Sir_JIM Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα παίδες Θέλω να ανεβάσω κάπου το wordpress site που φτιάχνω ώστε να μπορώ να το τσεκάρω πως φαίνεται απο άλλα pc, κινητά κτλ.. για να κάνω και διορθώσεις κτλ.. ώστε να λειτουργεί σωστά.. υπάρχει κάτι καλό δωρεάν;;; Ευχαριστώ!
Sir_JIM Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 ευχαριστώ φίλε.. τα αρχεία εκεί πως τα ανεβάζουμε; θέλει κάποιο προγραμματάκι;
Ruhl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 γενικά τα αρχεία τα ανεβάζεις με ftp(πχ "filezilla") αν και δεν χρειάζεται για αυτο που θα πας να κανεις λογικά, στο link που έβαλα
Sir_JIM Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=1ybhJisDfK8&t=7s γενικά τα αρχεία τα ανεβάζεις με ftp(πχ "filezilla") αν και δεν χρειάζεται για αυτο που θα πας να κανεις λογικά, στο link που έβαλα Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.. είδα το βιντεάκι που ανέβασες. Μόνο που εγώ έχω φτιάξει το site σε localhost και θέλω απλά να το ανεβάσω σε online server για να μπορεί να το βλέπει ένας ακόμα και να κάνουμε τις διορθώσεις που χρειάζεται κτλ. Τώρα έφτιαξα λογαριασμό στο hostdrop.eu που ανέφερε ο φίλος παραπάνω.. δοκίμασα ανέβασα τα αρχεία εκεί με ένα προγραμματάκια (WinSCP) ..ανέβασα και την βάση στο phpmyadmin που δίνει.. αλλά δεν λειτουργεί το site μου.. Κάτι δεν έκανα σωστά μάλλον.
Ruhl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Θελει καποιες μερες μεχρι να ενεργοποιηεθει ο λογαριασμος σου, τα εμαιλ δεν τα διαβασες τι γραφουν?
prometheas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το domain σου έχει τους σωστούς name servers του Hostdrop ?
giannis22k Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καλημερα παιδια.Η hostdrop ειναι ποιο αξιοπιστη απο την byethost?
akat Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Το έχω δοκιμάσει, είναι αξιόπιστο το hostdrop.eu και πολύ εύχρηστο. Το bythehost δεν το εχω δοκιμάσει. Σύγκρινε τι δίνει ο κάθε ενας και αποφάσισε. Το καλό με το hostdrop είναι πως για κάθε χρήστη που γράφεται απο εσένα κερδίζεις 200MB επιπλέον καθώς επίσης απαντούν πολύ σύντομα σε ότι πρόβλημα αντιμετωπίζεις.
corsair04 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Στις 13/11/2017 στις 2:30 ΜΜ, becoming_I είπε hostdrop.eu καλημέρα ειχα λογαριασμό εκεί προσπαθώ να συνδεθώ και να δω το site μου και δεν μπορώ και σε καινούριο λογαριασμό που έκανα πάλι προσπάθησα να προσθέσω να νέο domain που αγόρασα αλά και πάλι δεν εμφανίζει τίποτα ....γνωρίζεις κάτι? ??
becoming_I Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, corsair04 είπε ειχα λογαριασμό εκεί προσπαθώ να συνδεθώ και να δω το site μου και δεν μπορώ και σε καινούριο λογαριασμό που έκανα πάλι προσπάθησα να προσθέσω να νέο domain που αγόρασα αλά και πάλι δεν εμφανίζει τίποτα ....γνωρίζεις κάτι? Προσθέτεις τους nameservers στο domain που εχεις αγοράσει. Όπως βλέπέις έχω το forum.tollfreegr.com και δεν έχω κάποιο θέμα. Φυσικά να έχεις υπόψιν σου ότι πέφτει κάποιες φορες για κανα 2 μερες και το support ειναι ανύπαρκτο. Αλλά είναι free.
k33theod Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Αν θες δες και αυτό https://www.awardspace.com/web-hosting/shared-hosting/shared-hosting-features-table/ Το basic πακέτο έχει promo price για 1 χρόνο 1.99
Jordan95 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Αν θες μπορεις να δοκιμασεις και το: https://gr.000webhost.com/. Εχω ανεβασει 2 σαιτ μεχρις στιγμης (Wordpress) και μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει να ειναι κατω (λιγες φορες το μηνα μπαινω). Δηλαδη, για ντεμο κλπ, πιστευω ειναι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα