Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρρωστακι ξεχνας ποσο ξεκινησε η συλλεκτικη το zelda και ποσο εχει φτασει και ποσο ακομη θα πεσει ,σε δυο τρια χρονια θα βρισκεις κανονικα παιχνιδια για switch με 5-10ευρω οτι πρεπει οταν εισαι τουλετα και ρίχνεις γραμμάτιο,ακριβώς για αυτο χρησιμεύει και το vita

Να σου στείλω μια λίστα με μερικά παιχνίδια που θέλω για Wii και Wii U να μου τα βρεις με 5-10€?

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να έχει και άλλες δυνατότητες σαν Tablet η κονσόλα που θεωρώ ότι κακός δεν τις έχει, έχει ωραία οθόνη Touch και έστω κάποια Basic θα μπορούσε να έχει μην πω ότι θα μπορούσε άνετα να φιλοξενεί android και να αντικαταστήσει 100% ένα μέσο Tablet!!!

Να σου στείλω μια λίστα με μερικά παιχνίδια που θέλω για Wii και Wii U να μου τα βρεις με 5-10€?

Εδώ δεν μπορείς καλά καλά να βρεις το αρχαίο (7-8 ετών παιχνίδι) Mario Galaxy 2 του Wii κάτω από 15 ευρώ!!!

Μην αναφέρω καν το 12ετίας πλέον Zelda Twilight Princess που το πουλάνε 15-20 ευρώ ακόμα.

Δημοσ.

Εγω απορω οσοι γραφετε αμα ασχολειστε με το αντικειμενο γενικα η λεει ο καθενας την αρλουμπα του. Το XBOX δεν εχει παιχνιδια, γιαυτο δεν πηγε οσο καλα θα ηθελαν. Με τα παιχνιδια εννοουμε exclusive τα υπολοιπα τα παιζεις και στο ps4 και στο Pc και ειναι αρκετα καλυτερη εμπειρια. Για ποιο λογο δεν αποτελει το ps4 καλο media hub; Προσωπικα εχω περασει το Universal Media Server στο pc κανω stream τα παντα στο PS4 στο σαλονι μου και ειναι μια χαρα και υποστηριζει πλεον και 4Κ. Ουσιαστικα οι επιλογες για καποιον που δεν εχει την οικονομικη ανεση να παρει τα παντα ειναι η PS4 η Switch. Λογω exclusive. Αν θες Mario-Zelda χτυπας switch αν θες πιο mature content πας σε SONY. H αγορα ενος X-box σε οποιαδηποτε υλοποιηση ειναι η πιο ανοητη αγορα που θα μπορουσε να κανει καποιος. Δεν προσφερει απολυτως τιποτα.

Αν και το θέμα είναι για το switch δεν συμφωνώ σε αυτό. Καταρχάς το xbox είναι το πιο φτηνό, άρα για όποιον θέλει να παίζει καινούργια παιχνίδια είναι η πιο οικονομική λύση. Συν το bluray για όσους ενδιαφέρονται. 

Μετά υπάρχει το xbox one x που με 500€ προσφέρει εμπειρία που θέλεις τα διπλάσια λεφτά για να την έχεις στο pc (από αυτά που διαβάζω).

Άρα υπάρχουν λόγοι να πάρει κάποιο κονσόλα xbox.  

Δημοσ.

ναι και κάποιοι άλλοι θα έβρισκαν λύση για homebrew :P  δεν θες τέτοιο σατανά στη συσκευή σου αν θες να προστατεύσεις όσο μπορείς το software σου που θες να μοσχοπουλήσεις :lol:

άλλωστε η nintendo ανέκαθεν το έπαιζε η πιο αδιάλλακτη στο θέμα "πάνω από όλα τα παιχνίδια και μόνο αυτά μας ενδιαφέρουν" ώστε να ασχοληθεί να κάνει τη συσκεύη της media center ή facebook machine

δεν λέω ότι θα με χάλαγε σαν καταναλωτή να υπάρχει κάτι τέτοιο, λέω απλά ότι αυτούς δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο κομμάτι 

Δημοσ.

Αν και το θέμα είναι για το switch δεν συμφωνώ σε αυτό. Καταρχάς το xbox είναι το πιο φτηνό, άρα για όποιον θέλει να παίζει καινούργια παιχνίδια είναι η πιο οικονομική λύση. Συν το bluray για όσους ενδιαφέρονται. 

Μετά υπάρχει το xbox one x που με 500€ προσφέρει εμπειρία που θέλεις τα διπλάσια λεφτά για να την έχεις στο pc (από αυτά που διαβάζω).

Άρα υπάρχουν λόγοι να πάρει κάποιο κονσόλα xbox.  

Είναι ποιο φτηνό άλλα η διαφορά τιμής είναι σχετικά μικρή σε σχέση με ένα ps4 (50-60 ευρώ πάνω κάτω) και δεν αξίζει να θυσιάσεις τα περισσότερα exclusives και ότι λόγω καλών πωλήσεων της κονσόλας λογικά θα έχει μεγαλύτερο μέλλον και περισσότερους τίτλους το ps4. Ενώ επί το πλείστων οι περισσότεροι multiplatform τίτλοι παίζουν συνήθως καλύτερα στο ps4. Επίσης εχει και καλύτερη μεταπολιτική αξία και βρίσκεις και πιο εύκολα μεταχειρισμένους τίτλους στην Ελλάδα. Σαν σύνολο θεωρώ ότι δεν αξίζει πλέον η αγορά του xbox, ή αγοράζεις το Xbox X με την λογική ότι ίσως δούμε κάτι καλό, ή απλά η τιμή του απλού xbox πρέπει να πέσει και άλλο και να ανοίξει και άλλο η ψαλίδα σε σχέση με το ps4.

Για το Xbox X ας περιμένουμε να δούμε, κράτα μικρό καλάθι γιατί πέρα από μεγαλύτερη ανάλυση (που είναι σίγουρα θετικό) δεν βλέπω να μας προσφέρει κάτι άλλο ουσιαστικό.

Δημοσ.

Ας το σκεφτούν αργότερα τότε μήπως φτιάξουν κανένα app που να δίνει δυνατότητες tablet. Να συντονίζεται με pc για multimedia να βλέπουμε καμία σειρά στο χέρι η κανένα μειλ

Δημοσ.

ναι και κάποιοι άλλοι θα έβρισκαν λύση για homebrew :P  δεν θες τέτοιο σατανά στη συσκευή σου αν θες να προστατεύσεις όσο μπορείς το software σου που θες να μοσχοπουλήσεις :lol:

άλλωστε η nintendo ανέκαθεν το έπαιζε η πιο αδιάλλακτη στο θέμα "πάνω από όλα τα παιχνίδια και μόνο αυτά μας ενδιαφέρουν" ώστε να ασχοληθεί να κάνει τη συσκεύη της media center ή facebook machine

δεν λέω ότι θα με χάλαγε σαν καταναλωτή να υπάρχει κάτι τέτοιο, λέω απλά ότι αυτούς δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο κομμάτι 

Δεν έχεις και άδικο, απλά θα πρόσφερε κάτι επιπλέον στον καταναλωτή και μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε μια εποχή που θέλουμε οι συσκευές μας να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, πέρασε η εποχή που είχαμε άλλη συσκευή για dvd, άλλη για downloads, άλλη για tablet, άλλη για φωτογραφίες, άλλη για παιχνίδια κλπ. σήμερα ο καταναλωτής θέλει λύσεις ολοκληρωμένες που τα κάνουν όλα..Τέλος πάντων το μέλλον θα δείξει απλά δεν το θεωρώ απίθανο να δούμε κάποιες επιπλέον δυνατότητες του Switch στο μέλλον!! 

Δημοσ.

Είναι ποιο φτηνό άλλα η διαφορά τιμής είναι σχετικά μικρή σε σχέση με ένα ps4 (50-60 ευρώ πάνω κάτω) και δεν αξίζει να θυσιάσεις τα περισσότερα exclusives και ότι λόγω καλών πωλήσεων της κονσόλας λογικά θα έχει μεγαλύτερο μέλλον και περισσότερους τίτλους το ps4. Ενώ επί το πλείστων οι περισσότεροι multiplatform τίτλοι παίζουν συνήθως καλύτερα στο ps4. Επίσης εχει και καλύτερη μεταπολιτική αξία και βρίσκεις και πιο εύκολα μεταχειρισμένους τίτλους στην Ελλάδα. Σαν σύνολο θεωρώ ότι δεν αξίζει πλέον η αγορά του xbox, ή αγοράζεις το Xbox X με την λογική ότι ίσως δούμε κάτι καλό, ή απλά η τιμή του απλού xbox πρέπει να πέσει και άλλο και να ανοίξει και άλλο η ψαλίδα σε σχέση με το ps4.

Για το Xbox X ας περιμένουμε να δούμε, κράτα μικρό καλάθι γιατί πέρα από μεγαλύτερη ανάλυση (που είναι σίγουρα θετικό) δεν βλέπω να μας προσφέρει κάτι άλλο ουσιαστικό.

Κοίτα, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον το one s κοστίζει 240€ με παιχνίδι και το ps4 280€ σκέτο. Εϊναι αρκετά μεγάλη διαφορά για κάποιους. Επίσης κάποιοι μπορεί να μην ενδιαφέρονται τόσο για τα exclusives αλλά να θέλουν να παίζουν 2-3 παιχνίδια (ποδοσφαιράκια και λοιπά δημοφιλοί). Για τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω καλύτερη λύση είναι το xbox.

Για το x θα δούμε, απλά μέχρι τώρα ακούγονται καλά πράγματα!

Δημοσ.

Ας το σκεφτούν αργότερα τότε μήπως φτιάξουν κανένα app που να δίνει δυνατότητες tablet. Να συντονίζεται με pc για multimedia να βλέπουμε καμία σειρά στο χέρι η κανένα μειλ

Ακριβώς καλό θα ήταν να έχει κάποια apps για κάποια βασικά πράγματα, είναι κρίμα να έχεις ένα καλό και δυνατό φορητό μηχάνημα με καλή οθόνη και να μην μπορείς να κάνεις και κάποια βασικά πράγματα πέρα από Gaming.

Κοίτα, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον το one s κοστίζει 240€ με παιχνίδι και το ps4 280€ σκέτο. Εϊναι αρκετά μεγάλη διαφορά για κάποιους. Επίσης κάποιοι μπορεί να μην ενδιαφέρονται τόσο για τα exclusives αλλά να θέλουν να παίζουν 2-3 παιχνίδια (ποδοσφαιράκια και λοιπά δημοφιλοί). Για τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω καλύτερη λύση είναι το xbox.

Για το x θα δούμε, απλά μέχρι τώρα ακούγονται καλά πράγματα!

Καλά ναι αν είναι πάρεις την κονσόλα για Blu ray και που και που να παίζεις κανένα Fifa, Call of duty κλπ. και τέλος τότε σαφώς είναι εξαιρετική λύση το Xbox.

Για το X σαφώς και θα δούμε το θέμα είναι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα χαντακώσει εντελώς το απλό Xbox για αυτό δεν θεωρώ πλέον καλή αγορά το απλό Xbox μέχρι τουλάχιστον να δούμε στην πράξη τι μπορεί να κάνει το X.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ανόητη αγορά το Xbox γτ προσφέρει περισσότερα .. τι διαβάζουμε εδώ μέσα + αν θες να το παίξεις λεφτάς παίρνεις switch για να παίζεις super mario .. πάει το iPhone τώρα το πουλ μουρ γίνεται με nitendo switch στο τραπέζι της εκάστοτε καφετέριας με 300 ευρω

Δημοσ.

Τραβα ψαξε

Εγώ ψάχνω αλλά προφανώς δεν είμαι τόσο καλός ή γνώστης όσο εσύ να τα βρίσκω σε αυτά τα λεφτά.

Δίδαξε μας.

• Like 1
Δημοσ.

Πες μου τι σκατα μου προσφερει εμενα που εχω pc το Xbox σε σχεση με ενα ps. Ασε το switch που στην τελικη το περνω και μαζι. Σε σχεση με το ps τι μου προσφερει που δεν το κανει ουτε αυτο ουτε το pc μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...