Predatorkill Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 δωρεάν Apple iPhone X! -> Site: http://bit.ly/2jrAZBq">www.apple.com/free 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 1.4 εκατομμυρια νομιζω Άρα με 90 εκατ euro παραπάνω μπαίνουν άλλα 2 εκατ πολίτες? Οπότε είτε θα πέσουν τρομακτικά τα ποσά, είτε έκανε "λάθος"...
Anorymous Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Θα μπορουσε να μειωσει μια δοση του ενφια στον κοσμακη που εχει μικρη ακινητη περιουσια η κατι αλλο...αλλα ειναι αλλιως να σου λεει οτι θα σου δωσει λεφτα απο το να σου κανει εκπτωση τεσπα ας κρατησουμε μικρο καλαθι σιγουρα αλλα να σου δινει λεφτα στο χερι απο το να κανει εκπτωση φαινεται αλλιως
Miracle Worker Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Πόσοι οφελήθηκαν πέρσι με τα 630? Δεν εχω ασχοληθει με το θεμα. Τι συζηταμε, τι ανακοινωσε ή τι θα δωσει στο τελος;
fastnq2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Άρα με 90 εκατ euro παραπάνω μπαίνουν άλλα 2 εκατ πολίτες? Οπότε είτε θα πέσουν τρομακτικά τα ποσά, είτε έκανε "λάθος"... Καλα εννοειται οτι τα ποσα μικρυναν.Ειδικα αν παει με φιλοξενουμενους οπως ειπα πιο πανω δινει 3 εκατοσταρικα σε μια 5 μελη οικογενεια και θεωρει αυτους τους 5 δικαιουχους.Μια 8μελη ξερω γω 500 ευρω και αυτοι ειναι αλλοι 8 δικαιουχοι στο pool.Αναλογικα το ατομο μπορει να βγαινει 50 ευρω αλλα ειναι δικαιουχοι 1
παπι Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 σιγουρα αλλα να σου δινει λεφτα στο χερι απο το να κανει εκπτωση φαινεται αλλιως Κυκλοφόρησε ενα σκίτσο του Αρκά. Τωρα καταλαβα τι εννοεί. 2
teddy71 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 O Σαμαρας Ναι σιγουρα!!!! Ακόμη περιμένουμε το free wifi.
Anorymous Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Κυκλοφόρησε ενα σκίτσο του Αρκά. Τωρα καταλαβα τι εννοεί. αν και μου αρεσε πολυ το χιουμορ του αρκα σε αυτο ειναι λαθος δεν εχει σκοπο να παρει αλλα 10 αλλα να ξαναβγει
eidikos33 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί κάποιος το ίδιο σπίτι να το κάνει δωρεάν παραχώρηση και παράλληλα να φιλοξενεί τρίτο άτομο?
kogba Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Θα φτάσουν τα κουκιά για να πάρω το νέο iPhone X; 1
Anorymous Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί κάποιος το ίδιο σπίτι να το κάνει δωρεάν παραχώρηση και παράλληλα να φιλοξενεί τρίτο άτομο? οχι δεν γινετε το σπιτι παραχωρειτε για εναν και δεν μπορει να φιλοξενει τριτο
tsioulak Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Άρα με 90 εκατ euro παραπάνω μπαίνουν άλλα 2 εκατ πολίτες? Οπότε είτε θα πέσουν τρομακτικά τα ποσά, είτε έκανε "λάθος"... Κοιτα, περισυ η μανα μου (που ειναι συνταξιουχος) πηρε 8 ευρω απο το μερισμα αλλα εφοσον τα πηρε μετραει και αυτη ως πολιτης που πηρε απο το μερισμα. Καταλαβαινεις οτι τα νουμερα μαγειρευονται οπως θελεις.
rus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Aς ελπισoυμε στους ανεργους να το δωσουν χωρις να εξεταστουν περιουσιακα κριτηρια, όπως δηλαδή δεν ειχαν εξεταστει ουτε περυσι με τους συνταξιουχους, με αποτέλεσμα να το λαβουν ακομα και βουλευτες και υπουργοι... Θα φτάσουν τα κουκιά για να πάρω το νέο iPhone X; :oneup:
MikeJ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Κοιτα, περισυ η μανα μου (που ειναι συνταξιουχος) πηρε 8 ευρω απο το μερισμα αλλα εφοσον τα πηρε μετραει και αυτη ως πολιτης που πηρε απο το μερισμα. Καταλαβαινεις οτι τα νουμερα μαγειρευονται οπως θελεις. Κοίτα χωρίς να θέλω να σε αντικρούσω ίσως αναφέρεσαι σε κάτι άλλο γιατί το περσινό μέρισμα - δώρο χριστουγένων στους συνταξιούχος δώθηκε με την εξής λογική. Όποιος παίρνει σύνταξη από 550 μέχρι 850 ευρώ πήρε 300άρι (που ήταν το μίνιμουμ ποσό ενίσχυσης) και όσοι έπαιρναν σύνταξη μικρότερη από 550 πήραν τόσο ώστε να φτάσουν τα 850 δλδ αν κάποιος παίρνει πχ μικρή σύνταξη 370 ευρώ πήρε 480 ευρώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις