Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαρουφες λέω εγω ενώ εσύ μιλάς επιστημονικα για την κουδουνιστρα που δεν έχει blue ray δεν έχει hdr τα γραφικά του είναι για γέλια ή κίνηση της πλάκας κ μου αναφέρεις τι πουλάει για να με πείσεις για την αγορά σου . Δεν πείθεις ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος κ το παίζετε κ λεφταδες με το μωρουδιστικο switch που έχει τρομερή διαφορά χρηματικά με τις άλλες κονσόλες 50 με 100 ευρώ ...Δεν υπάρχει μια παίδες κ η λέξη vfn δεν σας λέει τπτ γτ δεν σας συμφέρει

Μουμπλε μουμπλε άσχετες με το gaming ορολογίες hdr,pvr,dvd,csi,QPR και κολοκύθια τούμπανα.

Που να μην έγραφα δύο σειρές πιο πάνω ότι τα γραφικά είναι τα τελευταία στη λίστα, και εσύ αναφέρεις τι; Γραφικά. Επειδή προφανώς αυτό είναι για σένα το gaming. Και καλά κάνεις , όλα τα 12χρονα που ξέρω το ιδιο είναι.

Σε παραπάνω ποστ παραδέχεστε ότι το switch είναι φτηνότερο από τις νέες εκδόσεις των τουινς, και ταυτόχρονα είναι πιο ακριβό. Αποφασίστε.

Ναι το vfM που έχεις διαβάσει , και αναφέρεις,χωρίς να ξέρεις καν τι είναι, η έστω δεν αντιλαμβάνεσαι, είναι πολύ σημαντικό, οπότε εμείς που το πήραμε προφανώς σκουπιζομαστε με με πενήνταρικα.

Με κάθε σχόλιο σου πέφτει η ποιότητα ολόκληρου του φόρουμ 3 μονάδες κάτω, και αυτό είναι κατόρθωμα εδώ μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

Το ξαναγράφω για τρίτη φορά, για ποιο λόγο απαντάτε, γεμίζετε το νήμα και προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με αυτούς τους 2????....Με την 5άχρονη κόρη μου ποιο εποικοδομητικό διάλογο κάνω. Σταματήστε το απλά ή κάντε τους ignore και πάμε παρακάτω, όσο πιθανό είναι μια κότα να μάθει αριθμητική άλλο τόσο αυτοί θα κατανοήσουν κάποια βασικά πράγματα. Καιρό είχα να δω τόσο χαμηλό επίπεδο σε thread εδώ στο site. Η βλακεία δυστυχώς είναι ακατανίκητη, όσο προσπαθείς να την πολεμήσεις τόσο φτάνεις στο επίπεδό της. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγω σκέφτομαι ποιος θα δωσει 4κατοσταρικα στο switch(+sd cards) που παιζει κιμαδες 720p (εποχες game gear-lynx) και να μην παρει pro με 2κ η x με 4κ καθαρό

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ωραία τα λέτε αλλά εσείς εκτιθεστε όχι εγώ . Εσείς αρχίσατε τα απαξιωτικά σχόλια προς εμένα όχι εγώ . Εγώ απλά είπα γτ δεν το γουστάρω σαν κονσόλα . Αν έχεις έχετε κόμπλεξ με ότι έχετε δικαίωμα σας. Αλλά λυπαμαι που έχετε κ παιδιά όσο σκληρό κ αν ακούγεται

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά πως κάνετε εται ούτε μέτοχοι στην Nintendo να εισασταν . Εγώ απλά θεωρώ κ νομίζω κ πιο πολύς κόσμος ότι γιαυυυα που προσφέρει είναι υπερβολικά ακριβό για να μην πω άχρηστο . Εσάς σας αρέσει δικαίωμα σας . Αν τα βάλετε κάτω όμως δεν πλησιάζει ούτε Xbox ούτε ps γτ απλά είναι πολύ πιο ολοκληρωμένα μηχανήματα . Κ δεν θα παίρνα ποτέ κονσόλα για να την έχω ναζί μου για να παίζω παιχνίδια σαν τα 12 Χρονά . Το ανίψακι μου που είναι 12 διαφωνεί βέβαια lol .. Στο φίλο που λέει ότι το ps4 το χει κ σκονίζεται δεν μας το χαρίζει κιόλας αφού του είναι άχρηστο ;; Κ πραγματικά δεν νου καίγεται καρφί αν αυξηθούν τα παιχνίδια η όχι στο Xbox. γτ αγοράζω συγκεκριμένους τίτλους κ μονο

Πολύ ωραία τα λέτε αλλά εσείς εκτιθεστε όχι εγώ . Εσείς αρχίσατε τα απαξιωτικά σχόλια προς εμένα όχι εγώ . Εγώ απλά είπα γτ δεν το γουστάρω σαν κονσόλα . Αν έχεις έχετε κόμπλεξ με ότι έχετε δικαίωμα σας. Αλλά λυπαμαι που έχετε κ παιδιά όσο σκληρό κ αν ακούγεται

Εσυ στην αρχή, εσυ στο τέλος. Απο οτι βλέπω έχεις δίκιο σε καμία περίπτωση δεν έγιναν απαξιωτικά τα σχόλια σου, είσαι αδικημένος.  Μη λυπασαι που έχουμε παιδιά, γιατι μας περισσεύουν πολλά λεφτά για να τα μεγαλώσουμε. Εδώ παίρνουμε Switch.

Δημοσ.

νέο τρεϊλεράκι για xenoblade 2, είναι σε γλώσσα που δε γνωρίζω αλλά πόσο μπορεί να τα σπάει το παιχνίδι; :-D

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=vXSTAM5fP0s

Φοβερό πραγματικά!!!! Ανυπομονώ!!!! Και μόνο που σκέφτομαι ότι θα παίζουμε αυτή την παιχνιδάρα και σε φορητή κονσόλα μάλιστα με πιάνει ανατριχίλα!!!.....πραγματικά το Switch ξανάδωσε ζωή στο νεκρό gaming, χρόνια είχα να απολαύσω έτσι κονσόλα...

Δημοσ.

Φοβερό πραγματικά!!!! Ανυπομονώ!!!! Και μόνο που σκέφτομαι ότι θα παίζουμε αυτή την παιχνιδάρα και σε φορητή κονσόλα μάλιστα με πιάνει ανατριχίλα!!!.....πραγματικά το Switch ξανάδωσε ζωή στο νεκρό gaming, χρόνια είχα να απολαύσω έτσι κονσόλα...

To Xenoblade Chronicles 1 είναι από τα πιό αγαπημένα μου RPGs και μακάρι το 2 να φτάσει στα επίπεδά του.

Εκείνη τη περίοδο είχα φρεσκοεγκατεστημένη την 980Ti στο PC μου, μαζί με καινούργια 50άρα TV (που κάηκε στα 2 χρόνια, έλεος) για το Witcher 3. Αφού τελείωσα με το Witcher, το PC έμεινε στην άκρη για τις 100 ώρες που έπαιζα το Xenoblade στο 3DS.

Η επεξεργαστική ισχύς ενός gaming συστήματος δεν έχει αναλογική σχέση με τη διασκέδαση που μπορεί να σου προσφέρει.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

To Xenoblade Chronicles 1 είναι από τα πιό αγαπημένα μου RPGs και μακάρι το 2 να φτάσει στα επίπεδά του.

Εκείνη τη περίοδο είχα φρεσκοεγκατεστημένη την 980Ti στο PC μου, μαζί με καινούργια 55άρα TV (που κάηκε στα 2 χρόνια, έλεος) για το Witcher 3. Αφού τελείωσα με το Witcher, το PC έμεινε στην άκρη για τις 100 ώρες που έπαιζα το Xenoblade στο 3DS.

Η επεξεργαστική ισχύς ενός gaming συστήματος δεν έχει αναλογική σχέση με τη διασκέδαση που μπορεί να σου προσφέρει.

Αγόρι μου άφησες στην άκρη το 4Κ για να παίξεις 480p τίτλο; Ούτε το ξαδερφακι μου στο δημοτικό δεν τα κάνει αυτά.

Δεν διασκεδάζεις αν το game δεν έχει 4Κ ανάλυση, όλοι το ξέρουν αυτό.

• Like 4
Δημοσ.

Εκείνη τη περίοδο είχα φρεσκοεγκατεστημένη την 980Ti στο PC μου, μαζί με καινούργια 55άρα TV (που κάηκε στα 2 χρόνια, έλεος) για το Witcher 3. Αφού τελείωσα με το Witcher, το PC έμεινε στην άκρη για τις 100 ώρες που έπαιζα το Xenoblade στο 3DS.

Θα φτάσει σίγουρα πιστεύω!!!, σκέψου ότι θα το παίζεις και σε μια καλύτερη συσκευή...γενικότερα πάντως θεωρώ ότι για τον πρώτο χρόνο το Switch έχει την καλύτερη συλλογή παιχνιδιών που έχω δει σε κονσόλα!!!

1) Zelda

2) Mario Odysey

3) Mario kart

4) Mario + Rabbits

5) Splatoon 2

6) Doom

7) Skyrum

8) LA Noire

9) Xenoblade 2

10) Rocket league

Και ένα σωρό άλλους τίτλους....πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε για τον πρώτο χρόνο της κυκλοφορίας, την στιγμή μάλιστα που μας έδωσε 2 exclusives (Zelda + Mario) που μάλλον είναι και τα 2 καλύτερα παιχνίδια της δεκαετίας που διανύουμε μέχρι τώρα, εκτός και αν μας κάνει την έκπληξη η Nintendo με το Xenoblade Και metroid και να είναι ακόμα καλύτερα! 

• Like 1
Δημοσ.

Το σύστημα έχει εξαιρετικό momentum.

Το μόνο που ξινίζει προσωπικά εμένα, είναι η απόφαση της Capcom να μήν βγάλει το Monster Hunter World στο Switch.

Δημοσ.

Σε μενα πεσανε πανω μου οι νινεντακιδες να με φανε επειδή ειπα θα αντικαταστήσω το ps vita σε 2χρονια με νιντεντο switch μεταχειρισμένο για την καταθεση, και ξαναλεω σε φορητη μορφή ειναι καλη κονσολα αν και θα προτιμούσα να εχει 5αρα οθόνη

Σε σταθερη μορφη έρχεται σε αντιπαράθεση με xbox/pc/ps και οπως ειναι λογικο έρχεται τελευταίο με διαφορά

• Like 1
Δημοσ.

Το σύστημα έχει εξαιρετικό momentum.

Το μόνο που ξινίζει προσωπικά εμένα, είναι η απόφαση της Capcom να μήν βγάλει το Monster Hunter World στο Switch.

Σωστός και γενικότερα τα Monster Hunter είναι system seller.....άλλα μην απελπίζεσαι όσο πουλάει η κονσόλα όλο και θα βλέπουμε και ποιο πολλούς τίτλους, μην ξεχνάμε ότι οι τίτλοι που βλέπουμε είναι και πρώτης γενιάς που σημαίνει ότι ακόμα δεν εκμεταλλεύονται πλήρως το Hardware...αν γυρίσεις τον χρόνο πίσω και δεις τι τίτλους άλλα και το γραφικά είχαν οι πρώτοι τίτλοι σε Ps/Xbox Θα δεις πόσο καλή δουλειά έχει γίνει με τους τίτλους της Nintendo μέχρι τώρα.

Υ.Γ. Άσχετο άλλα αυτό το Mario kart 8 τι κόλλημα είναι!!! Το είχα και στο Wii U άλλα τώρα σαν ολοκληρωμένο πακέτο με 48 πίστες και On the go απλά είναι λιώσιμο, κυριολεκτικά μπορώ να το παίζω απ' άπειρον!!! Όποιος δεν το έχει παίξει ας σπεύσει!!! Όλα τα λεφτά το παιχνίδι!!! 

Δημοσ.

Παιδια ποσο χρονων ειστε; Τι ακριβως κανετε εδω; Δεν αναφερομαι στους nekroma και vargas, αυτοι εχουν το ακατολογιστο, στο Δημοτικο τετοιο μυαλο εχεις τετοια λες.

Οι υπολοιποι ομως τι;

ΥΓ Εχω και εγω ενα switch, δεν μου αρεσει γιατι δεν εχει 4Κ και 60Hz ουτε HDR (ΣΟΚ!!!1)

Καλυτερα γραφικα ειχε το gameboy και η nintendo κλεινει, μου το ειπε ενας συμαθητης μου απο το νηπιαγωγιο που εχει ακρες στην nintendo (beat that nekroma and vargas)

Δημοσ.

Το switch θα αγοραστεί μεταχειρισμένο σε 3ετη οταν εχει Elex nba18, injustice 2,raw, divinity,witcher4,dungeon siege, deus ex3, χωρίς frame drops και μονο για καταθεση χρηση, σιγα σιγα το ps vita πεθαινει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...