα πάει στην καλύτερη για τα επόμενα τουλάχιστον 2 χρόνια, από και πέρα θα φανεί ανάλογα και με την ζήτηση και γενικότερα με τον ανταγωνισμό.... Είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε, απλά θεωρώ ότι μάλλον θα τα βγάλει τα 7 χρόνια ίσως και με την βοήθεια κάποιας updated κονσόλας ύστερα από 2-3-4 χρόνια.... Με τον ανταγωνισμό που εχει δεν βλεπω να βγαζει εφταετία ,το doom με το ζορι το τρεχει και nba18 ,θα τρεξει nba 23? γιατι ολες οι υπόλοιπες κονσολες θα το τρεχουν κανονικα
vargas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Θα το τρέχει .. θα καταλαβαίνεις τους παίκτες από τα νούμερα όλο το υπολοιπο θα ναι σα να παίζεις Minecraft lolll..
panther_512 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Με τον ανταγωνισμό που εχει δεν βλεπω να βγαζει εφταετία ,το doom με το ζορι το τρεχει και nba18 ,θα τρεξει nba 23? γιατι ολες οι υπόλοιπες κονσολες θα το τρεχουν κανονικα Οι κονσόλες της Νιντέντο ποτέ δεν βασίστηκαν στα multiplatforms, τα οποία σπανίζουν.
greed Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εφταετία θα βγάλει αυτη κονσολα ? 10ετια θα βγαλει. Εν αντιθεση ps4 xbox που δεν αντεξαν 3 χρονια
papp0us Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Να μαζευτούμε εδώ οι 8 εκατομμύρια άνθρωποι που το πήραν να δούμε πόσοι το πήραν για NBA2K, για να σταματήσετε να μασάτε την ίδια καραμέλα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το ΝΒΑ. Τόσο απλά. Όσο για τις χέστρες και τα λοιπά, δεν λέω οτι δεν βολεύει εκει, αλλα το 90% παιχνιδιού στο Switch(σε portable), το κάνω καθισμένος στον καναπέ μου, η στο κρεβάτι μου, οπως ολοι εσείς οι "Pro 1337" παίζετε τις κονσόλες που σας έχετε επιλέξει. Είτε σας αρέσει είτε όχι το Switch έχει κοινό που μένει απόλυτα ικανοποιημένο απο την κονσόλα, της οποιας η τιμή για εμένα είναι φυσιολογικότατη. Ακριβή μεν, εντός ορίων δε. Οταν θα περάσει η βιβλιοθήκη του 3DS στο Switch θα γίνει χαμός. Αν τα DS παντών τύπου πούλησαν 200 εκατομμύρια, τα Switch θα πουλήσουν 500. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα