anthkout Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Έτσι ! Και η γη είναι επίπεδη ολα τα αλλά είναι ψέμματα της NASA
karamela693 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ενταξει ρε παιδια καλο είναι το switch ειδικα τωρα που σταματησαν το vita..... Εντάξει οκ καλο το zelda αλλα ως εκει ειδικα εαν εχεις παιξει witcher3. Τωρα οσο για την τιμη σίγουρα θα πεσει και οπως και να το κανεις εχει κατι μοναδικο.......ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΌ κακα τα ψέμματα. Εγω προσωπικά το βρισκω πολυ πρωτότυπο Και ελπιζω να τα παει καλα. Θα σε στεναχωρήσω, το Witcher 3 είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι άλλα μέχρι εκει, το Zelda είναι ΤΟ παιχνίδι και μάλιστα οι περισσότεροι Reviewers έχουν πάθει πλάκα....από μόνο του είναι λόγος να αγοράσεις την κονσόλα. Θα το ξαναπώ παίξτε το και θα με θυμηθείτε!! δεν λέω είναι και θέμα γούστου βέβαια. Δες παρακάτω και το Metacritic, δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι την δεκαετία που διανύουμε που να έχει πιάσει τέτοιες βαθμολογίες και πίστεψε με είναι πέρα ως πέρα δίκαιες και θα έλεγα και συντηρητικές μπροστά σε αυτό που έκανε η Nintendo με το Zelda. Αν είναι κάποιος fan των Open world games απλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο εκει έξω από αυτό. http://www.metacritic.com/game/switch/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild 2
vargas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Έχει παιχνιδαρες το switch ok .. παίξτε forza horizon 3 https://m.youtube.com/watch?v=3tQoHxo6Ftg όπως είναι πραγματικά .. κ μετά στο. Switch κ το ξανασυζητάμε 1
bilios40 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Έτσι ! Και η γη είναι επίπεδη ολα τα αλλά είναι ψέμματα της NASA οχιιι φιλε η γη δεν ειναι επιπεδη και η νασα δεν σου λεει ψεματα ... για τα υπολοιπα δεν ξερω.. για σενα ...φοβαμαι οτι τα πιστευεις μαλλον απο το λιβαδι το σανο κατεβαινει αμασητο.. ..... :)
greed Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Τι φλορουμπες παιχνιδια μπαινουν εδω ως αντιλογος; Φοβερο δε πως εξαφανιζονται τα δεντρα λες και καταστρεφεται ο κοσμος. This is the next experience που λενε και στο χωριο μου
boulevar Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Θα σε στεναχωρήσω, το Witcher 3 είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι άλλα μέχρι εκει, το Zelda είναι ΤΟ παιχνίδι και μάλιστα οι περισσότεροι Reviewers έχουν πάθει πλάκα....από μόνο του είναι λόγος να αγοράσεις την κονσόλα. Θα το ξαναπώ παίξτε το και θα με θυμηθείτε!! δεν λέω είναι και θέμα γούστου βέβαια. Δες παρακάτω και το Metacritic, δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι την δεκαετία που διανύουμε που να έχει πιάσει τέτοιες βαθμολογίες και πίστεψε με είναι πέρα ως πέρα δίκαιες και θα έλεγα και συντηρητικές μπροστά σε αυτό που έκανε η Nintendo με το Zelda. Αν είναι κάποιος fan των Open world games απλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο εκει έξω από αυτό. http://www.metacritic.com/game/switch/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild Παιχνιδαρα το Zelda ναι, σαν παιχνιδι αξιζει ισως τετοιες κρητικες, αλλα σαν Κονσολα το switch δεν το υποστηριζει οπως θα επρεπε.. κριμα που ειναι exclusive. (θα το ηθελα στο PC, δεν χρησιμοποιω κονσολες)
karamela693 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Έχει παιχνιδαρες το switch ok .. παίξτε forza horizon 3 https://m.youtube.com/watch?v=3tQoHxo6Ftg όπως είναι πραγματικά .. κ μετά στο. Switch κ το ξανασυζητάμε Έχουμε παίξει ένα σκασμό ραλάκια από Gran turismo στο πρώτο ps1, need for speed, dirt και Forza, τι ακριβώς μου προσφέρει ο συγκεκριμένος τίτλος που δεν το έχουμε ξαναδεί σε δεκάδες ακόμα πέρα από ένα ποιο καλοσιδερομένο κοστουμάκι (Γραφικά)? Να μου έβαζες έναν τίτλο σαν π.χ. το Last Guardian του Ps4 να το καταλάβω, άλλα να φέρεις σαν παράδειγμα άλλο ένα από τα άπειρα ραλάκια που έχουν κυκλοφορήσει απλά δεν το καταλαβαίνω. 6
Ash Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μου αρέσει να διαβάζω σχόλια όπου οι P-X σφάζονται για το Switch!Περαστικά,εισπνοές-εκπνοές και καλή χώνεψη Στα του θέματος, θεωρώ ότι η κονσόλα έχει πάρει πλέον τον δρόμο της. Αν συνεχιστεί η υποστήριξη σε παιχνίδια τότε πολύ πιθανό να ξεπεράσει και το Wii(Αυτό που πούλησε 101 εκ.) 1
karamela693 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Παιχνιδαρα το Zelda ναι, σαν παιχνιδι αξιζει ισως τετοιες κρητικες, αλλα σαν Κονσολα το switch δεν το υποστηριζει οπως θα επρεπε.. κριμα που ειναι exclusive. (θα το ηθελα στο PC, δεν χρησιμοποιω κονσολες) Ναι σε αυτό συμφωνώ έχεις δίκιο, αν ήταν ειδικά σε PC θα ήταν απλά έπος!!! 1
I'm_busy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Πολύ hate για το switch...Πήρε τη κονσολα φιλος μου και ενα εχω να πω, βαση με αυτο που ειδα στο zelda θα ξεπερασει το wii σε πωλησεις το 18, οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ (αν και κανεις δεν εδωσε σημασια) οταν βγει (18-19) το πρωτο core pokemon game (καθώς θα σταματησει η gamefreak να βγαζει games για το 3ds) τότε ειναι πολυ πιθανον να γινει η νουμερο 1 κονσολα σε πωλησεις ever (ισως και να περάσει και το ps1). Στο insomnia δε παιζει και τοσοι φανς των pokemon αλλα ειναι το game που θα σπασει καθε ρεκορ σε ολους του τομεις.. 2
karamela693 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μου αρέσει να διαβάζω σχόλια όπου οι P-X σφάζονται για το Switch!Περαστικά,εισπνοές-εκπνοές και καλή χώνεψη Στα του θέματος, θεωρώ ότι η κονσόλα έχει πάρει πλέον τον δρόμο της. Αν συνεχιστεί η υποστήριξη σε παιχνίδια τότε πολύ πιθανό να ξεπεράσει και το Wii(Αυτό που πούλησε 101 εκ.) Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά πάντως, έχουμε φοβερά exclusive παιχνίδια από την Nintendo μέσα σε κάτω από ένα έτος κυκλοφορίας της κονσόλας, ενώ οι 3d party developers βλέπουν θετικά την κονσόλα και βλέποντας port όπως το Doom ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον και ίσως όπως λες σε μια κονσόλα που θα αφήσει εποχή.
logistoulis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλά ρε παιδιά πως κάνετε εται ούτε μέτοχοι στην Nintendo να εισασταν . Εγώ απλά θεωρώ κ νομίζω κ πιο πολύς κόσμος ότι γιαυυυα που προσφέρει είναι υπερβολικά ακριβό για να μην πω άχρηστο . Εσάς σας αρέσει δικαίωμα σας . Αν τα βάλετε κάτω όμως δεν πλησιάζει ούτε Xbox ούτε ps γτ απλά είναι πολύ πιο ολοκληρωμένα μηχανήματα . Κ δεν θα παίρνα ποτέ κονσόλα για να την έχω ναζί μου για να παίζω παιχνίδια σαν τα 12 Χρονά . Το ανίψακι μου που είναι 12 διαφωνεί βέβαια lol .. Στο φίλο που λέει ότι το ps4 το χει κ σκονίζεται δεν μας το χαρίζει κιόλας αφού του είναι άχρηστο ;; Κ πραγματικά δεν νου καίγεται καρφί αν αυξηθούν τα παιχνίδια η όχι στο Xbox. γτ αγοράζω συγκεκριμένους τίτλους κ μονο η καλύτερη λύση μέχρι στιγμής imho είναι pc + ps4 και έτσι έχεις πρακτικά τα πάντα πλην τα παιχνίδια της nintendo ακόμα προσωπικά δεν θεωρώ το switch αγορά με φοβερό νόημα, όταν όμως οι αποκλειστικότητες (που πραγματικά αξίζουν) γίνουν 10-20 και πάνω θα αγοραστεί όπως έγινε με το ps4. η μέχρι τώρα πορεία του αν και δεν το περίμενα φαίνεται πολύ καλύτερη από τον προκάτοχό του το xbox το ξεπερνάς με ένα pc (κάνοντας φυσικά περισσότερα πράγματα) , περιμένω να δω πώς θα τα πάει και το scorpio και οκ καταλαβαίνω το λόγο κάποιος που δεν έχει τίποτα να πάρει one (ειδικά σε σχέση με switch), αλλά έχοντας υπολογιστή που δεν είναι για πέταμα καλύτερα να επενδύσεις σε μια gpu παρά σε one το ps4 πάντως σε αυτή τη γενιά δεν το νικάει καμιά κονσόλα σε θέμα παιχνιδιών, έχει θεότρελη ποικιλία και σαν media center είναι αρκούντως ικανοποιητικό, εγώ χάρη σε αυτό βλέπω πιο άνετα netflix στη μη smart tv μου ( όπου η εφαρμογή είναι παραπάνω από καλή, λίγο πιο καλή από ότι στα windows 10 με εξαίρεση το download για offline βεβαίως) , δεν θέλω κάτι άλλο.. bluray παίζει.. και αν θέλω να δω mkv βλέπω από τον player της τηλεόρασης)
karamela693 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Πολύ hate για το switch...Πήρε τη κονσολα φιλος μου και ενα εχω να πω, βαση με αυτο που ειδα στο zelda θα ξεπερασει το wii σε πωλησεις το 18, οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ (αν και κανεις δεν εδωσε σημασια) οταν βγει (18-19) το πρωτο core pokemon game (καθώς θα σταματησει η gamefreak να βγαζει games για το 3ds) τότε ειναι πολυ πιθανον να γινει η νουμερο 1 κονσολα σε πωλησεις ever (ισως και να περάσει και το ps1). Στο insomnia δε παιζει και τοσοι φανς των pokemon αλλα ειναι το game που θα σπασει καθε ρεκορ σε ολους του τομεις.. Στην Ελλάδα ξέρουμε το ps και τέλος, επειδή όλοι οι φίλοι μας αγοράζουν ps τότε σαφώς ξέρουμε και τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο....επειδή κάτι δεν το καταλαβαίνουμε ή απλά δεν μας αρέσει βγάζουμε το φτυάρι και θάβουμε αβέρτα...... Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι έχουμε μάθει να κρίνουμε ένα παιχνίδι από την ανάλυση που τρέχει ή τον αριθμό των πολυγώνων του, παίζουμε σαν ''μαστουρωμένοι'' και ξεχνάμε να δούμε τι πραγματικά κάνει ένα παιχνίδι καλό, όπως το gameplay Και η ευχαρίστηση που προσφέρει στον χρήστη, δεν υποβαθμίζω τα γραφικά καθώς είναι βασικό συστατικό του mix άλλα πλέον έχουμε περάσει σε μια εποχή που λείπουν οι φρέσκες ιδέες, λείπει η διαφορετικότητα και ανακυκλώνουμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια και αυτό το βλέπεις και στον κινηματογράφο στην μουσική και κυρίως στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Μέσα σε αυτό τον κόσμο η Nintento προσπαθεί να δώσει μια διαφορετική νότα, ένα διαφορετικό χρώμα και επειδή ξεφεύγει από τα τετριμμένα και συνηθισμένα πέφτουμε να την φάμε όπως συμβαίνει πάντοτε όταν βλέπουμε μπροστά μας κάτι που δεν συμβαδίζει με την φιλοσοφία μας και τα πιστεύω μας. Το μονοπώλιο δεν έκανε καλό σε κανέναν, ακόμα και οι haters της Nintendo πρέπει να εύχονται να πάει καλά το switch, καλό θα κάνει στην βιομηχανία και θα αναγκάσει και τις Sony/Microsoft να δουλέψουν ποιο σκληρά και να δώσουν καλύτερους τίτλους στις δικές τους κονσόλες. Εμείς σαν καταναλωτές και χρήστες μόνο κερδισμένοι θα είμαστε. 4
Rocobloco Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Τον κώλο σας να χτυπάτε κάτω όσοι από σας έχετε PS4 και XBOX κάποια πράγμα δεν μπορείτε να τα κάνετε! Απόψε στο καράβι που θα συνταξιδέυουμε θα παίζετε με κανένα παιχνιδάκι της πλάκας στο κινητακι σας και αφήστε εμένα να παίξω DOOM και FIFA στο Nintendo Switch;-) 2
nekrik Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 οχιιι φιλε η γη δεν ειναι επιπεδη και η νασα δεν σου λεει ψεματα ... για τα υπολοιπα δεν ξερω.. για σενα ...φοβαμαι οτι τα πιστευεις μαλλον απο το λιβαδι το σανο κατεβαινει αμασητο.. ..... :) Είπαμε οι απόψεις είναι σαν τις κ.......δες , όλοι έχουν από μια! Απο εκει και πέρα υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία για τις πωλήσεις. Και επειδή αναφέρθηκες και στην διαθεσιμότητα στην "τεράστια" αγορά που λέγεται Ελλάδα ,σου χω νέα :Οχι μόνο δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου αλλά δεν μας υπολογίζουν καν! Στο εξωτερικό λοιπόν ηταν και είναι πολύ στενές οι διαθεσιμότητες μιας και πουλάει πως να το κάνουμε . Τωρα επειδή αναφέρθηκες στη κακιά Nintendo που θέλει να σου πάρει το ένα χαρτί από τα δυο που βγαζεις, μάλλον θα ξεχασες ,ότι κανένας δεν σε υποχρεώνει να το πάρεις αν σου φαίνεται ακριβό .Υπαρχουν και τα 3ds. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα