Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι για να φάμε τίποτα τις εορτές.

Εχεις κλεισει σαλε στο Gstaad εσυ και προσπαθεις να μην δωσεις στοχο.

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η κυρια Φωτιου (ευφυως την εβγαλαν αδιαβαστη για να γινει ντόρος και μοιραζε παντου το επιδομα...) χθες πριν τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού είπε ότι μελετάται να μετρησει το ατομικό εισόδημα και όχι το οικογενειακό, οποτε αυτοματα εντάσει τους φιλοξενουμενους ανεργους στο επίδομα απενεργοποιωντας ουσιαστικο τον τροπο με τον οποιο πέταξαν εξω ολους σχεδον τους φιλοξενουμενους ανεργους με μηδενικο εισοδημα και μηδενικη περιουσια εκτος ΚΕΑ και επιστιστικη βοηθεια στις αρχες του χρονου.

Το ατομικο/οικογενειακο εισοδημα δεν εχει σχεση με το αν εισαι φιλοξενουμενος. Το ζητημα ειναι αν θα συναθροιζεται στο ατομικο του φιλοξενουμενου τα ατομικα/οικογενειακα των ιδιοκτητων.

Παντως τα μιδια ποσο για το π€ος ειναι. Τοσα αρθρα και ουτε μια αναφορα στα ζητημα της φιλοξενιας ή αλλα πιθανα προβληματα. Δε λεω να γνωριζουν, αλλα να θεσουν καποια ερωτηματα. Αυτο ειναι το νοημα της δημοσιογραφιας, οχι να αναμασουν οτι ξερουμε ολοι και να το παιζουν γνωστες.

Δημοσ.

Ρε παιδια ειναι πρωτη φορα που δινεται ενα τοσο κολοσσαιο μερισμα, οπου εκατομμυρια φτωχοι ανθρωποι θα κανουν γιορτες, και βγαίνετε ορισμενοι και λετε γιατι να δοθει το μερισμα. Το μερισμα,μποναμας ειναι για τις φτωχες οικογενειες, για τις γιορτες, δεν τους βγαζει απο την φτωχεια τους. Ειστε με τα καλα σας? (Εγω προσωπικα δεν το δικαιουμαι)

Δημοσ.

Ρε παιδια ειναι πρωτη φορα που δινεται ενα τοσο κολοσσαιο μερισμα, οπου εκατομμυρια φτωχοι ανθρωποι θα κανουν γιορτες, και βγαίνετε ορισμενοι και λετε γιατι να δοθει το μερισμα. Το μερισμα,μποναμας ειναι για τις φτωχες οικογενειες, για τις γιορτες, δεν τους βγαζει απο την φτωχεια τους. Ειστε με τα καλα σας? (Εγω προσωπικα δεν το δικαιουμαι)

αποστολη σε βλεπω απο πριν και εχεις φτιαξει στο μυαλο σου μια υποθετικη περιπτωση οπου σε ενα θεμα κατακρινουν καπιοι το μερισμα και ισως υποννοεις και ζηλια για αυτους που το παιρνουν απο αλλους συμφορουμιτες. Αυτο καλλιστα θα μπορουσε να εχει συμβει αλλα μονο που δεν συνεβη ποτε και δεν ξερω καν σε τι αναφερεσαι. Μηπως διαβαζει καποιο αλλο φορουμ?

Το οτι κατακρινουμε οτι η κατασταση βαδιζει στο οτι δε θα παρουν παλι μερισμα οι ανεργοι παρα το οτι διαφημιστηκαν στα ΜΜΕ τα tags ανεργια ανεργοι φιλοξενουμενοι 12 μηνες 18 μηνες μακροχρονια, δεν σημαινει οτι κατακρινουμε και οσους το παιρνουν. Και ακομα και αν καποιος κατι υποννοησε αυτο δε νομιζω να χαρακτηρισε το παρων θεμα που μαλλον απαντησεις προσπαθησε να δωσει. Βεβαια απανταει οτι κανεις γνωριζει τιποτα αν δε βγει η εγκυκλιος αλλα κατι είναι και αυτο.

Ουτε και εγω παιρνω μερισμα ουτε τελικα συγγενικο μου προσωπο που ηλπιζα

Δημοσ.

αποστολη σε βλεπω απο πριν και εχεις φτιαξει στο μυαλο σου μια υποθετικη περιπτωση οπου σε ενα θεμα κατακρινουν καπιοι το μερισμα και ισως υποννοεις και ζηλια για αυτους που το παιρνουν απο αλλους συμφορουμιτες. Αυτο καλλιστα θα μπορουσε να εχει συμβει αλλα μονο που δεν συνεβη ποτε και δεν ξερω καν σε τι αναφερεσαι. Μηπως διαβαζει καποιο αλλο φορουμ?

Πού ζεις τόσο καιρό εσύ; Δε βλέπεις ότι θέλει τάισμα;

• Like 1
Δημοσ.

Μην ασχολεισαι με τον τολη,υπαρχει εδω για να γεμιζει τα νηματα απλα.

Βαλτον σε λιστα αποκρυψης και εισαι τζετ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το δικαιούμαι σύμφωνα με τα οικονομικά κριτήρια. Η κοπέλα μου που συγκατοικεί μαζί μου το δικαιούται κι αυτή αλλά φαίνεται ότι ζει με την οικογένεια της. Άρα όχι;

Δημοσ.

Οσοι το δικαιουνται και εργαζοντε πως θα το παρουν ? Εχει σημασια αν δηλωνουν φιλοξενουμενοι στο πατρικο σπιτι ?

Οσοι το δικαιουνται και εργαζοντε πως θα το παρουν ? Εχει σημασια αν δηλωνουν φιλοξενουμενοι στο πατρικο σπιτι ?

Δημοσ.

Με τα ως τωρα, με το εκκαθαριστικο το παιρνεις, του '16 λογικα. Η εργασιακη κατασταση δεν παιζει ρολο.

Αν ειναι οπως το ΚΕΑ, δεν θα το παρουν αν ειναι φιλοξενουμενοι. Βεβαια τα ορια ειναι μεγαλυτερα, οποτε μπορει να πιανουν μερικους.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειναι για το μερισμα βρε μανα μου, ειναι για την κοροϊδία. Δηλαδη εγω θα πρεει τωρα να ασχοληθω με μαζεμα χαρτιων για να παρω 100€ με τα οποία θα πληρωσω δυο δοσεις ενφια...

Δημοσ.

Δεν ειναι για το μερισμα βρε μανα μου, ειναι για την κοροϊδία. Δηλαδη εγω θα πρεει τωρα να ασχοληθω με μαζεμα χαρτιων για να παρω 100€ με τα οποία θα πληρωσω δυο δοσεις ενφια...

Προφανως δεν απευθυνεται σε οποιον ...θα βαριοταν και να ασχοληθει ,Απευθυνεται σε οσους εχουν αναγκη.

• Like 1
Δημοσ.

Μ αρέσει που έλεγαν ότι θα δωθεί σε ανέργους άνω των 12 μηνών κλπ κλπ και συνεχίζουν να τα λένε όλα αυτά τα κουλά

Το μέρισμα θα δωθεί καθαρά με εισοδηματικά κριτήρια και με το αν κάποιος είναι φιλοξενούμενος η όχι

Aν εχει καταθεσεις?

ποιες φτωχες? οι μισοι που θα το παρουν δεν ξερουν τι εχουν.... και οι υπολοιποι θα ειναι ρομα και ξενοι

Γιατι, αυτοι δεν ειναι ανθρωποι?

https://www.youtube.com/watch?v=CfW-MPUjC_0

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...