phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Νοίκιασα σπίτι πέρσι το Δεκέμβρη, στην περσινή δήλωση φαινόμουν ως φιλοξενούμενος. Συνήθως μετράει μόνο το τι φαίνεται στην τελευταία δήλωση, ή το κοιτάνε διαφορετικά; Πάντως απλά δεν παίζει να είναι τόσο ελαστικά τα κριτήρια και να το πάρει τόσος κόσμος.
aleilo03 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Σχετικά με το κοινωνικό μέρισμα έχω μια ερώτηση Εγώ που έχω ετήσιο εισόδημα 300€ είμαι στην κατηγορία των "έως 3000€" ή πάει βάση τεκμηρίου διαβίωσης(3000€) και τεκμηρίου αυτοκίνητου(3200€) άρα συνολικό εισόδημα 6500€ με αποτέλεσμα να πάρω 250€ αντί για 450€? Να σημειώσω ότι είμαι και δικαιούχος ΚΕΑ
fastnq2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Σχετικά με το κοινωνικό μέρισμα έχω μια ερώτηση Εγώ που έχω ετήσιο εισόδημα 300€ είμαι στην κατηγορία των "έως 3000€" ή πάει βάση τεκμηρίου διαβίωσης(3000€) και τεκμηρίου αυτοκίνητου(3200€) άρα συνολικό εισόδημα 6500€ με αποτέλεσμα να πάρω 250€ αντί για 450€? Να σημειώσω ότι είμαι και δικαιούχος ΚΕΑ Μετραει οποιο απο τα δυο ειναι μεγαλύτερο τεκμαρτο η πραγματικο.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εγω λέω να κλείσουμε το thread αυτό και να ανοίξουμε ένα άλλο λίγο πριν τα Χριστούγεννα όταν θα έχει δοθεί το μέρισμα και να γράφουμε εκεί αν το πήραμε, αν δεν το πήραμε και αν έχουμε παράπονα ότι δεν το πήραμε ενώ όλα έδειχναν ότι έπρεπε να πάρουμε και εμείς λίγο από την πίτα. Προς το παρόν μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Και όλα τα sites βασίζονται πάνω στην αγωνία του κόσμου. Το είπε ο Παπαδάκης πριν 20 μέρες, το πήρε το newsbomb και οι άλλοι, το έκαναν μια τρανταχτή είδηση με τρανταχτό τίτλο και από γνωστό site Που ασχολείται με αυτά και τους ρώτησα μου είπαν αφού δεν έχει βγει εγκύκλιος πως ανεβάζουν τέτοιες ειδήσεις? Καλά χριστούγεννα
Inteluser Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ειναι τόσο τραγικοί.... Εδώ το πρωί ανεβηκαν links για να μπει ο κόσμος να κάνει αίτηση μέσω του taxis.. και ολος ο ντόρος για ψίχουλα που μέχρι τέλος δεκεμβρη ειτε με εμμεσους είτε με άμεσους φόρους ο κόσμος που θα τα πάρει θα τα δώσει πίσω...
webparts Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Με φετινο συμβολαιο ενοικιου παιζει να δικαιουμαι,η παπαλα?
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Περιμένουμε να δούμε τα κριτήρια, κι εγώ από φέτος έχω συμβόλαιο ενοικίου. Ουσιαστικά ρωτάς αν κάποιος που ήταν φιλοξενούμενος την περσινή χρονιά θα πάρει το ΚΜ. Για το ΚΕΑ θα τρώγαμε άκυρο.
webparts Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τα τελευταια 10 χρονια μενω μονος,αλλα σε ενα σπιτι που εμενε η αδερφη μου και το συμβολαιο ηταν στο ονομα της. Δε νομιζω οτι ειμαι καπου δηλωμενος φιλοξενουμενος.
Liverpool89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ανοιξε δηλαδη το σύστημα; βαλτε και εδω αν μπορειτε το λινκ ή ακομα δεν βγηκε καποια ανακοινωση;
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Απ' όσο ξέρω στη δήλωση φαίνεται αν είσαι φιλοξενούμενος ή όχι. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τα τελευταια 10 χρονια μενω μονος,αλλα σε ενα σπιτι που εμενε η αδερφη μου και το συμβολαιο ηταν στο ονομα της. Δε νομιζω οτι ειμαι καπου δηλωμενος φιλοξενουμενος. Στο Ε1 που δηλώνεις όμως ότι μένεις? Δεν νομίζω ότι μπορείς να το αφήσεις κενό, βγάζει error...
26ska Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Αν είναι δωρεάν παροχή το σπίτι,το παίρνω το μέρισμα;Μένουμε οικογενειακώς σε σπίτι που μας έχουν παραχωρήσει οι γονείς μου.
vairass Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Αν είναι δωρεάν παροχή το σπίτι,το παίρνω το μέρισμα;Μένουμε οικογενειακώς σε σπίτι που μας έχουν παραχωρήσει οι γονείς μου. Αφού είπαν μέχρι 180 χιλιάρικα περιουσία, έχεις σπίτι που κάνει παραπάνω και θες μέρισμα; άλλοι πεινάνε. 1
opera Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή είπαν ότι η διαδικασία για αίτηση του μερίσματος θα γίνεται και στα ΚΕΠ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις