fastnq2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Aν εχει καταθεσεις? Γιατι, αυτοι δεν ειναι ανθρωποι? https://www.youtube.com/watch?v=CfW-MPUjC_0 Το εγκλημα με τους παραπανω ειναι οργανωμενο.Εκτος απο κατι κατακοκκινα δανεια,παιρνουν οτι επιδομα κυκλοφορει τα οποία ειναι και αφορολογητα και τους μηδενιζουν την δηλωση πραγμα το οποιο σημαίνει και αλλα επιδόματα!Οι δηλώσεις ολων ειναι μηδενικές και κανουν πολλα τρικ με τους φιλοξενούμενους στα ε1 τους.Ασχετο,εχει ερθει εκει που δουλευα καποια με λογαριασμο δεη 9000 ευρω.Για ιδιωτη.9000.Απορω αν πληρωσε ποτε καποιον λογαριασμο.Το κρατος δεν μπορει να παρει ουτε ενα ευρω αφου τα επιδόματα ειναι και ακατασχετα!Δεν λεω οτι οι Έλληνες είναι αγγελουδια ουτε κατηγορω τους ανθρωπους αυτους.Αυτοι δεν φταινε μια τρυπα στο συστημα(ισως παραπανω απο μια) βρηκαν και τυπώνουν λεφτα.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Γιατι, αυτοι δεν ειναι ανθρωποι? Γιατι θα πρεπει να ισοπεδωνομαι φορολογικα ωστε ο Κομανταντε να δινει τα χρηματα μου σε οποιον ειναι ανθρωπος? Εγω δεν ειμαι ανθρωπος?
rus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Το εγκλημα με τους παραπανω ειναι οργανωμενο.....Δεν λεω οτι οι Έλληνες είναι αγγελουδια ουτε κατηγορω τους ανθρωπους αυτους. Eλληνες ειναι και οι ρομα, δεν είναι ουρουγουανοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Αυτού του είδους τα επιδόματα αποτελούν πεταμένα χρήματα χωρίς αντίκρυσμα στην οικονομία. Εκτός και αν θεωρούμε ότι θα έρθει ανάπτυξη με την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ ή με το χαρτζιλίκι του παππού όπως νομίζουν ορισμένοι! Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα συμφέρει πλέον να δουλεύεις, θα είναι καλύτερα να κάθεσαι και να παίρνεις επιδόματα ή να δουλεύεις με μαύρα.
fastnq2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Eλληνες ειναι και οι ρομα, δεν είναι ουρουγουανοι.Το εγκλημα με τους παραπανω ειναι οργανωμενο.....Δεν λεω οτι οι υπολοιποι εκτος των ρομα είναι αγγελουδια ουτε κατηγορω τους ανθρωπους αυτους
bluesattack Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μυρισαν Χριστουγεννα.Παλι το καταλαβαινες απο τις στολισμενες βιτρινες,απο την στολισμενη πολη και τα τραγουδια απο τα μεγαφωνα. Τωρα το καταλαβαινεις απο τις νεοφιλελευθερες κλαψες για το κοινωνικο μερισμα 1
Liverpool89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδη εγω άνεργος ως τωρα, με εισοδημα περσυ κοντα στα 4,500€ λογικα το δικαιουμε. Η εφαρμογή για τις αιτησεις ποτε ανοιγει; ανακοινωθηκε καποια ημερομηνία υποβολης;
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδη εγω άνεργος ως τωρα, με εισοδημα περσυ κοντα στα 4,500€ λογικα το δικαιουμε. Η εφαρμογή για τις αιτησεις ποτε ανοιγει; ανακοινωθηκε καποια ημερομηνία υποβολης; Ναι το δικαιουσαι ...Ειπαν τις προσεχεις ημερες ανοιγει η εφαρμογη.
eidikos33 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδη εγω άνεργος ως τωρα, με εισοδημα περσυ κοντα στα 4,500€ λογικα το δικαιουμε. Η εφαρμογή για τις αιτησεις ποτε ανοιγει; ανακοινωθηκε καποια ημερομηνία υποβολης; Εισαι φιλοξενουμενος η μενεις σε δικο σου σπιτι?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μυρισαν Χριστουγεννα.Παλι το καταλαβαινες απο τις στολισμενες βιτρινες,απο την στολισμενη πολη και τα τραγουδια απο τα μεγαφωνα. Τωρα το καταλαβαινεις απο τις νεοφιλελευθερες κλαψες για το κοινωνικο μερισμα Μεταφερω σταδιακα την φορολογικη μου βαση στο εξωτερικο, σε 1-2 χρονια δεν θα πληρωνω φορους εδω. Θα κερνας εσυ συντροφε, κοιτα μην κανεις τις κλαψες κοπυ-παστε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εισαι φιλοξενουμενος η μενεις σε δικο σου σπιτι? Δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει ...Αν δηλαδη δεν εχεις σπιτι και δεν πληρωνεις ενοικιο γιατι να μην το διακαιουσαι ?
eidikos33 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Τι να σου πω ετσι λενε μακαρι να το παρει ολος ο κοσμος αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι τετοιο η μιση ελλαδα εχει παιδια ανω των 18 και τα φιλοξενει και ειναι ανεργα η εχουν εισοδημα πολυ χαμηλο και φυσικα δεν εχουν ακινητη περιουσια πανω απο 180,000
tsioulak Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά, μην ακούτε τι λένε τα κοράκια οι δημοσιογράφοι, ακομα (απο οσο ξερω) δεν εχει κατατεθεί καν στην βουλη το νομοσχέδιο. Υπομονή, κανεις δεν ξέρει τιποτα σίγουρο επειδη απλα δεν υπάρχει κατι σίγουρο ακόμα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εισαι φιλοξενουμενος η μενεις σε δικο σου σπιτι? Νοικιαζω σπιτι, το συμβόλαιο του σπιτιου και του ρεύματος ειναι στο ονομα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις