Anorymous Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν ειναι θα πας να τους διωξεις? αν δεν ειναι και εχω στοιχεια θα παω να τους καταγγειλω
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 αν δεν ειναι και εχω στοιχεια θα παω να τους καταγγειλω Η σταση σου ειναι συνεπης, σου βγαζω το (εικονικο μου) καπελο.
fastnq2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 http://www.protothema.gr/economy/article/372432/roma-pakistanoi-kai-alvanoi-speudoun-gia-to-koinoniko-merisma/ Το αρθρο ειναι απο το 2014,αλλα θα βγει αντιστοιχο σε κανα μηνα που θα δωσει ο τσιπρας..
teddy71 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Τσιγγάνοι, Αλβανοί, Πακιστανοι, ελεύθεροι επαγγελματίες φοροφυγάδες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις θα μοιραστούν το μέρισμα.. Ετσι ακριβως
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 αν ειναι νομιμα στην χωρα και δεν κρυβουν στοιχεια γιατι να μην το παρουν ? Γιατι κατα κανονα δεν εχουν πληρωσει ουτε ενα ευρω φορο . 2
Anorymous Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Γιατι κατα κανονα δεν εχουν πληρωσει ουτε ενα ευρω φορο . πολυ πιθανο αλλα δεν ειναι βεβαια ξερω πολλους ξενους που δουλευουν με ενσημα και πληρωνουν φορους ειχαμε πχ καποτε μια νικαρα απο ιρακ
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Γιατι κατα κανονα δεν εχουν πληρωσει ουτε ενα ευρω φορο . Δεν θες να αρχισεις αυτην τη κουβεντα στη χωρα του τζαμπα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Γιατι κατα κανονα δεν εχουν πληρωσει ουτε ενα ευρω φορο . Λίγο δύσκολο μιας κι υπάρχει ΦΠΑ κι άλλοι έμμεσοι...
MikeJ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 @Miracle worker Δε νομίζω ότι διαφωνούμε σε κάτι. Δεν είπα ότι θεωρώ ευνοημένους ή προνομιούχους όσοι δηλώνουν φιλοξενούμενοι ή όσους φιλοξενούν. Είπα ότι υπάρχει μια ασάφεια και μια δυσκολία προσδιορισμού αυτής της κοινωνικής ομάδας και για αυτό όλες οι κυβερνήσεις δεν δίνουν βοήθεια σε αυτές και προτιμούν ομάδες (πχ πέρσι συνταξιούχοι) που μπορούν πιο εύκολα να μετρήσουν σε αριθμό αλλά και σε αποδοχές και μετά να ελπίσουν ότι αυτοί θα βοηθήσουν με τη σειρά τους τα δικά τους άτομα (παιδιά, εγγόνια) που συχνά φιλοκενούν κιόλας. (προφανώς δεν είναι ιδανικό σενάριο αυτό απλά φαντάζομαι έτσι το βλέπουν)
Anorymous Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δεν θες να αρχισεις αυτην τη κουβεντα στη χωρα του τζαμπα. γενικα οποιος μπορει να κλεψει κλεβει πχ ακουω σε φορουμ ελληνες που ψαχνουν παραθυρακια να παρουν το κεα και ενω το παιδι πχ μενει με τους γονεις τους κανουν δωρεαν εικονικη παραχώρηση και παιρνει το κεα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 γενικα οποιος μπορει να κλεψει κλεβει πχ ακουω σε φορουμ ελληνες που ψαχνουν παραθυρακια να παρουν το κεα και ενω το παιδι πχ μενει με τους γονεις τους κανουν δωρεαν οικονικη παραχώρηση και παιρνει το κεα Δεν διαφωνω (εχω προσωπικα παραδειγματα ευκαταστατων γνωστων μου που πανε να παρουν επιδοματα, ενας πηγε να παρει δωρεαν τυροπιτα που δινει ενας φουρνος στη Μαραθωνος το βραδυ στους φτωχους, το εμαθα και τον εκραξα)
fastnq2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 γενικα οποιος μπορει να κλεψει κλεβει πχ ακουω σε φορουμ ελληνες που ψαχνουν παραθυρακια να παρουν το κεα και ενω το παιδι πχ μενει με τους γονεις τους κανουν δωρεαν οικονικη παραχώρηση και παιρνει το κεα Eχω κραξει πολλες φορες αυτο το θεμα και παντα λεω το ιδιο.ΠΟΛΥ καλα κανουν οσοι βρισκουν παραθυρακια ειτε ειναι αλβανοι ελληνες ιρακινοι η ινδιανοι.Αυτοι που φταινε ειναι αυτοι που εφτιαξαν το προγραμμα ετσι ωστε να μπορεις να το ξεγελασεις ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.Δωρεαν παραχωρησεις,εικονικες ενοικιασεις και αλλα πολλα.Δηλαδη ξεκινας να φτιαξεις ενα προγραμμα βασιζομενος στην εντιμοτητα?Μιλαμε για λεφτα,αδερφια σκοτωνονται οχι να ξεγελασεις το κρατος.
bluesattack Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Απο που και ως που ειναι παραθυρακι η δωρεαν παραχωρηση.Λες και ειναι καποιο μυστικο που το μοιραζονται λιγοι , πονηροι και εκλεκτοι. Ρωτηστε κανα λογιστη και μην λετε αρλουμπες.
fastnq2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Απο που και ως που ειναι παραθυρακι η δωρεαν παραχωρηση.Λες και ειναι καποιο μυστικο που το μοιραζονται λιγοι , πονηροι και εκλεκτοι. Ρωτηστε κανα λογιστη και μην λετε αρλουμπες. Οταν το κανεις ΓΙΑ ΝΑ παρεις το κεα τοτε ειναι παραθυρακι,Αν μενεις χρονια ολοκληρα σε μερος που σου εχουν κανει δωρεαν παραχωρηση ολα μια χαρα.
bluesattack Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Φινεται στην φορολογικη δηλωση και ζητανε και ιδιωτικο συμφωνητικο της παραχωρησης στην προνοια.Τι αλλο θα επρεπε να γινει δηλαδη ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις