Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα site αναφερουν οτι 3.2 εκατομμυρια πολιτες θα παρουν το κοινωνικο μερισμα. κατα ποσο ισχυει δεν γνωριζω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τους δινει 300-400 ευρω ενω σε πολλους οι συνολικες παρανομες κρατησεις ειναι 3-4 χιλιαδες ευρω.

Που το διάβασες αυτό?

Δημοσ.

αυτό που λες δε λέγεται φιλοξενία είναι μισθωτής και ενοικιαστης

Τεσπα όπως λέγεται, αυτό μου είπε ο λογιστής μας.

Δημοσ.

Που το διάβασες αυτό?

Αυτο ειναι το πιο σαφές. Οι παρανομες κρατησεις ξεκινησαν 1-1-2012 και ειναι 40 ευρω το μηνα ή και παραπανω. Και αντι αυτο δες τι δινει...

Δημοσ.

Οι επιστροφες των κρατησεων ειναι τα ποσα που προκυπτουν λογω του λάθους που εγινε να γινουν οι κρατήσεις πανω σε πλασματικα ποσα και όχι στα πραγματικα που παίρνουν στην τσεπη οι συνταξιουχοι.Ειναι μπακαλικα σαν σε ενα δάνειο να σου κρατουσαν λεφτα για 11% επιτόκιο αντι για 10 και σου επιστρέφουν τα λεφτα.Ειναι νομιμα λεφτα που απο οτι ακουσα καποιοι το πηγαν νομικα το θεμα και δικαιωθηκαν.Δεν καταργήθηκαν ξαφνικα ΟΛΕΣ οι εισφορες ειπαμε ουτε (στο παράδειγμα μου) σου εκανε δωρο ολο το επιτόκιο η τραπεζα απλα σου εδωσε την διαφορα του 10% με το 11% πισω.

Δημοσ.

Τεσπα όπως λέγεται, αυτό μου είπε ο λογιστής μας.

Μακάρι αλλά δε νομίζω τεσπά θα δείξει ας ρωτήσει και κανας άλλος που έχει λογιστη
Δημοσ.

Οι επιστροφες των κρατησεων ειναι τα ποσα που προκυπτουν λογω του λάθους που εγινε να γινουν οι κρατήσεις πανω σε πλασματικα ποσα και όχι στα πραγματικα που παίρνουν στην τσεπη οι συνταξιουχοι.Ειναι μπακαλικα σαν σε ενα δάνειο να σου κρατουσαν λεφτα για 11% επιτόκιο αντι για 10 και σου επιστρέφουν τα λεφτα.Ειναι νομιμα λεφτα που απο οτι ακουσα καποιοι το πηγαν νομικα το θεμα και δικαιωθηκαν.Δεν καταργήθηκαν ξαφνικα ΟΛΕΣ οι εισφορες ειπαμε ουτε (στο παράδειγμα μου) σου εκανε δωρο ολο το επιτόκιο η τραπεζα απλα σου εδωσε την διαφορα του 10% με το 11% πισω.

ναι αν συμβαινει ετσι τοτε εγω ειμαι ο αδιαβαστος. Σε ευχαριστώ. Παντως υπαρχουν ηδη πολλα χρωστούμενα και τελεσιδικες αποφασεις απο το ΣτΕ ειδικα σε σωματα ασφαλειας που εχουν μπει στα συρταρια. Σωματα ασφαλειας και συνταξιουχοι αυτων που εντασσονται στην επιστροφή παρανομως παρακρατημενων εναντι ΕοΠΥ ποσων οπως περιγραφεις αλλα απο τα χρωστούμενα απο την αλλη πλευρα δεν εχουν καμια ενημερωση και ουσιαστικα πληρωσαν αδικα αρκετα λεφτα για προσφυγες, που ειχαν αποτελεσμα και την εκβαση που περιμεναν που δεν λαμβανει ομως κανεις υποψιν.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αυτο ειναι το πιο σαφές. Οι παρανομες κρατησεις ξεκινησαν 1-1-2012 και ειναι 40 ευρω το μηνα ή και παραπανω. Και αντι αυτο δες τι δινει...

Είναι για 1 εκατ συνταξιούχους νομίζω και τα συνολικά ποσά είναι έως 3000 euro, όχι ότι όλοι θα έπρεπε να πάρουν 3000 euro επιστροφή...

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι αλλά δε νομίζω τεσπά θα δείξει ας ρωτήσει και κανας άλλος που έχει λογιστη

Εδώ παίζει να το πάρω εγώ με δύο παιδιά είπε έως 18 χιλιάδες.

Δημοσ.

Για τον παράνομο Ενφια θα δώσουν πίσω τίποτα;

Θα τα δωσουν ολα πισω, να αγορασεις σακι.

Δημοσ.

Ρε παιδια παρανομες - ξεπαρανομες κρατησεις ο κοσμος θα κανει σωστες-καλες γιορτες. Ποιο ειναι το προβλημα και αρκετοι απο εσας κολλατε, επειδη ο κοσμος θα παρει μερισμα?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...