Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σε λίγες μέρες μου έρχεται ο υπολογιστής και έχω βάλει μόνο τον 960evo 500gb στο σύστημα. Θα μου έρθει χωρίς λειτουργικο. Θα πρέπει να κάνω κάτι στο bios ώστε να κάνω εγκατάσταση τα Windows σε αυτόν και να τον έχω σαν primary?

Δημοσ.

Να το κανεις με καθαρο uefi κι οχι και legacy κτλ...

Επισης, αν εχεις κι αλλους δισκους επιπλεον του ssd,να τους εχεις αποσυνδεμενους και μολις κανεις την εγκατασταση των windows, κλεισε το pc , συνεδεσε τους και εισαι ετοιμος.. :-)

• Like 2
Δημοσ.

Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο. win 10 θα βάλεις?

Επισης, αν εχεις κι αλλους δισκους επιπλεον του ssd,να τους εχεις αποσυνδεμενους και μολις κανεις την εγκατασταση των windows, κλεισε το pc , συνεδεσε τους και εισαι ετοιμος.. :-)

Προεπιλεγμένο είναι το uefi.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος σε ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω άλλους δίσκους μόνο τον M2 έβαλα. Τα Windows θα τα περάσω μέσω usb που έφτιαξα με το Rufus και είχα επιλέξει uefi mode(δεν έχει legacy βασικά). Αντε να δουμε τα τελευταία χρόνια είμαι με ένα 5400 1tb στο laptop μου έβγαλε την πίστη. Ελπίζω ο συγκεκριμένος M2 να με βγάλει άσπρο πρόσωπο. Τα 3 χρόνια εγγύηση με προβλημάτισαν λίγο ενώ ο 500αρης 850 έχει 5.

Ναι windows 10 έχω αυθεντικά τα home και θα τα περάσω με usb που έφτιαξα με το Rufus.

Δημοσ.

Ε μωρε ειπα μπας και... ετσι για πληρης καλυψη! :-D

• Like 2
Δημοσ.

Μετά στα windows πέρασε το software της samsung το magician και στο control panel-power options επέλεξε το high performance.

Το διάβασα και αλλού αυτο αλλιώς δεν δίνει τις μέγιστες ταχύτητες. Χρειάζεται τίποτα από drivers? Θα βάλω το τελευταίο build των Windows που βγήκε πριν κάνα μήνα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις. Ελπίζω να δω πολύ καλά loading times στα παιχνίδια και στο unrar μεγάλων αρχείων να μην έχει θέμα.

Θα συνδιαστει με ryzen 1700 και asus x370 f gaming μητρική. Έχει μια M2 οπότε αν χρειαστώ παραπάνω χώρο θα πάω αναγκαστικά σε 1TB SSD κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Ναι υπάρχουν sata drivers

http://www.samsung.com/semiconductor/minisite/ssd/product/consumer/960evo.html

Το High performance απλά θα σου τσιμπήσει λίγο τα νούμερα στα writes κυρίως. Όχι κάτι το συγκλονιστικό αλλά ότι πάρεις καλό είναι.

Κομπλέ 500αρης είναι ο M2 χωράει άνετα τα παιχνίδια που θα παίζω μικρά loadings ελπίζω να έχω και όλα λύνονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...