Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω λεω να μπει ακόμα ενα κριτήριο, να κατοικεις στην ελλαδα τα τελευταια 10χρονια οπου τα τελευταια χρονια το εισοδημα σου να επεσε στο 1/3 ή το μισο για οικογένειες. Πχ εγω το 2013 εμενα στο πατρικό μου με φορολογικη 16.000€ γιατι να παρω τοτε επιδομα; τωρα ομως 2016/2017 εχω εισοδημα 5.000€ μαξ και μενω στο ενοικιο. Οχι οτι θα με σωσει αλλα ενα συμπλήρωμα ειναι σε αυτα που έρχονται.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι να δωσουμε μερισμα και στους καταθετες.Αυτη την ευπαθη ομαδα  :-D

Τι προβλημα εχεις με τους καταθετες? Σου φαγανε λεφτα?

• Like 1
Δημοσ.

Εγω το έλεγα στον πατέρα μου όταν ακόμα το μερισμα υποτιθεται θα το περνανε ολοι μεχρι και τη μεσαια ταξη συν ανεργοι. Αυτο το μερισμα θα διχασει το λαο και θα φαγωθει μεταξυ του.

Δημοσ.

Οχι .Οι καταθετες τι το θελουν το κοινωνικο μερισμα ? Να τσονταρουν τρεις βδομαδες στην Μονεμβασια ?

Τετοια ευπαθη ομαδα δηλαδη  :-D

Να μην μπει οριο.Να το παρουν και αυτοι που εχουν 200 χιλιαρικα στην τραπεζα  :lol:

Δημοσ.

Οχι .Οι καταθετες τι το θελουν το κοινωνικο μερισμα ? Να τσονταρουν τρεις βδομαδες στην Μονεμβασια ?

Τετοια ευπαθη ομαδα δηλαδη  :-D

Να μην μπει οριο.Να το παρουν και αυτοι που εχουν 200 χιλιαρικα στην τραπεζα  :lol:

Και οι χρεωμενοι τι το θελουν? επειδη σταματησαν να τους δινουν διακοποδανεια και εορτοδανεια οι τραπεζες θα την βγαλουν φετος με το κοινωνικο μερισμα? :wacko:

• Like 2
Δημοσ.

Και οι καταθετες εχουμε ψυχη.Μερισμα και πενταστερο τωρα ! Βαλτε τελος στο διχασχμο τωρα 

Να σας βρηκα συνθημα  :-D

Δημοσ.

Και οι καταθετες εχουμε ψυχη.Μερισμα και πενταστερο τωρα ! Βαλτε τελος στο διχασχμο τωρα 

Να σας βρηκα συνθημα  :-D

Πρεπει να τους επιβραβρευσει ο Τσιπρας αλλωστε αυτους εκλιπαρουσε να εμπιστευτουν το κρατος και να επενδυσουν σε αυτο  B)

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να τους επιβραβρευσει ο Τσιπρας αλλωστε αυτους εκλιπαρουσε να εμπιστευτουν το κρατος και να επενδυσουν σε αυτο  B)

Ε ας επενδυσουν πρωτα να δειξουν καλη θεληση (γιατι πολλοι φωναζαν Βαστα Σοιμπλε) και ας παρουν και ενα τρακοσαρι του χρονου σαν..ευπαθη ομαδα. :-D

Δημοσ.

Ε ας επενδυσουν πρωτα να δειξουν καλη θεληση (γιατι πολλοι φωναζαν Βαστα Σοιμπλε) και ας παρουν και ενα τρακοσαρι του χρονου σαν..ευπαθη ομαδα. :-D

Και μονο  που τα ελληνικες τραπεζες επενδυση ειναι

Δημοσ.

Μετραει οποιο απο τα δυο ειναι μεγαλύτερο τεκμαρτο η πραγματικο.

κατι ακουστηκε οτι θα μετρανε και οι τραπεζικες καταθεσεις

Που τα ακουσατε αυτά βρε παιδια? Αν ισχυουν τοτε όχι 3,400,000 που ειπε δε θα παρουν, αλλα τρεις κι ο κουκος.

Και τι θελουν ? Με 20-50κ στην τραπεζα να παρουν ενα τριακοσαρι σαν ευπαθη ομαδα ?  :-D

Ποια 20-50κ, για να παρεις το αλληλλεγγυης θες <4800...

Δηλαδη τιμωρουν την αποταμιευση.

• Like 1
Δημοσ.

Εδω που τα λεμε το κριτηριο για τις καταθεσεις δεν ειναι και ασχημο.Αφου ετσι και αλλιως το πανε για αυτους που ζουν σε συνθηκες μεγαλης φτωχειας(ασε τις λακαμιες που λενε μεσαια ταξη και τετοια,ετσι και αλλιως μεσαια ταξη δεν υπαρχει στην ελλαδα,ισως να ειναι οι δημοσιοι) ειναι καλο κριτηριο.Τωρα διαβαζω χαζομαρες στα μπλογκ που λενε δικαιουχοι 3.4 εκ. νοικοκυρια.Και ρωταω αν 3.4 παρουν το επιδομα,ποσα ειναι ολα?11 εκ.?Γιατι στο υπουργειο θα μας τρελανουν.Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι θα το παιρνει ΕΝΑΣ στον λογαριασμο του ο ''αρχηγος'' της οικογενειας οπως στο κεα,απλα αν καποιος εχει 10 παιδια για παραδειγμα(κλασσικη περιπτωση στο κεα,μην με πειτε κακο) οι ωφελουμενοι ειναι 10.Μαγικη λεξη-ωφελουμενοι-.Απλα στο κεα για καθε εναν επιπλεον στο ''νοικοκυριο'' σου παιρνεις ενα 100ρικο ενω τα λεφτα που θα δωσουν για μερισμα ειναι στανταρ.Αν ενα νοικοκυριο εχει 4 μελη η 10 μελη θα παρει τα ιδια ακριβως λεφτα.Ιιισως να ειναι εκει η αδικια.Οι πιο ευννοημενοι ισως(παλι) να ειναι τα ζευγαρια χωρις παιδια(εδω μπαινουν οι χαμηλοσυνταξιουχοι) που οι περισσοτεροι θα το παρουν.Εχω περιεργεια να δω τι θα οριστει σαν μονοπροσωπο νοικοκυριο.

Δημοσ.

Δεν πιστευω να παρουν οι φιλοξενουμενοι,παρα μονο το συν 50% αυτος που τους φιλοξενει,αλλα επειδη βλεπω το αγαμος φορολογουμενος με εισοδημα απο 3 μεχρι 9 χιλιαδες και χωρια μετα παντρεμενους με παιδια η χωρις,εχω μια μικρη ελπιδα...

Δημοσ.

Και τι θελουν ? Με 20-50κ στην τραπεζα να παρουν ενα τριακοσαρι σαν ευπαθη ομαδα ?  :-D

οχι, θελουν να μην τους παιρνεις ενα τρακοσαρι καθε βδομαδα για να κανεις τον μπρουκλη. Παιζει αυτο σαν ενδεχομενο η μπα?

Δημοσ.

Που τα ακουσατε αυτά βρε παιδια? Αν ισχυουν τοτε όχι 3,400,000 που ειπε δε θα παρουν, αλλα τρεις κι ο κουκος.

Ποια 20-50κ, για να παρεις το αλληλλεγγυης θες <4800...

Δηλαδη τιμωρουν την αποταμιευση.

προσεξε οτι ποτε δεν ειπωθηκε οτι θα το παρουν 3,4Μ πολιτες. Ειπε οτι επωφελουνται 3.4Μ πολιτες. Δηλαδη ωμα τεχνοκρατικα οι 1 εκατομμυριο κωδικοι ΑΦΜ που τελικα δικαιουνται να υποβαλλουν αιτηση και τα τεκνα και προστατευομενα μελη-φιλοξενουμενοι τους που τυχον εχουν στην οικογενεια τους συν τους δικαιουχους απο την αλλη μερια δηλαδη οι συνταξιουχοι που θα παρουν επιστροφη παρανομως παρακρατηθεντων κρατησεων.

Ειπαμε ή μιλας σαν πολιτικός ή δεν εισαι πολιτικος.

και μια προχειροτατη μαθηματικη λογικη του πως προεκυψε το 3.4Μ επωφελουμενοι του μερισματος.

Εστω 1Μ κωδικοι δικαιουχων. Οι 800000 με 2 παιδια και μια συζυγο. Οι αλλοι 200000 ατεκνοι και απαντρευτοι.

επωφελουμενοι. 800000+ 800000(η γυναικα τους)+ 1600000(τα τεκνα τους) + 200000 (μπακουρια)=3400000

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...