efkar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Στην αρχή ήταν όλοι επιφυλακτικοί γιατί είναι λίγο διαφορετική περίπτωση το switch αλλά τώρα που είναι σίγουροι ότι θα πάει καλά, θα το υποστηρίξουν περισσότερο και θα βγει πράμα να παίξουμε. Ελπίζω μόνο να βγει καλό πράμα αυτή την φορά γιατί την κονσόλα την κάνουν τα games που την υποστηρίζουν και όχι το hardware, και με ενα zelda και ένα mario μονο, δεν τη λες κονσόλα, φάση που θα περάσει την λες.
karamela693 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Στην αρχή ήταν όλοι επιφυλακτικοί γιατί είναι λίγο διαφορετική περίπτωση το switch αλλά τώρα που είναι σίγουροι ότι θα πάει καλά, θα το υποστηρίξουν περισσότερο και θα βγει πράμα να παίξουμε. Ελπίζω μόνο να βγει καλό πράμα αυτή την φορά γιατί την κονσόλα την κάνουν τα games που την υποστηρίζουν και όχι το hardware, και με ενα zelda και ένα mario μονο, δεν τη λες κονσόλα, φάση που θα περάσει την λες. Σωστά, άλλα ας περιμένουμε πρώτα να δούμε, η κονσόλα είναι μόλις 8 μηνών και έχει ήδη 2 super τίτλους, αν ανατρέξεις στο πρώτο 8μηνο του Xbox/ps4 θα δεις ότι τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα!! Σίγουρα πρέπει να βγουν και άλλοι ΑΑΑ τίτλοι για να σταθεί η κονσόλα....θα δούμε και τι υποστήριξη θα έχει από 3d party και πιστεύω γύρω στο καλοκαίρι θα έχουμε ένα σχετικά καλό δείγμα για να δούμε αν η κονσόλα θα πετύχει ή όχι....η αρχή σαφώς είναι ενθαρρυντική άλλα χρειάζεται και η ανάλογη συνέχεια.....έρχονται και τo Xenoblades 2 και αργότερα το Metroid 4 και ελπίζω να δούμε και άλλους ΑΑΑ exclusive τίτλους από την Nintendo.... Αν βγάλει και κανένα Pokemon και Monster hunter αποκλειστικά για το switch θα γίνει χαμός ειδικά στην Ασία!! 1
efkar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Σωστά, άλλα ας περιμένουμε πρώτα να δούμε, η κονσόλα είναι μόλις 8 μηνών και έχει ήδη 2 super τίτλους, αν ανατρέξεις στο πρώτο 8μηνο του Xbox/ps4 θα δεις ότι τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα!! Σίγουρα πρέπει να βγουν και άλλοι ΑΑΑ τίτλοι για να σταθεί η κονσόλα....θα δούμε και τι υποστήριξη θα έχει από 3d party και πιστεύω γύρω στο καλοκαίρι θα έχουμε ένα σχετικά καλό δείγμα για να δούμε αν η κονσόλα θα πετύχει ή όχι....η αρχή σαφώς είναι ενθαρρυντική άλλα χρειάζεται και η ανάλογη συνέχεια.....έρχονται και τo Xenoblades 2 και αργότερα το Metroid 4 και ελπίζω να δούμε και άλλους ΑΑΑ exclusive τίτλους από την Nintendo.... Αν βγάλει και κανένα Pokemon και Monster hunter αποκλειστικά για το switch θα γίνει χαμός ειδικά στην Ασία!! βάλε επιπλέον KAI κάτι mario + rabbids kingdom battle, κάτι Rayman legends, βάλε και κάτι Ubisoft & Namco που δήλωσαν πολύ ικανοποιημενες με την εώς τώρα πορεία του switch, πιθανόν δλδ να δούμε ΚΑΙ tekken 7 και κανενα assassins creed, ε μέχρι το καλοκαίρι έχει πολύ καλές προοπτικές 1
karamela693 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 βάλε επιπλέον KAI κάτι mario + rabbids kingdom battle, κάτι Rayman legends, βάλε και κάτι Ubisoft & Namco που δήλωσαν πολύ ικανοποιημενες με την εώς τώρα πορεία του switch, πιθανόν δλδ να δούμε ΚΑΙ tekken 7 και κανενα assassins creed, ε μέχρι το καλοκαίρι έχει πολύ καλές προοπτικές Και για όσους δεν τα έχουν παίξει υπάρχουν και τα Mario Kart και Splatoon που είναι παιχνιδάρες ειδικά με παρεούλα!! 1
efkar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Και για όσους δεν τα έχουν παίξει υπάρχουν και τα Mario Kart και Splatoon που είναι παιχνιδάρες ειδικά με παρεούλα!! θα δυσκολευτώ πάρα πολύ να διαλέξω τι δώρο κονσόλα θα κάνω στον εαυτό μου όποιος δεν έχει παίξει παρεϊστικα mario kart δεν ξέρει τι χάνει!! πλέον υπάρχει fifa 18 & nba2k18, μιλάμε για κορυφαία multiplayer κοσνόλα! οπότε να το σχέδιο, βάζουμε nba & fifa να προσελκύσουμε τους επιφυλακτικούς, στην συνέχεια τους βάζουμε κλασσικους nintento τίτλους και τους έχουμε κλέψει για πάντα :-P 1
tsibosp Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εγω απορω οσοι γραφετε αμα ασχολειστε με το αντικειμενο γενικα η λεει ο καθενας την αρλουμπα του. Το XBOX δεν εχει παιχνιδια, γιαυτο δεν πηγε οσο καλα θα ηθελαν. Με τα παιχνιδια εννοουμε exclusive τα υπολοιπα τα παιζεις και στο ps4 και στο Pc και ειναι αρκετα καλυτερη εμπειρια. Για ποιο λογο δεν αποτελει το ps4 καλο media hub; Προσωπικα εχω περασει το Universal Media Server στο pc κανω stream τα παντα στο PS4 στο σαλονι μου και ειναι μια χαρα και υποστηριζει πλεον και 4Κ. Ουσιαστικα οι επιλογες για καποιον που δεν εχει την οικονομικη ανεση να παρει τα παντα ειναι η PS4 η Switch. Λογω exclusive. Αν θες Mario-Zelda χτυπας switch αν θες πιο mature content πας σε SONY. H αγορα ενος X-box σε οποιαδηποτε υλοποιηση ειναι η πιο ανοητη αγορα που θα μπορουσε να κανει καποιος. Δεν προσφερει απολυτως τιποτα. 1
efkar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εγω απορω οσοι γραφετε αμα ασχολειστε με το αντικειμενο γενικα η λεει ο καθενας την αρλουμπα του. Το XBOX δεν εχει παιχνιδια, γιαυτο δεν πηγε οσο καλα θα ηθελαν. Με τα παιχνιδια εννοουμε exclusive τα υπολοιπα τα παιζεις και στο ps4 και στο Pc και ειναι αρκετα καλυτερη εμπειρια. Για ποιο λογο δεν αποτελει το ps4 καλο media hub; Προσωπικα εχω περασει το Universal Media Server στο pc κανω stream τα παντα στο PS4 στο σαλονι μου και ειναι μια χαρα και υποστηριζει πλεον και 4Κ. Ουσιαστικα οι επιλογες για καποιον που δεν εχει την οικονομικη ανεση να παρει τα παντα ειναι η PS4 η Switch. Λογω exclusive. Αν θες Mario-Zelda χτυπας switch αν θες πιο mature content πας σε SONY. H αγορα ενος X-box σε οποιαδηποτε υλοποιηση ειναι η πιο ανοητη αγορα που θα μπορουσε να κανει καποιος. Δεν προσφερει απολυτως τιποτα. δεν γράφουμε ό,τι μας κατεβάσει η γκλάβα μας, ορισμένοι τουλάχιστον... εγώ προσωπικά είμαι μεταξύ ps4 ή switch και άμα είχα οικονομική δυνατότητα θα αγόραζα και τα 2, αλλά επειδή δεν την έχω θα διαλέξω μόνο το ένα. Προσωπικά λατρέυω nintendo και παιχνίδια της και ναι υστερεί σε "ώριμους" τίτλους-το δήλωσε και η ίδια άλλωστε και θέλει να το διορθώσει. Βλέπεις switch να παίζει doom και άμα πάνε καλά τα πράγματα θα δούμε και άλλους "ώριμους" τίτλους. Συμφωνώ με αυτό που λες, με το exclusive, υπάρχουν παιχνίδια στο ps4 που τα αγαπώ, απλά. Απο εκεί και πέρα θέμα γούστου είναι τα υπόλοιπα.
karamela693 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εγω απορω οσοι γραφετε αμα ασχολειστε με το αντικειμενο γενικα η λεει ο καθενας την αρλουμπα του. Το XBOX δεν εχει παιχνιδια, γιαυτο δεν πηγε οσο καλα θα ηθελαν. Με τα παιχνιδια εννοουμε exclusive τα υπολοιπα τα παιζεις και στο ps4 και στο Pc και ειναι αρκετα καλυτερη εμπειρια. Για ποιο λογο δεν αποτελει το ps4 καλο media hub; Προσωπικα εχω περασει το Universal Media Server στο pc κανω stream τα παντα στο PS4 στο σαλονι μου και ειναι μια χαρα και υποστηριζει πλεον και 4Κ. Ουσιαστικα οι επιλογες για καποιον που δεν εχει την οικονομικη ανεση να παρει τα παντα ειναι η PS4 η Switch. Λογω exclusive. Αν θες Mario-Zelda χτυπας switch αν θες πιο mature content πας σε SONY. H αγορα ενος X-box σε οποιαδηποτε υλοποιηση ειναι η πιο ανοητη αγορα που θα μπορουσε να κανει καποιος. Δεν προσφερει απολυτως τιποτα. Ακριβώς, για αυτό τον λόγω έχουν φτάσει σχεδόν να τα χαρίζουν τα Xbox μήπως και πουλήσει τίποτα... δες π.χ. παράδειγμα στο δίνουν 249 ευρώ μαζί με 2 παιχνίδια αξίας 110 ευρώ...ουσιαστικά σου δίνουν την κονσόλα κοντά στα 140 ευρώ!!! Και στο Black Friday σε λίγες μέρες θα βρίσκεις το πακετάκι στα 199 ευρώ, δηλαδή κονσόλα κάτω από 100 ευρώ!!! Το Xbox έπαιξε και έχασε, το έχει καταβροχθήσει το Ps4 και ότι του έμεινε θα το ''φάει'' και αυτό το Switch, ας δούμε βέβαια και το Scorpio και τι παιχνίδια θα μας προσφέρει άλλα θεωρώ ότι αυτή την γενιά την έχασε άνετα και εύκολα η Microsoft. http://www.public.gr/product/gaming/consoles/xbox-one/microsoft-xbox-one-s-white-500gb-and-assassins-creed-origins-and-call-of-duty:-wwii/prod8830164pp/
duende Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 προσωπικα ποσως με ενδιαφερουν τα νουμερα, οποιοι το αγοραζουν καλα κανουν και το αγοραζουν. λες κ ειστε μετοχοι κανετε μερικοι εμενα για την ωρα μου φαινεται ακομα αδιαφορο με μικρη γκαμα τιτλων και πολυ ακριβα περιφερειακα δλδ να δωσω 300+ για να παιξω μαριο και ζελντα δε το κανω..σε κανα χρονο αν εχει πεσει αισθητα η τιμη του και υπαρχουν και αξιολογοι 3rd party exclusive τιτλοι, ισως το τιμησω
karamela693 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 δεν γράφουμε ό,τι μας κατεβάσει η γκλάβα μας, ορισμένοι τουλάχιστον... εγώ προσωπικά είμαι μεταξύ ps4 ή switch και άμα είχα οικονομική δυνατότητα θα αγόραζα και τα 2, αλλά επειδή δεν την έχω θα διαλέξω μόνο το ένα. Προσωπικά λατρέυω nintendo και παιχνίδια της και ναι υστερεί σε "ώριμους" τίτλους-το δήλωσε και η ίδια άλλωστε και θέλει να το διορθώσει. Βλέπεις switch να παίζει doom και άμα πάνε καλά τα πράγματα θα δούμε και άλλους "ώριμους" τίτλους. Συμφωνώ με αυτό που λες, με το exclusive, υπάρχουν παιχνίδια στο ps4 που τα αγαπώ, απλά. Απο εκεί και πέρα θέμα γούστου είναι τα υπόλοιπα. Ναι λατρεύω Switch άλλα οκ με το Ps4 έχεις όλα τα Multiplatfors της αγοράς και αρκετά έως πολλά excluscives (Last of us, Uncharted, God of war, bloodborne, Gran turismo, Last guardian, Yakuza, Horizon: Zero Dawn, persona, wipeout, Crash Bandicoot κλπ.) και άλλα πολλά που έρχονται. Σίγουρα προς το παρών το ps4 είναι η ποιο safe επιλογή, απλά αν θες Mobile και αν θες κάτι διαφορετικό και έξω από τα συνηθισμένα τότε το Switch αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση και ίσως μετά από κανένα δυο χρόνια να μπορεί να χτυπήσει και το ps4 σε αριθμό τίτλων. προσωπικα ποσως με ενδιαφερουν τα νουμερα, οποιοι το αγοραζουν καλα κανουν και το αγοραζουν. λες κ ειστε μετοχοι κανετε μερικοι εμενα για την ωρα μου φαινεται ακομα αδιαφορο με μικρη γκαμα τιτλων και πολυ ακριβα περιφερειακα δλδ να δωσω 300+ για να παιξω μαριο και ζελντα δε το κανω..σε κανα χρονο αν εχει πεσει αισθητα η τιμη του και υπαρχουν και αξιολογοι 3rd party exclusive τιτλοι, ισως το τιμησω Δεν διαφωνώ, προς το παρών είναι ασύμφορο το Switch, απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό με συγκεκριμένες ανάγκες ή σε όσους έχουν ήδη ps4/xbox και έχουν και την οικονομική δυνατότητα να πάρουν και άλλη μια κονσόλα....για τον μέσο χρήστη είναι σαφώς καλύτερη επιλογή (προς το παρών) ένα ps4. Υ.Γ. Βέβαια να πω την αμαρτία μου, μόνο και μόνο για το Zelda αξίζει να πάρεις την κονσόλα και ας την πουλήσεις μετά!!! Κάτι αντίστοιχο έλεγα και σε φίλους με xbox360 να πάρουν ps3 για να παίξουν μόνο και μόνο το Last of us.
primeragt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι συγκρινετε την βιβλιοθηκη του ps4 με αυτη του switch οταν εχουν σχεδον 4 χρονια διαφορα στην κυκλοφορια τους!! Ακομα και τα φετινα 3Α παιχνιδια ξεκινησαν να φτιαχνονται πολυ πριν τα αντιστοιχα developer kit του switch οποτε θα ηταν σχεδον αδυνατο να τα φερουν (τουλαχιστον αμεσα) εκει και αρκετα παρακινδυνευμενο θα ελεγα με βαση την προηγουμενη κονσολα της nintendo. Απο την επομενη χρονια κ ειδικα για νεες ανακοινωσεις θα εβγαζα τα συμπερασματα μου για το ποσοστο αποδοχης απο τους 3rd party devs και με τι τιτλους. Εχοντας στην κατοχη μου και pc κ ps4 και switch μπορω να πω οτι το καθενα μου προσφερει κατι διαφορετικο απο το αλλο με το switch να υπερεχει στην πολυχρηστικοτητα μιας και το χαρηκα ακομα και στις διακοπες μου κατι που δεν μπορω να κανω με τα αλλα.
min_iak Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 To site cnet δεν ανηκει στη microsoft; Παλι καλα που δεν ειπε οτι οφειλεται στο yahoo widget που προστεθηκε προσφατα στο ui του
logistoulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Προσωπικα εχω περασει το Universal Media Server στο pc κανω stream τα παντα στο PS4 στο σαλονι μου και ειναι μια χαρα και υποστηριζει πλεον και 4Κ. για δώσε κάνα λινκ για αυτό μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον
karamela693 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι συγκρινετε την βιβλιοθηκη του ps4 με αυτη του switch οταν εχουν σχεδον 4 χρονια διαφορα στην κυκλοφορια τους!! Ακομα και τα φετινα 3Α παιχνιδια ξεκινησαν να φτιαχνονται πολυ πριν τα αντιστοιχα developer kit του switch οποτε θα ηταν σχεδον αδυνατο να τα φερουν (τουλαχιστον αμεσα) εκει και αρκετα παρακινδυνευμενο θα ελεγα με βαση την προηγουμενη κονσολα της nintendo. Απο την επομενη χρονια κ ειδικα για νεες ανακοινωσεις θα εβγαζα τα συμπερασματα μου για το ποσοστο αποδοχης απο τους 3rd party devs και με τι τιτλους. Εχοντας στην κατοχη μου και pc κ ps4 και switch μπορω να πω οτι το καθενα μου προσφερει κατι διαφορετικο απο το αλλο με το switch να υπερεχει στην πολυχρηστικοτητα μιας και το χαρηκα ακομα και στις διακοπες μου κατι που δεν μπορω να κανω με τα αλλα. Αυτό που αναφέρεις είναι και το δυνατό χαρτί του Switch, ακόμα και μέσα στο σπίτι αν κάποιος χρησιμοποιεί την τηλεόρασή σου μπορείς μια χαρά να παίξεις switch, παίζεις στο κρεβάτι, στην κουζίνα, στο μπαλκόνι, στον κήπο ακόμα και στην τουαλέτα αν θες!!! Προσωπικά το παίρνω μαζί μου στην δουλειά, στο λεωφορείο, στο τρένο, στις διακοπές, σε επαγγελματικά ταξίδια, στην παραλία και γενικότερα όπου ξεμένω και έχω χρόνο για σκότωμα έχω δίπλα μου το switch να με συντροφεύει. Ακόμα και όταν βαριέμαι, αντί να κάθομαι να στραβώνομαι και να χαζεύω στο κινητό βγάζω το switch και παίζω ένα Fifa ή ένα Mario Kart να περάσω την ώρα μου.
efkar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ναι λατρεύω Switch άλλα οκ με το Ps4 έχεις όλα τα Multiplatfors της αγοράς και αρκετά έως πολλά excluscives (Last of us, Uncharted, God of war, bloodborne, Gran turismo, Last guardian, Yakuza, Horizon: Zero Dawn, persona, wipeout, Crash Bandicoot κλπ.) και άλλα πολλά που έρχονται. Σίγουρα προς το παρών το ps4 είναι η ποιο safe επιλογή, απλά αν θες Mobile και αν θες κάτι διαφορετικό και έξω από τα συνηθισμένα τότε το Switch αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση και ίσως μετά από κανένα δυο χρόνια να μπορεί να χτυπήσει και το ps4 σε αριθμό τίτλων. ποιοτικούς τίτλους να έχει και όσους και να έχει... (καλό παιδί να'ναι... ) Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι συγκρινετε την βιβλιοθηκη του ps4 με αυτη του switch οταν εχουν σχεδον 4 χρονια διαφορα στην κυκλοφορια τους!! Ακομα και τα φετινα 3Α παιχνιδια ξεκινησαν να φτιαχνονται πολυ πριν τα αντιστοιχα developer kit του switch οποτε θα ηταν σχεδον αδυνατο να τα φερουν (τουλαχιστον αμεσα) εκει και αρκετα παρακινδυνευμενο θα ελεγα με βαση την προηγουμενη κονσολα της nintendo. Απο την επομενη χρονια κ ειδικα για νεες ανακοινωσεις θα εβγαζα τα συμπερασματα μου για το ποσοστο αποδοχης απο τους 3rd party devs και με τι τιτλους. Εχοντας στην κατοχη μου και pc κ ps4 και switch μπορω να πω οτι το καθενα μου προσφερει κατι διαφορετικο απο το αλλο με το switch να υπερεχει στην πολυχρηστικοτητα μιας και το χαρηκα ακομα και στις διακοπες μου κατι που δεν μπορω να κανω με τα αλλα. σωστά τα λες, γιαφτό και ήταν επιφυλακτικοί με το switch λόγω εμπειριας με την προηγούμενη. ο χρόνος θ δείξει και η υποστήριξη. στην βιβλιοθήκη παιχνιδιών θα φανεί Αυτό που αναφέρεις είναι και το δυνατό χαρτί του Switch, ακόμα και μέσα στο σπίτι αν κάποιος χρησιμοποιεί την τηλεόρασή σου μπορείς μια χαρά να παίξεις switch, παίζεις στο κρεβάτι, στην κουζίνα, στο μπαλκόνι, στον κήπο ακόμα και στην τουαλέτα αν θες!!! Προσωπικά το παίρνω μαζί μου στην δουλειά, στο λεωφορείο, στο τρένο, στις διακοπές, σε επαγγελματικά ταξίδια, στην παραλία και γενικότερα όπου ξεμένω και έχω χρόνο για σκότωμα έχω δίπλα μου το switch να με συντροφεύει. Ακόμα και όταν βαριέμαι, αντί να κάθομαι να στραβώνομαι και να χαζεύω στο κινητό βγάζω το switch και παίζω ένα Fifa ή ένα Mario Kart να περάσω την ώρα μου. αυτό με τα επαγγελματικά ταξίδια που λς, θα μέτραγε το switch να έπαιρνε και ρόλο tablet να πουλάς μούρη στους συνάδελφους :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα