greed Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τα παιχνιδια του ειναι πιο ακριβα απο τη κονσολα. 5-6 τιτλους να παρεις την ξεπερασες.5-6 τιτλους = τιμη κονσολας ειναι το αποδεκτο απο τα 90s, Οποτε ουτε ακριβη, ουτε φθηνη δεν ειναι.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τα παιχνιδια του ειναι πιο ακριβα απο τη κονσολα. 5-6 τιτλους να παρεις την ξεπερασες. 5-6 τιτλους = τιμη κονσολας ειναι το αποδεκτο απο τα 90s, Οποτε ουτε ακριβη, ουτε φθηνη δεν ειναι. Ανέκαθεν τα παιχνίδια της nintendo κόστιζαν παραπάνω από τα υπόλοιπα και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό ποτέ. Οι τιμές τους είναι τυπικές τιμές Japan παιχνιδιών premium ποιότητας. Εμείς που παίζουμε τα παιχνίδια της εταιρίας χρόνια τώρα είμαστε σε απόλυτη ηρεμία με τις τιμές γιατί όποτε και να αγοράσουμε οι τιμές θα είναι στο περίπου εκεί που τις περιμένουμε. Λίγες οι περιπτώσεις που θα δεις πτώσεις τιμών. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εφταετία θα βγάλει αυτη κονσολα ? Εάν κρίνουμε από το προηγούμενο φορητό της Ν, το 3DS, το οποίο το Φλεβάρη κλείνει 7 χρόνια στην αγορά και δεν δείχνει σημάδια να σταματάει το support ακόμα, τότε ναι, θα έχει παρόμοιο lifetime και το NSw. Όσο για το PSvita λογικό και Atari Jaguar αν ψάξεις ακριβά θα το βρείς. Eπίσης φρθηνό.? Τι φθηνό τι είναι αυτό.? Για μένα φθηνό μπορεί να είναι 180 ευρώ.Θές ένα με 180 ευρώ.? ebay έχει με 80-100.Θές ακόμα φτηνότερο.? Τι σχέση έχει το Atari Jaguar με το PSV το οποίο έγινε revamp πέρυσι; Στα 200 ευρώ έκανε launch το 2013, θεωρείς ότι θα είναι φθηνό στα 180 ευρώ το 2017; Που και πάλι PSV του κουτιού δεν βρίσκεις ούτε στα 180 ευρώ το 2017. Όταν λέω φθηνό εννοώ ακριβώς αυτό που εννοούσες κι εσύ: θες NSw μεταχειρισμένο (φαντάζομαι σε άριστη κατάσταση) στα 200 ευρώ, δηλαδή 40% κάτω από την τιμή του καινούριου. Βρες μου PSV, ακόμα και OG σε άριστη κατάσταση στα 120 ευρώ, 40% κάτω από την τιμή που είχε καινούριο πριν από 4 χρόνια. Και δεν σου βάζω καν στην εξίσωση ότι το NSw είναι 8 μηνών σύστημα, ενώ στο PSV σου αφήνω «αέρα» να μου βρεις και σύστημα 4ετίας (και προφανώς όχι imports από Αμερική ή Ιαπωνία που μπορεί να περάσουν τελωνείο, είναι αυτονόητο αυτό). PS Vita δεν βρίσκεις σε καλή κατάσταση στα 80 ευρώ (και μάλιστα με μεταφορικά) που να χτυπιέσαι. Εκτός κι εννοείς κακοποιημένες κονσόλες, οπότε ναι και NSw σου βρίσκω με 100 ευρώ, αλλά δεν θα βλέπεται.
karamela693 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Να μαζευτούμε εδώ οι 8 εκατομμύρια άνθρωποι που το πήραν να δούμε πόσοι το πήραν για NBA2K, για να σταματήσετε να μασάτε την ίδια καραμέλα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το ΝΒΑ. Τόσο απλά. Όσο για τις χέστρες και τα λοιπά, δεν λέω οτι δεν βολεύει εκει, αλλα το 90% παιχνιδιού στο Switch(σε portable), το κάνω καθισμένος στον καναπέ μου, η στο κρεβάτι μου, οπως ολοι εσείς οι "Pro 1337" παίζετε τις κονσόλες που σας έχετε επιλέξει. Είτε σας αρέσει είτε όχι το Switch έχει κοινό που μένει απόλυτα ικανοποιημένο απο την κονσόλα, της οποιας η τιμή για εμένα είναι φυσιολογικότατη. Ακριβή μεν, εντός ορίων δε. Οταν θα περάσει η βιβλιοθήκη του 3DS στο Switch θα γίνει χαμός. Αν τα DS παντών τύπου πούλησαν 200 εκατομμύρια, τα Switch θα πουλήσουν 500. Απλά σχεδόν κανένας δεν το πήρε για το Nba, οκ καλό να το έχεις άλλα μια κονσόλα την παίρνεις κυρίως για τα exclusives, αλλιώς έχεις και το PC!! Προσωπικά και στο σπίτι παίζω Switch σχεδόν αποκλειστικά στην οθόνη του, βλέπει η σύζυγος ή τα πιτσιρίκια κάτι στην τηλεόραση και εγώ βλέπω/παίζω στο switch και το απολαμβάνω. Για να το χοντρύνω λιγάκι ακόμα και 100 ευρώ παραπάνω να έκανε η κονσόλα πάλι θα την αγόραζα γιατί αυτό που μου προσφέρει δεν μου το δίνει κανένα ps4/xbox και ας έχουν και παιχνίδια που τρέχουν σε 8Κ. 2
NEKROMA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 10ετια θα βγαλει. Εν αντιθεση ps4 xbox που δεν αντεξαν 3 χρονια Εγω βλεπω ps4 παντου και xbox τωρα αν δεν αντεξαν 3χρονια δεν ξερω παράγονται ακομη πάντως, ειναι φανερο η μαζα θελει nba2k18 και γραφικα κρύσταλλο, δεν τους ενδιαφέρουν τα ποιοτικά παιχνιδια platform της Nintendo και γενικα η Ευρώπη απο παλια sega γουσταρε, κατι ποκεμον και κατι τετοια παιχνιδια οι κινεζοι τα παιζουν μονο και εσεις οι 2-3φανμποι της νιτεντο, ο αλλος εβγαλε το ζεlnta καλυτερο απο witcher3 η gothic, γελανε και οι πετρες
Chocobo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εάν κρίνουμε από το προηγούμενο φορητό της Ν, το 3DS, το οποίο το Φλεβάρη κλείνει 7 χρόνια στην αγορά και δεν δείχνει σημάδια να σταματάει το support ακόμα, τότε ναι, θα έχει παρόμοιο lifetime και το NSw. Τι σχέση έχει το Atari Jaguar με το PSV, το οποίο έγινε revamp πέρυσι; Στα 200 ευρώ ένανε launch το 2013, θεωρείς ότι θα είναι φθηνό στα 180 ευρώ το 2017; Που και πάλι PSV του κουτιού δεν βρίσκεις ούτε στα 180 ευρώ το 2017. Όταν λέω φθηνό εννοώ ακριβώς αυτό που εννοούσες κι εσύ: θες NSw μεταχειρισμένο (φαντάζομαι σε άριστη κατάσταση) στα 200 ευρώ, δηλαδή 40% κάτω από την τιμή του καινούριου. Βρες μου PSV, ακόμα και OG σε άριστη κατάσταση στα 120 ευρώ, 40% κάτω από την τιμή που είχε καινούριο πριν από 4 χρόνια. Και δεν σου βάζω καν στην εξίσωση ότι το NSw είναι 8 μηνών σύστημα, ενώ στο PSV σου αφήνω «αέρα» να μου βρεις και σύστημα 4ετίας. PS Vita δεν βρίσκεις σε καλή κατάσταση στα 80 ευρώ (και μάλιστα με μεταφορικά) που να χτυπιέσαι. Εκτός κι εννοείς κακοποιημένες κονσόλες, οπότε ναι και NSw σου βρίσκω με 100 ευρώ, αλλά δεν θα βλέπεται. Και τι έχει σχέση έχει PS Vita με Nintendo Switch.? Ρε θα μας τρελάνεται μερικοί,μάλλον δεν έχεις τι να κάνεις και θές κουβέντα. Παράδειγμα έφερα το jaguar γιατί αναφέρεις το vita σαν παράδειγμα που δεν θα πέσει η τιμή του switch. Στο επόμενο παράδειγμα σου θα μου πείς πως το iphone δεν χάνει ούτε 10% της τιμής ανά χρόνο και να σου βρώ ένα iphone. Δεν ενδιαφέρει κανένα για το αν βρίσκεις ή όχι σε τι κατάσταση κλπ κλπ κλπ το ps vita. Kανείς δεν ξέρει αν η τιμή του switch θα πέσει ή όχι , πότε και πόσο.Οπότε μην χάνουμε το χρόνο μας με άσκοπα σχόλια και συγκρίσεις με psvita κλπ κλπ.
greed Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εγω βλεπω ps4 παντου και xbox τωρα αν δεν αντεξαν 3χρονια δεν ξερω παράγονται ακομη πάντως, ειναι φανερο η μαζα θελει nba2k18 και γραφικα κρύσταλλο, δεν τους ενδιαφέρουν τα ποιοτικά παιχνιδια platform της Nintendo και γενικα η Ευρώπη απο παλια sega γουσταρε, κατι ποκεμον και κατι τετοια παιχνιδια οι κινεζοι τα παιζουν μονο και εσεις οι 2-3φανμποι της νιτεντο, ο αλλος εβγαλε το ζεlnta καλυτερο απο witcher3 η gothic, γελανε και οι πετρες Και ps3 παραγονται ακομη. To ps4 πεθανε οταν βγηκε το pro (μετρα χρονια ζωης του) Το xbox δε πεθανε 2 φορες μια με το S και αλλη μια τωρα με το X. Ουτε 3 ετη ζωης λοιπον. nba2k18 παιζουν κατι 10χρονα που δεν τα αφηνει η μαμα τους να πανε σε κανενα σχολειο να παιξουν. Oχι μωρε το zelda δεν ειναι καλυτερο oλα τα αλλα ειναι καλυτερα απο το zelda. Εσυ τωρα εκτος απο nintendo hater (που καταβαθος θελει να αποκτησει ενα switch αλλα δεν μπορει ) τι fanboy εισαι; ps,xb ή pc για να καταλαβουμε ποια κονσολα να μη παρουμε αν θελησουμε και δευτερη. 1
NickTG Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Με τον ανταγωνισμό που εχει δεν βλεπω να βγαζει εφταετία ,το doom με το ζορι το τρεχει και nba18 ,θα τρεξει nba 23? γιατι ολες οι υπόλοιπες κονσολες θα το τρεχουν κανονικα Δεν έχει κρατήσει 7 χρόνια κονσόλα η Nintendo. Γιατί να το κάνει τώρα? Αλλά αν έχει ζήτηση μια χαρά θα το παίζει. Όπως παίζει Pes18 το PS3.
papp0us Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εγω βλεπω ps4 παντου και xbox τωρα αν δεν αντεξαν 3χρονια δεν ξερω παράγονται ακομη πάντως, ειναι φανερο η μαζα θελει nba2k18 και γραφικα κρύσταλλο, δεν τους ενδιαφέρουν τα ποιοτικά παιχνιδια platform της Nintendo και γενικα η Ευρώπη απο παλια sega γουσταρε, κατι ποκεμον και κατι τετοια παιχνιδια οι κινεζοι τα παιζουν μονο και εσεις οι 2-3φανμποι της νιτεντο, ο αλλος εβγαλε το ζεlnta καλυτερο απο witcher3 η gothic, γελανε και οι πετρες Ναι ναι ειδικά Pokemon "και κάτι τέτοια" οι Κινέζοι τα παίζουν και εμείς οι 2-3 φανμπόι της νιτεντο. http://vgsales.wikia.com/wiki/Best_selling_game_franchises Δες εκεί το ΝΒΑ2Κ να κονταροχτυπιέται με το ZUMA, τα Barbie Games και το Backyard Sports μπας και καταλάβεις για τι μεγέθη μιλάς . Όχι τίποτα άλλο γιατι εκτίθεσαι σε κοινή θέα, και δε μ'αρεσει να το βλέπω να συμβαίνει αυτό σε ανθρώπους. 1
NEKROMA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ναι ναι ειδικά Pokemon "και κάτι τέτοια" οι Κινέζοι τα παίζουν και εμείς οι 2-3 φανμπόι της νιτεντο. http://vgsales.wikia.com/wiki/Best_selling_game_franchises Δες εκεί το ΝΒΑ2Κ να κονταροχτυπιέται με το ZUMA, τα Barbie Games και το Backyard Sports μπας και καταλάβεις για τι μεγέθη μιλάς . Όχι τίποτα άλλο γιατι εκτίθεσαι σε κοινή θέα, και δε μ'αρεσει να το βλέπω να συμβαίνει αυτό σε ανθρώπους. Λογικο να εχει πολλες πωλήσεις 1.5δις ειναι η κινα και μια 130αρα οι ιαπωνες, εδω ειναι ευρωπη και εισαι μειοψηφία, απο παλια στην ευρωπη θέλανε sega και κυρίως multiplaform games 1
papp0us Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Λογικο να εχει πολλες πωλήσεις 1.5δις ειναι η κινα και μια 130αρα οι ιαπωνες, εδω ειναι ευρωπη και εισαι μειοψηφία, απο παλια στην ευρωπη θέλανε sega και κυρίως multiplaform games Αντε τωρα, πως να σου πώ οτι απο το 2000-2015 στην Κίνα υπήρχε απαγόρευση πώλησης κονσολών και Video Games. Για πάμε πάλι λοιπόν με τους υπολογισμούς σου, βάλτα πάλι κάτω γιατι κάπου χάθηκες 2
greed Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Λογικο να εχει πολλες πωλήσεις 1.5δις ειναι η κινα και μια 130αρα οι ιαπωνες. Οπως τα λες ειναι... δεν 2
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Η τιμες πεφτουν σε ολα τα προιοντα. Kανείς δεν ξέρει αν η τιμή του switch θα πέσει ή όχι , πότε και πόσο. Άλλαξες γρήγορα άποψη, χαίρομαι που κατάλαβες ότι η πρώτη ήταν σαχλή.
karamela693 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εγω βλεπω ps4 παντου και xbox τωρα αν δεν αντεξαν 3χρονια δεν ξερω παράγονται ακομη πάντως, ειναι φανερο η μαζα θελει nba2k18 και γραφικα κρύσταλλο, δεν τους ενδιαφέρουν τα ποιοτικά παιχνιδια platform της Nintendo και γενικα η Ευρώπη απο παλια sega γουσταρε, κατι ποκεμον και κατι τετοια παιχνιδια οι κινεζοι τα παιζουν μονο και εσεις οι 2-3φανμποι της νιτεντο, ο αλλος εβγαλε το ζεlnta καλυτερο απο witcher3 η gothic, γελανε και οι πετρες Πραγματικά τι γράφεις?? Ελπίζω να μην σοβαρολογείς και να τρολάρεις σωστά?? Ειδικά αυτό που γράφεις για το Pokemon δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάσω ή να κλάψω.... Επιπλέον πια Sega??? Η Sega μόνο για τις καρπαζιές ήταν και μια ζωή την έγδερνε η Nintendο. Πραγματικά τι λες και που ζεις??? Επίσης αυτά που λες για το Zelda είναι απλά ανάξια σχολιασμού, Δες παρακάτω τα σκορ στα metacritics παίξε τo Zelda και μετά έλα να μας πεις ποιο είναι καλύτερο. Το Zelda που για σένα είναι μάλλον κάτι συμπαθητικό θεωρείται και EINAI από τους Reviewers ίσως το καλύτερο παιχνίδι της δεκαετίας, κόντεψε να πιάσει 100% σχεδόν σε ότι review έχει γραφτεί. Το Zelda ανίδεε φίλε μου δεν είναι παιχνίδι είναι εμπειρία, διάβασε και το παρακάτω να δεις ένα παράδειγμα για το τι επιδράσεις έχει στους χρήστες. http://www.gamesradar.com/i-was-depressed-anxious-and-on-the-verge-of-suicide-then-zelda-breath-of-the-wild-saved-me/ http://www.metacritic.com/game/switch/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild 1
panther_512 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Λογικο να εχει πολλες πωλήσεις 1.5δις ειναι η κινα και μια 130αρα οι ιαπωνες, εδω ειναι ευρωπη και εισαι μειοψηφία, απο παλια στην ευρωπη θέλανε sega και κυρίως multiplaform games Είναι εμφανές ότι έχεις πλήρη άγνοια τόσο για τα συστήματα και παιχνίδια της Νιντέντο, αλλά και για άλλα θέματα (βλέπε Κίνα)....... Τουλάχιστον κάνε ένα κόπο και δές τα charts που έβαλαν τα παιδιά. Έτσι στα γρήγορα για να ξέρεις: Τα pokemon (ιδιοκτησία της Nintendo), είναι το πιό διάσημο franchise παγκοσμίως, ξεπερνώντας σε αξία ακόμα και τον Πόλεμο Των Άστρων. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_highest-grossing_media_franchises 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα