Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου σ ολα τα internet cafe μαζεύονται 7 Χρονά να παίξουν φιφα . Ελπίζω να νιώθεις καλύτερα;

• Like 1
Δημοσ.

Sd card παίρνει, η συγκεκριμένη κονσολα απέτυχε γιατι είχε πολυ ακριβες μνημες, το θεμα ειναι το switch εδω οχι το βιτα, και το switch με sd card μαχι κοστίζει οσο ενα ps4pro...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου σ ολα τα internet cafe μαζεύονται 7 Χρονά να παίξουν φιφα . Ελπίζω να νιώθεις καλύτερα;

Συγκλονιστικά καλύτερα, ξέρεις πλέον το κοινο σου, οπότε απευθυνσου εκεί, γιατί εδώ συνεχίζεις να λες αβάσιμες μπαρουφες σε επανάληψη και να συγκρίνεις ανόμοια μεγέθη με βάση τα pixel.

Συμφώνησε και σε αυτό για να καταλήξουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Συγκλονιστικά καλύτερα, ξέρεις πλέον το κοινο σου, οπότε απευθυνσου εκεί, γιατί εδώ συνεχίζεις να λες αβάσιμες μπαρουφες σε επανάληψη και να συγκρίνεις ανόμοια μεγέθη με βάση τα pixel.

Συμφώνησε και σε αυτό για να καταλήξουμε.

Με 720p αναλυση δεν πας πουθενα στο 2017 ,ακομη και εδω οποιον να ρωτησεις εχει 4κ οθονη η 2κ και οι περισσοτεροι πανε απο 1080p σε 2κ/4κ κτλπ ,με λιγα λογια σαν σταθερη κονσολα το switch δεν θα το προτιμήσει κανενας ,ακομη και το ps4 με 3χρονια στην αγορά εχει καλυτερη αναλυση

• Like 1
Δημοσ.

Με 720p αναλυση δεν πας πουθενα στο 2017 ,ακομη και εδω οποιον να ρωτησεις εχει 4κ οθονη η 2κ και οι περισσοτεροι πανε απο 1080p σε 2κ/4κ κτλπ ,με λιγα λογια σαν σταθερη κονσολα το switch δεν θα το προτιμήσει κανενας ,ακομη και το ps4 με 3χρονια στην αγορά εχει καλυτερη αναλυση

Συνεχίζεις να μιλάς με αριθμούς σε ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου.

Χρηασιμοποιησες 4 τετραψηφιους αριθμούς για να περιγράψεις την εμπειρία gaming που ζητας, και το ps4 σε καλύπτει απόλυτα. Εμένα που τα μετράω αλλιώς με καλύπτει απόλυτα το Switch.

Παίζω 30 ώρες τώρα το stardew valley ,που είναι 5 πιξελ ο κάθε χαρακτήρας και το βρίσκω παρα πολύ διασκεδαστικό. Δε ενδιαφέρθηκα στιγμή να δω σε πόσα fps τρέχει. Δε με νοιάζει.

• Like 1
Δημοσ.

Συνεχίζεις να μιλάς με αριθμούς σε ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου.

Χρηασιμοποιησες 4 τετραψηφιους αριθμούς για να περιγράψεις την εμπειρία gaming που ζητας, και το ps4 σε καλύπτει απόλυτα. Εμένα που τα μετράω αλλιώς με καλύπτει απόλυτα το Switch.

Παίζω 30 ώρες τώρα το stardew valley ,που είναι 5 πιξελ ο κάθε χαρακτήρας και το βρίσκω παρα πολύ διασκεδαστικό. Δε ενδιαφέρθηκα στιγμή να δω σε πόσα fps τρέχει. Δε με νοιάζει.

να μιλησουμε σοβαρα δεν ειναι αριθμοι ειναι παραπανω pixel πολυ παραπανω πιξελ το 4κ απο το 720p περισσοτερα pixel καλυτερα γραφικα οσο και καλο να ειναι ενα παιχνιδι nitendo που αρεσουν μονο σε κινεζους/ιαπωνεζους ,και οχι εδω 

Δημοσ.

να μιλησουμε σοβαρα δεν ειναι αριθμοι ειναι παραπανω pixel πολυ παραπανω πιξελ το 4κ απο το 720p περισσοτερα pixel καλυτερα γραφικα οσο και καλο να ειναι ενα παιχνιδι nitendo που αρεσουν μονο σε κινεζους/ιαπωνεζους ,και οχι εδω

Ρε συ, τα γράφεις αυτά σε ένα thread που αναφέρει πόσο καλά τα πάει το Switch. Δεν είναι μονο οι Κινέζοι , είμαστε πολλοί, και μα το θεό τα γραφικά είναι στην τελευταία θέση της λίστας. Άμα θες κατάλαβε το, αν δε θες, απλά διαφωνείς με τοίχο. Θα χάσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Αστε τους να βγαλουν το κομπλεξ τους. Τη μια ειναι μαπα την αλλη ειναι ακριβο. Ε οταν τα λεει αυτα σημαινει πως δεν εχουν σαλιο απο μαρουλι. Εδω ο αλλος εγγραψε 10 φορες το ιδιο πραγμα για να το πιστεψει. Ετσι μας εβαζαν και τιμωρια θυμαμαι στο δημοτικο. Γραψε 100 φορες συγνωμη κλπ :)

Kανω μια καταθεση και στους δυο :) 
Και το οτι ειστε εδω σημαινει πως ουτε ps4 δεν εχετε ουτε κανε ps1 :)
End of the story :)

Δημοσ.

Ενημερωτικά στα παιδιά, που όπως έγραψα ποιο πάνω ότι δεν αντέχουν την αλήθεια, ενημερωτικά λέγω, ότι το Nintendo Switch, στην Αμερική, τον μήνα Οκτώβριο, όπως και τον Σεπτέμβριο, είναι στην κορυφή πωλήσεων hardware. Βασικά εδώ και τέσσερις μήνες περίπου του Switch είναι πάνω από ps4 σε πωλήσεις. Μένει να δούμε αν θα παραμείνει πρώτο και στην περίοδο των εορτών.

Αυτά για κάτι σαχλαμάρες που γράφονται ότι μόνο Ιάπωνες - Κινέζοι το αγοράζουν.

Δημοσ.

Τα γραφικα ηταν και θα ειναι παντα σημαντικά, αλλιώς δεν θα ειχε βγει ουτε snes /64/cube megadrive ps1 κτλπ ολοι θα παιζαν ακομη στο master system και στο nes. Αρα ολοι θελουνε καλυτερα γραφικα και ειδικά ευρωπη-αμερικη, μην παει και για κλείσιμο η Nintendo μονο οι κινεζοι παιζουν με αυτες τις κονσολες πλεον

Δημοσ.

Μπαρουφες λέω εγω ενώ εσύ μιλάς επιστημονικα για την κουδουνιστρα που δεν έχει blue ray δεν έχει hdr τα γραφικά του είναι για γέλια ή κίνηση της πλάκας κ μου αναφέρεις τι πουλάει για να με πείσεις για την αγορά σου . Δεν πείθεις ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος κ το παίζετε κ λεφταδες με το μωρουδιστικο switch που έχει τρομερή διαφορά χρηματικά με τις άλλες κονσόλες 50 με 100 ευρώ ...Δεν υπάρχει μια παίδες κ η λέξη vfn δεν σας λέει τπτ γτ δεν σας συμφέρει

• Like 1
Δημοσ.

λολ ρε, οχτάχρονα είστε;

Αστε να πάνε ρεζίλι γίναμε δημοσίως.

Μπαρουφες λέω εγω ενώ εσύ μιλάς επιστημονικα για την κουδουνιστρα που δεν έχει blue ray δεν έχει hdr τα γραφικά του είναι για γέλια ή κίνηση της πλάκας κ μου αναφέρεις τι πουλάει για να με πείσεις για την αγορά σου . Δεν πείθεις ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος κ το παίζετε κ λεφταδες με το μωρουδιστικο switch που έχει τρομερή διαφορά χρηματικά με τις άλλες κονσόλες 50 με 100 ευρώ ...Δεν υπάρχει μια παίδες κ η λέξη vfn δεν σας λέει τπτ γτ δεν σας συμφέρει

Χαλάρωσε εσυ ώριμε. Άμα θεωρείς μωρουδίστικα το switch κακό του κεφαλιού σου. Ξιδακι. Εσείς το ζητήσατε λέγοντας ότι κανένα δεν παίζει και τώρα που στριμώχνεστε το γυρνάτε στα blue ray. Άμα μόνο επιχείρημα σου είμαι η υψηλή ανάλυση για να κρίνεις ένα game και το αν αυτό θα είναι σε μπλου ρεί τότε λήγω εδώ την συζήτηση μαζί σου σε βάζω ignore και καλή συνέχεια στον ώριμο κόσμο σ.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ εσείς λέτε ότι δεν υπάρχει xbox ...αλλά τα νούμερα αλλά λένε 80 k πούλησε στην Αγγλία μέσα σε μια βδομάδα όσο πούλησε το ps4 σ ένα μήνα ...Έλα μωρέ οι ξενερωτοι οι αγγλαρες δεν ξέρουν από gaming αυτοί zekda κ switch α k κάνα donkey king ..https://www.forbes.com/sites/insertcoin/2017/11/13/early-sales-indicate-xbox-one-x-is-blowing-away-everyones-expectations/#66e6e36b3a2c

• Like 1
Δημοσ.

ναι βέβαια θα έχει σημασία να διατηρήσει αυτή τη δυναμική ώστε να καλύψει και το αρκετά χαμένο έδαφος. 

το ότι πούλησε στο launch δεν είναι κάτι εντυπωσιακό και μη αναμενόμενο, αλοίμονο αν ένα μηχάνημα που σίγουρα κάποιοι περίμεναν πουλούσε λιγότερο τη βδομάδα που βγήκε από κάποιο που είναι ήδη στην αγορά..

εγώ προσωπικά έχω μεγάλη περιέργεια να δω πώς θα πάει το scorpio, ειδικά σε σχέση με το pro το οποίο υπάρχει απλά για να υπάρχει δεν πιστεύω ότι πουλάει και τόσο γιατί δεν έχει και ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...