Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η καλύτερη λύση μέχρι στιγμής imho είναι pc + ps4 και έτσι έχεις πρακτικά τα πάντα πλην τα παιχνίδια της nintendo

ακόμα προσωπικά δεν θεωρώ το switch αγορά με φοβερό νόημα, όταν όμως οι αποκλειστικότητες (που πραγματικά αξίζουν) γίνουν 10-20 και πάνω θα αγοραστεί όπως έγινε με το ps4. η μέχρι τώρα πορεία του αν και δεν το περίμενα φαίνεται πολύ καλύτερη από τον προκάτοχό του 

το xbox το ξεπερνάς με ένα pc (κάνοντας φυσικά περισσότερα πράγματα) , περιμένω να δω πώς θα τα πάει και το scorpio 

και οκ καταλαβαίνω το λόγο κάποιος που δεν έχει τίποτα να πάρει one (ειδικά σε σχέση με switch), αλλά έχοντας υπολογιστή που δεν είναι για πέταμα καλύτερα  να επενδύσεις σε μια gpu παρά σε one 

το ps4 πάντως σε αυτή τη γενιά δεν το νικάει καμιά κονσόλα σε θέμα παιχνιδιών, έχει θεότρελη ποικιλία και σαν media center είναι αρκούντως ικανοποιητικό, εγώ χάρη σε αυτό βλέπω πιο άνετα netflix στη μη smart tv μου ( όπου η εφαρμογή είναι παραπάνω από καλή, λίγο πιο καλή από ότι στα windows 10 με εξαίρεση το download για offline βεβαίως) , δεν θέλω κάτι άλλο.. bluray παίζει.. και αν θέλω να δω mkv βλέπω από τον player της τηλεόρασης) 

Ακριβώς για αυτό το Ps4 πουλάει καλά ενώ το Xbox πέρα από ένα σχετικά καλό ξεκίνημα πάει άκλαφτο τελευταία, ούτε με το scorpio βλέπω να σώζεται η κατάσταση, θεωρώ ότι σε αυτή την γενιά το κέρδισε το παιχνίδι εύκολα η Sony και απλά περιμένουμε μήπως κάνει κανένα μπαμ τελευταία στιγμή τη Nintntendo με το switch.....ή τι να πω, μήπως  δούμε από την Microsoft παιχνιδάρες στο Scorpio και τρίβουμε τα μάτια μας, και όταν εννοώ παιχνιδάρες σαφώς δεν εννοώ τα παιχνίδια να παίζουν σε 4Κ, άλλα να έχουν τρομερό Gameplay και να δούμε πράγματα που δεν τα έχουμε ξαναδεί...

Δημοσ.

...καλα ντε πατε καλα??? καθεστε και λετε οτι το switch ειναι πιο δυνατη κονσολα και με περισσοτερα παιχνιδια  απο το ps4 pro?????? τι λετε ρε γαμωτο ?? πατε καλα??? ,<αχαχαχαχαχαχαχαχαααα παω να φερω ποπ κορν για ολο το κοσμο!!! αχχααχχαχααχαχαχαχααα :) :) :) >

• Like 1
Δημοσ.

Είπαμε οι απόψεις είναι σαν τις κ.......δες , όλοι έχουν από μια! Απο εκει και πέρα υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία για τις πωλήσεις. Και επειδή αναφέρθηκες και στην διαθεσιμότητα στην "τεράστια" αγορά που λέγεται Ελλάδα ,σου χω νέα :Οχι μόνο δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου αλλά δεν μας υπολογίζουν καν! Στο εξωτερικό λοιπόν ηταν και είναι πολύ στενές οι διαθεσιμότητες μιας και πουλάει πως να το κάνουμε . Τωρα επειδή αναφέρθηκες στη κακιά Nintendo που θέλει να σου πάρει το ένα χαρτί από τα δυο που βγαζεις, μάλλον θα ξεχασες ,ότι κανένας δεν σε υποχρεώνει να το πάρεις αν σου φαίνεται ακριβό .Υπαρχουν και τα 3ds.

1) κου..δες βγαζουμε ολοι μας

2)μιλαω και ειπα παγκοσμια

3)δεν σε υπωχρεωνει κανεις να αγορασεις <καμια εταιρια> αλλα σε παραπλανει μεσω των media με ''θεματακια/ψεματα" για να εχουν ντορο και να ''διαφημιζονται για καλυτερες πωλησεις..... ολες οι εταιριες .... ;)

''ΥΓ εχω 3dsxl με περισσοτερους και φτηνοτερους τιτλους και επισης καλους''

Τι σκοπό έχει με αυτήν την κονσόλα ?

Nα την διαφιμιζει <οπως και ολες οι εταιριες> για να μας παρει οτι εχει απομεινει  μετα την αγορα ps4 xbox one που καναμε <εξαιρουνται οσοι εχουν μονο νιντεντο κονσολες..... αυτοι  ξερουν γιατι ετσι τους αρεσει :) >

• Like 1
Δημοσ.

...καλα ντε πατε καλα??? καθεστε και λετε οτι το switch ειναι πιο δυνατη κονσολα και με περισσοτερα παιχνιδια  απο το ps4 pro?????? τι λετε ρε γαμωτο ?? πατε καλα??? ,<αχαχαχαχαχαχαχαχαααα παω να φερω ποπ κορν για ολο το κοσμο!!! αχχααχχαχααχαχαχαχααα :) :) :) >

Εισαι το καταλληλο παραδειγμα. Ο μεσος ελληνας καταναλωτής που διαβάζει τα μισά και γραφει τα δικα του. Λοιπον, κανεις δεν ειπε οτι ειναι πιο δυνατο αλλα πολλοι οτι ειναι καλυτερη κονσολα, υπαρχει μια διαφορα εδω που δυσκολευεσαι να τη καταλαβεις. Αυτα εν τελη ειναι απλα αποψεις και γουστα αλλα δειτε το λιγο πιο σφαιρικα το πραγμα. 

Δημοσ.

Εισαι το καταλληλο παραδειγμα. Ο μεσος ελληνας καταναλωτής που διαβάζει τα μισά και γραφει τα δικα του. Λοιπον, κανεις δεν ειπε οτι ειναι πιο δυνατο αλλα πολλοι οτι ειναι καλυτερη κονσολα, υπαρχει μια διαφορα εδω που δυσκολευεσαι να τη καταλαβεις. Αυτα εν τελη ειναι απλα αποψεις και γουστα αλλα δειτε το λιγο πιο σφαιρικα το πραγμα. 

σε αυτο το μηνυμα τρολαρω φιλε δεν το καταλαβες... :) γιαυτο εγραψα για ποπ κορν :) <κανεις πιο πριν δεν τα συγκρινε ειναι ανομoια πραγματα... ;) >

Δημοσ.
Θα σε παρακαλούσα αν θες να παίξεις το Mario Odyssey και το Zelda: Breath of the Wild και έλα μετά να μας πεις αν αξίζει η όχι η Κονσόλα. Eχω το Ps4 από day one και τόσο ποιοτικό τίτλο όσο τα 2 προηγούμενα δεν έχω δει ακόμα στο ps4, μόνο remakes, μέτρια multipatforms Και ένα Uncharted 4 και ένα bloodborne να σώζουν κάπως την κατάσταση...και μιλάμε ότι το Switch δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο ακόμα κυκλοφορίας..

Κατοχος PS4 pro, διαφωνώ οτι το uncharted 4 σωζει την κατασταση, το Tomb Raider εβαλε για τα καλα τα γυαλιά στη Naughty Dog και κανει το Uncharted να δειχνει την ηλικια του και το ποσο ίδιο εχει μεινει απο το Uncharted 1.

Δημοσ.

Κατοχος PS4 pro, διαφωνώ οτι το uncharted 4 σωζει την κατασταση, το Tomb Raider εβαλε για τα καλα τα γυαλιά στη Naughty Dog και κανει το Uncharted να δειχνει την ηλικια του και το ποσο ίδιο εχει μεινει απο το Uncharted 1.

Καλά δεν διαφωνώ απλά ανέφερα το Uncharted σαν exclusive τίτλο. Το Tomb Raider είναι multiplatform. Στο θέμα των exclusive τα πράγματα είναι το λιγότερο τραγικά, μιλάμε για μια κονσόλα που είναι καιρό στην κυκλοφορία, πουλάει τρελά και ένα σοβαρό exclusive τίτλο δεν έχει, για αυτό ανέφερα την Nintendo καθώς με το καλημέρα εμφάνισε 2 exclusive τίτλους αναφοράς ενώ έχει και το Splatton 2 Και το Mario kart που είναι τρομερά. Προσωπικά αγοράζω μια κονσόλα για τα exclusives, τα multiplatforms τα παίζω με καλύτερα γραφικά και τα αγοράζω και πιο φτηνά στο PC.

Υ.Γ. Οι 2 καλύτεροι τίτλοι στο ps4 είναι τα GtaV και Last of us που ουσιαστικά είναι παιχνίδια του ps3, από εκεί καταλαβαίνεις πόσο πολύ έχει πέσει ο πήχης σε αυτή την νέα γενιά κονσολών. 

• Like 3
Δημοσ.

προσωπικά έχω ps4 για τις αποκλειστικοτητες και για pro. xbox για fps (βολεύει το χειριστήριο) και ανυπομονώ να πάρω Switch για mario kart κλπ αποκλειστικοτητες

• Like 2
Δημοσ.

το switch επρεπε να βγαινει με 5αρα οθόνη και χαμηλοτερη τιμη ,θα πουλαγε full ,στα 330 δυσκολα τα πραγματα 

E ναί, γι'αυτό άλλωστε η Νιντέντο αύξησε τις προβλέψεις της, καθώς και την παραγωγή.

Επειδή δεν πουλάει φούλ λόγω οθόνης και τιμής........

• Like 8
Δημοσ.

Που οποιο ταμπλετ και να παρεις αξιας 330$ τρεχει ας πουμε doom και botw  B) 
Δυσκολα τα πραγματα 8.000.000 και ανεβαινει σε λιγοτερο απο ενα χρονο και διχως να εχει δει Χριστουγεννα ακομα η κονσολα.
Πιο δυσκολα δεν γινεται  :-D

• Like 3
Δημοσ.

E ναί, γι'αυτό άλλωστε η Νιντέντο αύξησε τις προβλέψεις της, καθώς και την παραγωγή.

Επειδή δεν πουλάει φούλ λόγω οθόνης και τιμής........

ευτυχώς φιλε που υπάρχεις εσυ και αλλοι πολλοι σαν εσενα για να αγοράσω μετα εγω απο 2 -3 χρονια το switch με 5ευρω το παιχνιδι ,οπως εκανα και μετο vita  

Δημοσ.

Παιχνίδια του Vita θα βρεις και στις αγγελίες με τίτλο "Δωριζοντε", παιχνίδια Nintendo και 30 χρόνια να περάσουν θα έχουν αξία αρκετά μεγάλη και ο λόγος είναι ότι μπορούν και διασκεδάζουν τον κόσμο μετά από τόσα χρόνια χωρίς να δείχνουν ξεπερασμένα μιας και είναι αυτά που βάζουν τις βάσεις και τις ιδέες για μελλοντικές επιτυχίες σε όλες τις κονσόλες...

• Like 5
Δημοσ.

Αγόρι μου τι μας ενδιαφέρουν τα games, το xbox έχει 4Κ blu-ray λέμε (famous, όχι μιάου μιάου).

Ποιός σοβαρός άνθρωπος παίζει games στην παιχνιδοκονσόλα του, έλεος, πόσο είσαι, 12;

Ρε συ θες να μας πεις οτι πηρες κονσολα για να μην παιζεις αλλα για να δεις πχ ταινια? ολοι εδω που ειμαστε σ'ευχαριστουμε. μας εκανες και γελασαμε. λοιπον μιας κι εχω και xbox one X, PS4 Pro και wii U (ακομη οχι switch) να σου πουμε οτι ολες οσες ειπαμε ειναι τελειες και εχουν κορυφαιους τιτλους. ΤΩΡΑ αν εσυ δεν μπορεις να αγορασεις πχ οποια κονσολα θελεις και κολλας μονο και υποστηριζεις αυτη που πηρες μαλλον ειναι οικονομικο το θεμα σου. Μια χαρα ειναι και σαν κονσολα και το Switch για μενα και ο μονος λογος ακομη που δεν το αγορασα ειναι επειδη λενε οτι χαλαζεται η οθονη απο το stand. Κατα τα αλλα ΟΥΤΕ που με νοιαζει αν δεν εχει 4Κ και ΚΥΡΙΩΣ φιλε μου δεν με νοιαζει να δω ταινιες εκει. ΕΧΩ Netflix παντου (4κ κιολας αφου το ανεφερες πριν). :P

ΥΓ. θα ηθελα να σου ανεβασω photo απο τις κονσολες να σου ερθει ενα ΔΕΟΣ. Ολες ειναι τελειες η καθεμια εχει τα θετικα της, οπως και αρνητικα. Αλλα οκ ειπαμε. Δεν εχουμε και μετοχες να χασουμε. Αγοραζουμε οτι θελουμε και οτι μπορουμε, στο ξαναλεω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...