Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού είπαν μέχρι 180 χιλιάρικα περιουσία, έχεις σπίτι που κάνει παραπάνω και θες μέρισμα; άλλοι πεινάνε.

Εγώ ,η μητερα μου και τα δερφια μου μένουμε σε 2οροφο σπίτι δικό μας αξίας 900.000€ περίπου αλλά ο πατέρας μου ,έχει φύγει απ τη ζωή και ήταν ο μόνος που μπορούσε να μας συντηρήσει.Και τώρα σχεδόν πεινάμε και μεις και ίσα -ίσα τα βγάζουμε πέρα με ενφια -δεη -λογαριασμους κτλ .

Εμείς τί φταίμε;Είναι λογική αυτή;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ,η μητερα μου και τα δερφια μου μένουμε σε 2οροφο σπίτι δικό μας αξίας 900.000€ περίπου αλλά ο πατέρας μου ,έχει φύγει απ τη ζωή και ήταν ο μόνος που μπορούσε να μας συντηρήσει.Και τώρα σχεδόν πεινάμε και μεις και ίσα -ίσα τα βγάζουμε πέρα με ενφια -δεη -λογαριασμους κτλ .

Εμείς τί φταίμε;Είναι λογική αυτή;

900 χιλιάρικα το πουλάς και πας σε πιο φθηνό όπως το 99%, σκέψου ότι άλλοι πεινάνε στον δρόμο, πιάσε δουλειά κάνε κάτι, εκτός αν είσαι ανήλικος αλλάζει.
Δημοσ.

Ποιος το αγοράζει είναι το θέμα και πόσο...

Φίλε όσο όσο, αφού δεν έχουν όντως χρήματα το πουλάνε 400 χιλιάρικα και έχουν, μιλάμε κόσμος είναι στο δρόμο, αυτός να πάρει τα λεφτά όχι εμείς που έχουμε κεραμίδι.

Εγώ το χαρίζω αν είναι να το πάρει κάποια οικογένεια που είναι στο δρόμο δεν έχω πρόβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν πιάνει τόσο, plus ποιος αγοραστής γουστάρει να πληρώνει ΕΝΦΙΑ/Δημ.Τέλη ή άλλους φόρους για τέτοιο σπίτι με τέτοια πλασματική αξία? 

Αν ρίξουν την αντικειμενική σε λογικά επίπεδα τέλος του έτους όπως είναι η μνημονιακή δέσμευση, ίσως να καταφέρουν κάτι...

• Like 2
Δημοσ.

Αφού είπαν μέχρι 180 χιλιάρικα περιουσία, έχεις σπίτι που κάνει παραπάνω και θες μέρισμα; άλλοι πεινάνε.

Ένα 3αρακι στο κέντρο της Αθήνας είναι,τι 180 χιλιάρικα μου τσαμπουνάς...
Δημοσ.

Ένα 3αρακι στο κέντρο της Αθήνας είναι,τι 180 χιλιάρικα μου τσαμπουνάς...

Ότι και να είναι περιουσία το λέω εγώ.

Το μέρισμα να πάει σε άτομα όντως φτωχά όχι στα 180 χιλιάρικα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά με συγχωρείται. Ακουγεται οτι το κράτος θα δωσει κολοσσιαίο μερισμα στους πολίτες, αλλά ορισμένοι απο εσάς βγάζετε μίσος,ζήλια,κακιά επειδή δεν θέλετε ο κόσμος να κάνει για πρώτη φορά στην ζωή του γιορτές.Μπορείτε να μου εξήγησεται το σκεπτικό σας για να καταλάβω τι παίζετε με εσάς;

Δημοσ.

Ρε παιδιά με συγχωρείται. Ακουγεται οτι το κράτος θα δωσει κολοσσιαίο μερισμα στους πολίτες, αλλά ορισμένοι απο εσάς βγάζετε μίσος,ζήλια,κακιά επειδή δεν θέλετε ο κόσμος να κάνει για πρώτη φορά στην ζωή του γιορτές.Μπορείτε να μου εξήγησεται το σκεπτικό σας για να καταλάβω τι παίζετε με εσάς;

Νομίζουν επειδή μια 4μελής οικογένεια έχει ακόμα ένα σπίτι να μένει πως είναι πλούσιοι που περνάνε καλά και πως δεν υπάρχει περίπτωση έστω και 300/400 ευρώ να τους είναι ανάγκη. Άσχετα αν υπάρχει μόνο μια σύνταξη των 800 ευρώ π.χ. και τα υπόλοιπα 3 μέλη δεν έχουν δουλειά, από την στιγμή που δεν είναι στον δρόμο είναι πλούσιοι και κακώς κλαίγονται.

• Like 3
Δημοσ.

Νομίζουν επειδή μια 4μελής οικογένεια έχει ακόμα ένα σπίτι να μένει πως είναι πλούσιοι που περνάνε καλά και πως δεν υπάρχει περίπτωση έστω και 300/400 ευρώ να τους είναι ανάγκη. Άσχετα αν υπάρχει μόνο μια σύνταξη των 800 ευρώ π.χ. και τα υπόλοιπα 3 μέλη δεν έχουν δουλειά, από την στιγμή που δεν είναι στον δρόμο είναι πλούσιοι και κακώς κλαίγονται.

Είπαμε λύσεις.. Πουλάς το σπίτι αφού δεν θες να δουλέψεις.

Εδώ υπάρχουν άτομα τα οποία δουλεύουν και τρώνε δύο μήνες φακές..

Αυτοί προηγούνται.

Δηλαδή να το πάρει ένας που έχει περιουσία 900 χιλιάρικα ; Ρέ είστε καλά;;;;;

Αυτό θα το σεβόμουν μόνο αν υπήρχαν ανήλικα μέσα στην οικογένεια και μόνο.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να τον ταϊζεις...

• Like 1
Δημοσ.

θα βαλουν οριο καταθεσεων, δε θα το παρουν οι φιλοξενουμενοι ανεργοι (εξακολουθω να πιστευω οτι δεν υπηρξε ποτε μα ποτε θεμα ανεργων ηταν εφευρεση...) και βλεπουμε τι αλλη δικλειδα μειωσης πληθους δικαιουχων θα μπει...Ειδικα τωρα με τις πλημμύρες σιγα μη βαλουν χερι στα αποθεματικα του κρατους για να στηριξουν τους πληγέντες. Θα βαλουν χερι στο δισεκατομμύριο του μερισματος θεωρω που ειναι ετοιμο χρημα και ετσι και αλλιως ειχε αφαιρεθει του προυπολογισμου και δε θα τους κατηγορησει και κανεις...

Και για μενα με τα ως τωρα δεδομενα μεγα φιάσκο ειδικα αν το οριο καταθεσεων πιανει και τους δικαιουχους επιστροφης παρανομων κρατησεων ουσιαστικα κατ εμε ξεφτυλιζει τον πρωθυπουργο που δεν το ανεφερε στην ομιλια του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...