Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατοχος PS4 pro, διαφωνώ οτι το uncharted 4 σωζει την κατασταση, το Tomb Raider εβαλε για τα καλα τα γυαλιά στη Naughty Dog και κανει το Uncharted να δειχνει την ηλικια του και το ποσο ίδιο εχει μεινει απο το Uncharted 1.

Το uncharted 4 είναι με τεράστια διαφορά καλύτερο και από τα δύο tomb raider, μίλια καλύτερο
  • Like 1
Δημοσ.

ευτυχώς φιλε που υπάρχεις εσυ και αλλοι πολλοι σαν εσενα για να αγοράσω μετα εγω απο 2 -3 χρονια το switch με 5ευρω το παιχνιδι ,οπως εκανα και μετο vita  

Εισαι το λιγότερο αστείος. Μετά από το τελείως άστοχο πόστ σου ότι το Switch έχει πρόβλημα πωλήσεων, καταφεύγεις τώρα σε εξυπνάδες. Αν είσαι κάτω των 15 δικαιολογείσαι.

Switch δεν έχω αγοράσει. Με τουμπανάκι gaming PC, PS4 Pro και 2 3DSXL στην κατοχή μου, το πρόβλημά μου είναι η εύρεση του χρόνου για να παίξω τα παιχνίδια που θέλω.

Αυτό δεν με αποτρέπει βέβαια από το να αναγνωρίσω ένα σύστημα το οποίο είναι προφανές ότι θα έχει εξαιρετική επιτυχία και καταπληκτικά παιχνίδια. Το WiiU για παράδειγμα από την αρχή δεν μου γέμισε το μάτι και δεν ασχολήθηκα λεπτό μαζί του.

Το Switch είναι άλλη ιστορία και το δείχνει εξαρχής.

Με το καλό να βγεί το Xenoblade 2 και μάλλον θα κάνουμε και την αγορά του Switch.

• Like 2
Δημοσ.

Κάτοχος και των 3 παιχνίδομηχανών, λοιπόν το μηχάνημα της Nintendo θα είναι το νέο Wii απλά τα πράγματα. Μην τρώγεστε, άνετα θα περάσει τα 80-90 εκ τεμάχια, και για να μην ακούσω της κλασικές τρελές, απλά να σας πω ότι αγόρασα 60 μετοχές της Nintendo.

• Like 1
Δημοσ.

Εισαι το λιγότερο αστείος. Μετά από το τελείως άστοχο πόστ σου ότι το Switch έχει πρόβλημα πωλήσεων, καταφεύγεις τώρα σε εξυπνάδες. Αν είσαι κάτω των 15 δικαιολογείσαι.

Switch δεν έχω αγοράσει. Με τουμπανάκι gaming PC, PS4 Pro και 2 3DSXL στην κατοχή μου, το πρόβλημά μου είναι η εύρεση του χρόνου για να παίξω τα παιχνίδια που θέλω.

Αυτό δεν με αποτρέπει βέβαια από το να αναγνωρίσω ένα σύστημα το οποίο είναι προφανές ότι θα έχει εξαιρετική επιτυχία και καταπληκτικά παιχνίδια. Το WiiU για παράδειγμα από την αρχή δεν μου γέμισε το μάτι και δεν ασχολήθηκα λεπτό μαζί του.

Το Switch είναι άλλη ιστορία και το δείχνει εξαρχής.

Με το καλό να βγεί το Xenoblade 2 και μάλλον θα κάνουμε και την αγορά του Switch.

Σου ξαναλέω θα ειχε καλύτερες πωλήσεις με οθόνη 5αρα και φτηνότερη τιμη ,ακομη ειναι νωρίς για να βγουν συμπερασματα για αυτη την κονσολα

• Moderators
Δημοσ.

Ρε συ θες να μας πεις οτι πηρες κονσολα για να μην παιζεις αλλα για να δεις πχ ταινια? ολοι εδω που ειμαστε σ'ευχαριστουμε. μας εκανες και γελασαμε. λοιπον μιας κι εχω και xbox one X, PS4 Pro και wii U (ακομη οχι switch) να σου πουμε οτι ολες οσες ειπαμε ειναι τελειες και εχουν κορυφαιους τιτλους. ΤΩΡΑ αν εσυ δεν μπορεις να αγορασεις πχ οποια κονσολα θελεις και κολλας μονο και υποστηριζεις αυτη που πηρες μαλλον ειναι οικονομικο το θεμα σου. Μια χαρα ειναι και σαν κονσολα και το Switch για μενα και ο μονος λογος ακομη που δεν το αγορασα ειναι επειδη λενε οτι χαλαζεται η οθονη απο το stand. Κατα τα αλλα ΟΥΤΕ που με νοιαζει αν δεν εχει 4Κ και ΚΥΡΙΩΣ φιλε μου δεν με νοιαζει να δω ταινιες εκει. ΕΧΩ Netflix παντου (4κ κιολας αφου το ανεφερες πριν). :P

ΥΓ. θα ηθελα να σου ανεβασω photo απο τις κονσολες να σου ερθει ενα ΔΕΟΣ. Ολες ειναι τελειες η καθεμια εχει τα θετικα της, οπως και αρνητικα. Αλλα οκ ειπαμε. Δεν εχουμε και μετοχες να χασουμε. Αγοραζουμε οτι θελουμε και οτι μπορουμε, στο ξαναλεω.

Εντάξει, την ειρωνεία δεν την έπιασες. Την υπογραφή μου δεν την βλέπεις;

Σου ξαναλέω θα ειχε καλύτερες πωλήσεις με οθόνη 5αρα και φτηνότερη τιμη ,ακομη ειναι νωρίς για να βγουν συμπερασματα για αυτη την κονσολα

Όταν λες «καλύτερες πωλήσεις»; Θα εξαφανιζόταν από τα ράφια ας πούμε;

• Like 1
Δημοσ.

Ειδαμε το vita με 5αρα οθονη και που ηταν πιο φθηνο ποσο πουλησε.. Το πεταξε και η σονυ για να μην εκραγει στα χερια της. :)
5ιντσες και πως θα εκανες switch;  Παρε 3ds xl μια χαρα θα εισαι και ασε αυτους που εχουν τα χρηματα να αγοραζουν switch :)

Kαι οταν με το καλο πιασεις δουλεια και εσυ σου ευχομαι να το παρεις, Τοτε δεν θα κλαψουριζεις ομως...θα το κανουν τιποτα 15χρονα :) Εσυ θα πουλας τα παιχνιδια 5€ και θα σου λενε  ευτυχώς φιλε που υπάρχεις εσυ και αλλοι πολλοι σαν εσενα για να αγοράσω μετα εγω απο 2 -3 χρονια το switch με 5ευρω το παιχνιδι.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα πόσο έχει πουλήσει ξέρουμε; Μπράβο πάντως, μακάρι να πάει καλά γιατί δεύτερη σερί αποτυχία δεν ξέρω πως θα ήταν για τη nintendo.

Δημοσ.

Αυτό το πακέτο με το αρμς γιατί δεν το έχουν φέρει Ελλάδα;

Αν είχε μια καλή τιμή ένα τέτοιο πακέτο σε προσφορά θα το αγόραζα. Ίσως περιμένω λιγάκι.

Η όλη φάση με το switch με έκανε και ξέθαψα ένα Wii για να θυμηθώ τι σημαίνει διασκέδαση και party games και co-op που όλες οι άλλες πλατφόρμες έχουν ξέχασει.

Δημοσ.

Έχει πλάκα που σκοτώνεστε μεταξύ σας ενώ θέλετε να συμφωνήσετε. Κάπου διάβασα το κορυφαίο περί χρημάτων κ αν δεν μπόρες να τη αγοράσεις μην ζηλεύεις . Οκ επιχείρημα 5 χρόνου , περιμένω την κονσόλα για να δείχτω που μεταξύ τους οι κονσόλες έχουν ένα 100 ρικο διαφορά εκτός του x . Χαλαρώστε λιγάκι για ένα παιδάκι να ασχολείται να μην με πρήζει σε άσχετες ώρες θα την αγόραζα φουλ για μένα όχι . Αυτό είπα τπτ άλλο

Δημοσ.

Έχει πλάκα που σκοτώνεστε μεταξύ σας ενώ θέλετε να συμφωνήσετε. Κάπου διάβασα το κορυφαίο περί χρημάτων κ αν δεν μπόρες να τη αγοράσεις μην ζηλεύεις . Οκ επιχείρημα 5 χρόνου , περιμένω την κονσόλα για να δείχτω που μεταξύ τους οι κονσόλες έχουν ένα 100 ρικο διαφορά εκτός του x . Χαλαρώστε λιγάκι για ένα παιδάκι να ασχολείται να μην με πρήζει σε άσχετες ώρες θα την αγόραζα φουλ για μένα όχι . Αυτό είπα τπτ άλλο

Το θέμα είναι ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, τα δωδεκάχρονα και δεκαπεντάχρονα αγοράζουν ps4/xbox και οι μεγαλύτεροι το switch....οκ είναι όλα θέμα γούστου απλά δεν υπάρχει λόγος να απαξιώνουμε ή να θάβουμε κάτι που δεν μας αρέσει ή δεν είναι του γούστου μας, ευτυχώς υπάρχουν λύσεις για όλους μας.

• Like 2
Δημοσ.

Το συμπέρασμα είναι ότι βάζεις ένα διάγραμμα, το βλέπει ο άλλος, δεν ξέρει να το διαβάσει και συνεχίζει να λέει τα δικά του.

Προσωπικά είμαι PC master race κτλκτλ οπότε οι κονσόλες δεν με ενθουσιάζουν. Είχα όμως το Wii και μπορώ να πω ότι η εμπειρία του ήταν φοβερή, ήταν ένα άλλο στιλ gaming (αν και είχε και κλασσικούς τίτλους).

Τώρα για το Switch δεν ξέρω, μου φαίνεται ενδιαφέρον και κάποιοι τίτλοι με ενθουσιάζουν, αλλά το θεωρώ αρκετά ακριβό. Πάντως δεν γίνεται να αμφισβητείται ότι τα πάει πολύ καλά.

Δημοσ.

θα μιλας μαλλον για ιαπωνια με τα 127 εκατομυρια ανθρωπους ...και τις παγκοσμιες πωλησεις του switch 5 εκατομυρια πωλησεις περιπου (και αν ειναι και αληθεια) και με τα φανταστικα παιχνιδια οπως το... 漢語

Όπως το... Η κινεζική γλώσσα;

Μάλιστα

:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...