karamela693 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Αντε τωρα, πως να σου πώ οτι απο το 2000-2015 στην Κίνα υπήρχε απαγόρευση πώλησης κονσολών και Video Games. Για πάμε πάλι λοιπόν με τους υπολογισμούς σου, βάλτα πάλι κάτω γιατι κάπου χάθηκες Πραγματικά δεν ξέρω καν για ποιο λόγο ασχολιόμαστε εξαρχής με τέτοια άτομα που δεν ξέρουν ούτε τα βασικά και καταφέρνουν (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να συγκεντρώσουν 10 κοτσάνες μέσα σε ένα μόλις Post. 2
zio10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Και ps3 παραγονται ακομη. To ps4 πεθανε οταν βγηκε το pro (μετρα χρονια ζωης του) Το xbox δε πεθανε 2 φορες μια με το S και αλλη μια τωρα με το X. Ουτε 3 ετη ζωης λοιπον. nba2k18 παιζουν κατι 10χρονα που δεν τα αφηνει η μαμα τους να πανε σε κανενα σχολειο να παιξουν. Oχι μωρε το zelda δεν ειναι καλυτερο oλα τα αλλα ειναι καλυτερα απο το zelda. Εσυ τωρα εκτος απο nintendo hater (που καταβαθος θελει να αποκτησει ενα switch αλλα δεν μπορει ) τι fanboy εισαι; ps,xb ή pc για να καταλαβουμε ποια κονσολα να μη παρουμε αν θελησουμε και δευτερη. Διαφωνώ με αυτό. Όσο βγαίνουν καινούργια παιχνίδια δεν πεθαίνει μια κονσόλα. Και τα παιχνίδια που βγαίνουν τώρα τα παίζεις κανονικά ακόμα κι έχεις το πρώτο one ή το πρώτο ps4.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Καλά ρε παιδιά ασχολείστε σοβαρά με τον nekroma; Είτε έχετε όρεξη να κάψετε εγκεφαλικά κύτταρα ή δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε. Κατά τα άλλα στα του θέματος την επόμενη χρονιά (πρώτα ο Θεός) θα είμαι και εγώ ευτυχής κάτοχος Switch που θα έχω και έτοιμο κατάλογο από παιχνίδια και θα είναι φυσικά το τέλειο δέσιμο με το 3DS και το PSvita μου. Εδιτ: Σχετικό βίντεο εμπορικής εως τώρα επιτυχίας ακόμα και από Watchmojo https://www.youtube.com/watch?v=hGwg1dhC0OA 2
efkar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Καλά ρε παιδιά ασχολείστε σοβαρά με τον nekroma; Είτε έχετε όρεξη να κάψετε εγκεφαλικά κύτταρα ή δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε. Κατά τα άλλα στα του θέματος την επόμενη χρονιά (πρώτα ο Θεός) θα είμαι και εγώ ευτυχής κάτοχος Switch που θα έχω και έτοιμο κατάλογο από παιχνίδια και θα είναι φυσικά το τέλειο δέσιμο με το 3DS και το PSvita μου. Εδιτ: Σχετικό βίντεο εμπορικής εως τώρα επιτυχίας ακόμα και από Watchmojo έτσι ακριβώς. δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με το κάθε άσχετο που είτε δεν έχει ιδέα απο videogames στην καλύτερη, είτε, στη χειρότερη, γίνεται ενοχλητικός επίτηδες και εγώ (πρώτα ο θεός να είμαστε καλά) απο το νέο έτος και αφού τακτοποιήσω κάτι δικά μου θέματα, θα το αγοράσω. ούτως ή άλλως τα λίγα παιχνίδια που με απασχολούσαν στο playstation τα παίζω στο pc οπότε θα επιστρέψω στο στρατόπεδο της ninty. 1
vargas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Zelda k super mario ... Γελάει ο κόσμος . Εκανα μια σχετική έρευνα σε site σαν το insomnia το ένα από αυτά το πιο δημοφιλές κ το πιο παλιό κ στην ενότητα gaming δεν υπάρχει καν νήμα για το switch . Ps κ xbox μόνο . Κάτι δείχνει αυτό κ πόσο απήχηση χει στο κοινό. Ο κόσμος παίζει nba fifa forza gran turismo gta ufc κλπ . 1
greed Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Θαυμαα Ναι ο κοσμος αν επαιζε αυτα που λες δεν θα υπηρχε ουτε sony ουτε ms ουτε nintendo. Μαλλον το android σου εχει θολωσει τα ματια λιγο Gamer παντως δεν εισαι και το καταλαβαμε ολοι. Προηγουμενης εβδομαδας στο japan Switch – 79,958 (64,387)PlayStation 4 – 20,021 (21,830)New 2DS LL – 10,323 (11,116)New 3DS LL – 7,296 (7,914)PlayStation 4 Pro – 6,037 (6,993)PlayStation Vita – 3,210 (3,576)2DS – 1,484 (1,539)Xbox One X – 1,344 (New)New 3DS – 266 (287)Xbox One – 121 (114)PlayStation 3 – 41 (56)Wii U – 36 (38)
vargas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ξερεισ ότι μιλάω για το myphone κ μου ποσταρεις ότι να ναι ...έχει γίνει χαμός με το zelda μαζεύονται όλοι σε σπίτια κ αντί για pro ,fifa κ 2k 17-18 παίζουν αυτό κ super mario ....ελπίζω να είσαι χαρούμενος με αυτά που γράφεις
papp0us Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ξερεισ ότι μιλάω για το myphone κ μου ποσταρεις ότι να ναι ...έχει γίνει χαμός με το zelda μαζεύονται όλοι σε σπίτια κ αντί για pro ,fifa κ 2k 17-18 παίζουν αυτό κ super mario ....ελπίζω να είσαι χαρούμενος με αυτά που γράφειςΑν είχες μαζευτεί ποτέ σε σπίτι να παίξεις Μάριο καρτ, άλλα θα έλεγες, αλλά δυστυχώς για σένα πρόφανως δεν το έκανες ποτέ. Όσο για το ζελντα, ναι μαζευόμαστε, όσο και αυτοί που παίζουν διπλό witcher. Oh, wait...
NEKROMA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αν είχες μαζευτεί ποτέ σε σπίτι να παίξεις Μάριο καρτ, άλλα θα έλεγες, αλλά δυστυχώς για σένα πρόφανως δεν το έκανες ποτέ. Όσο για το ζελντα, ναι μαζευόμαστε, όσο και αυτοί που παίζουν διπλό witcher. Oh, wait... Μαριο καρτ το συγκρινεις με nba2k18 σε ομαδικο παιχνιδι? το σπλιτ screen? δεν περιγράφω αλλο
papp0us Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μαριο καρτ το συγκρινεις με nba2k18 σε ομαδικο παιχνιδι? το σπλιτ screen? δεν περιγράφω αλλο To Mario kart το συγκρίνω με όποιο ομαδικό παιχνίδι θες, και χάνει με άνεση. Δεν έχεις και τίποτα να περιγράψεις. 1
vargas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ναι γτ έχει τρομερά γραφικά κ κίνηση ...ούτε το nba total του play station 1 δεν συγκρίνω με το mario
papp0us Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ναι γτ έχει τρομερά γραφικά κ κίνηση ...ούτε το nba total του play station 1 δεν συγκρίνω με το mario Ναι γιατι το κύριο χαρακτηριστικό που ψάχνει ο κοσμος σε ένα multiplayer είναι τα γραφικά και η κίνηση. Φυσικά δε τα συγκρίνεις, γιατι δε συγκρίνονται ούτε στο ελάχιστο.
NEKROMA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Σου ξαναλέω ειναι split screen ,οπως τα περισσοτερα ραλλακια,με αντιπαλο nba-fifa-blood nights -divinity - lara corft and the temple of osiris ,magicka 2,mortal combat,r.a.w realms of ancient war,tekken 7 ,ολα αυτα που σου ειπα ειναι στην ιδια οθονη 2πλα-4πλα μερικα ,και κανενα split screen ,μην κοιτας μονο τις πωλήσεις ,ολα αυτα που σου εγραψα ειναι καλυτερα παιχνιδια απο το mario kart και ας εχουν λιγότερο πουλήσει 1
papp0us Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Σου ξαναλέω ειναι split screen ,οπως τα περισσοτερα ραλλακια,με αντιπαλο nba-fifa-blood nights -divinity - lara corft and the temple of osiris ,magicka 2,mortal combat,r.a.w realms of ancient war,tekken 7 ,ολα αυτα που σου ειπα ειναι στην ιδια οθονη 2πλα-4πλα μερικα ,και κανενα split screen ,μην κοιτας μονο τις πωλήσεις ,ολα αυτα που σου εγραψα ειναι καλυτερα παιχνιδια απο το mario kart και ας εχουν λιγότερο πουλήσει Τι σημασία έχει αν είναι Split Screen ή single screen? Το αποτέλεσμα είναι οτι έχει απίστευτο ανταγωνισμό, και ειναι διασκεδαστικό όσο δεν πάει. Συγκρίνεις το RAW, που δεν κάνει ούτε για κλώνος του Diablo, που είναι, και τα Fighting Games που οι 95% των παικτών παίζουν με Button Smashing με το Pure Enjoyment που βγάζει το Mario Kart. Παίζοντας Μάριο Καρτ, διασκεδάζει το ίδιο ο τριαντάρης, ο 20αρης, το επτάχρονο, η γυναίκα, ο άντρας, όλοι. ΚΑΘΑΡΗ διασκέδαση. Αυτό που τα περισσότερα παιχνίδια έχουν απωλέσει πλέον, για τα πολύγωνα. Τα ποδοσφαιράκια ηταν και ειναι διασκεδαστικά (για τους φαν τους) ακόμα και απο το Sensible Soccer, που είναι ακομη μια απόδειξη οτι τα γραφικά δεν παίζουν ρόλο οταν το παιχνίδι μπορεί να σε διασκεδάσει.
NEKROMA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το split screen κουραζει ενώ τα single screen ειναι καλυτερα και πιο ομαδικά ,μια χαρα παιχνιδι ειναι το raw το diablo δεν εχει co op μονο multi και ας ειναι σε ολα καλυτερο απο το raw 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα