Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Xenoblade Chronicles 1 είναι από τα πιό αγαπημένα μου RPGs και μακάρι το 2 να φτάσει στα επίπεδά του.

Εκείνη τη περίοδο είχα φρεσκοεγκατεστημένη την 980Ti στο PC μου, μαζί με καινούργια 50άρα TV (που κάηκε στα 2 χρόνια, έλεος) για το Witcher 3. Αφού τελείωσα με το Witcher, το PC έμεινε στην άκρη για τις 100 ώρες που έπαιζα το Xenoblade στο 3DS.

Η επεξεργαστική ισχύς ενός gaming συστήματος δεν έχει αναλογική σχέση με τη διασκέδαση που μπορεί να σου προσφέρει.

είδες το μικρό φορητό; 100+ ωρες το έλιωνες και αυτό συνέχιζε πιστό και υπομονετικό B)

Παιδια ποσο χρονων ειστε; Τι ακριβως κανετε εδω; Δεν αναφερομαι στους nekroma και vargas, αυτοι εχουν το ακατολογιστο, στο Δημοτικο τετοιο μυαλο εχεις τετοια λες.

Οι υπολοιποι ομως τι;

είμαστε σε μια ηλικία που δεν προλαβαίνουμε να τερματίσουμε τα παιχνίδια τότε που πρέπει  :-)

πλάκα ύστερα απο τέτοια πορεία τους τελευταίους 4 μήνες, με τόσα παιχνίδια, άμα καταφέρουν να βγάζουν απο δω και πέρα κάθε μήνα άντε δίμμηνο απο έναν καλό αξιόλογο τίτλο, θα έχει εξαιρετική πορεία για χρόνια πιστεύω.

Και χωρίς να ξέρω πολλές τεχνικές λεπτομέρειες (περαν του επεξεργαστη nvidia) καπου ειχα διαβασει να λενε οτι ειναι ευκολη πλατφορμα να προγραμματισουν παιχνιδια. Και ίσως να δούμε και καμια "ενισχυμένη" έκδοση; Σαν pro ή scorpio; να το αναλάβει η nvdia να ο χρονίσει; χοχοχ

Δημοσ.

είδες το μικρό φορητό; 100+ ωρες το έλιωνες και αυτό συνέχιζε πιστό και υπομονετικό B)

To "πρόβλημα" του 3DS είναι ότι τα παιχνίδια του που παίζω θέλουν 100+ ώρες για να τερματιστούν, και ο χρόνος είναι το μόνο πράγμα που πραγματικά με περιορίζει.

Shin Megami Tensei, Etrian Odyssey, Monster Hunter κλπ, σε όλα αυτά έχω ρίξει μίνιμουμ από 100 ώρες στο καθένα. Είναι τεράστια παιχνίδια. Αν ο gaming χρόνος σου περιορίζεται στο 2ωρο την ημέρα, ο αριθμός των παιχνιδιών που αγοράζεις γίνεται γρήγορα μεγαλύτερος από τον αριθμό αυτών που τερματίζεις.....

Δημοσ.

Μην τους απαντάτε. Βάλτε τους και ignore να ησυχάσετε.

To "πρόβλημα" του 3DS είναι ότι τα παιχνίδια του που παίζω θέλουν 100+ ώρες για να τερματιστούν, και ο χρόνος είναι το μόνο πράγμα που πραγματικά με περιορίζει.

Shin Megami Tensei, Etrian Odyssey, Monster Hunter κλπ, σε όλα αυτά έχω ρίξει μίνιμουμ από 100 ώρες στο καθένα. Είναι τεράστια παιχνίδια. Αν ο gaming χρόνος σου περιορίζεται στο 2ωρο την ημέρα, ο αριθμός των παιχνιδιών που αγοράζεις γίνεται γρήγορα μεγαλύτερος από τον αριθμό αυτών που τερματίζεις.....

Αναγκαστικά σε βάζει να κανεις μελετημένες αγορές γτ με 1-2 ώρες που έχω εγώ ας πουμε δεν γίνεται να παιχτούν όλα. Ποσό μάλλον να τερματιστούν κάποια παιχνίδια πολλές φορές ή άμα είναι παιχνίδια που θέλουν πολλες ωρεσ. Μένουν μόνο αυτες οι ένδοξες gaming ημέρες ή νύχτες που συμβαίνουν μια στο τόσο σαν γιορτή :)
  • Like 1
Δημοσ.

Ούτε για backlog έχουμε χρόνο γιατί άμα φτάσουμε στη σύνταξη πρέπει να έχουμε τελειώσει με τις εκκρεμότητες γιατί θα ξεκινησουμε καριέρα σε κάποιο mmorpg

Δημοσ.

Ρε παιδιά με μπερδεψατε και εγώ θέλω να το παρω και το σκευτομαι μου άρεση το switch αλλά ζελντα δεν παίζω souper mario και περιμένω αν τελικά έχει το dirt 4 που λένε πως θα κυκλοφορήσει μου άρεση η φορητότητα λόγο δουλειάς έχω πολύ λουφα χρόνο που δεν περνά

Δημοσ.

Ρε παιδιά με μπερδεψατε και εγώ θέλω να το παρω και το σκευτομαι μου άρεση το switch αλλά ζελντα δεν παίζω souper mario και περιμένω αν τελικά έχει το dirt 4 που λένε πως θα κυκλοφορήσει μου άρεση η φορητότητα λόγο δουλειάς έχω πολύ λουφα χρόνο που δεν περνά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...