NikosDzks Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα, το κουτι που ειναι τα καλωδια του δικτυου εξω απ'το σπιτι δυστυχως δεν εχει καπακι γιατι ειχε σπασει. Το προβλημα ειναι οτι οι αποσυνδεσεις που εχω παιζει να οφειλονται και σε αυτο το θεμα διοτι τα καλωδια μπορει να κουνιουνται απτον αερα ή ακομα και να μπαινει υγρασια μεσα, ειδικα οταν βρεχει. Μηπως μπορει κανεις να μου προτεινει καμια πατεντα για να κλεισω το κουτι ετσι ωστε να μην μπαινει υπερβολικη υγρασια μεσα. Τα καλωδια ειναι μονωμενα.
Knight of Mercy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλείς ΟΤΕ και ζητάς αντικατάσταση. Το κουτί είναι δική τους αρμοδιότητα και, θεωρητικά, δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.Διαφορετικά καλείς και ζητάς επιτόπιο έλεγχο γραμμής λόγω αποσυνδέσεων. Τι διάολο, δεν θα δεί ο τεχνικός τα χάλια του κουτιού? Λογικά θα στο αλλάξει.Αν όμως τα καλώδια ειναι μονωμένα, ίσως το πρόβλημα να προκύπτει απο το κουτί και μετά (εσωτερική καλωδίωση).
NikosDzks Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Βασικα ειχε ερθει ο τεχνικος της Vodafone και ειχε ξαναμονωσει τα καλωδια ειχε δει οτι δεν ειχε καπακι αλλα δεν ειπε τιποτα, οταν πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι πρεπει να φωναξω εναν ηλεκτρολογο να μου σφραγισει το κουτι γιατι ειναι θεμα εγκαταστασης του σπιτιου. Επισης, προσφατα ειχα θεμα με την εσωτερικη καλωδιωση γι'αυτο ενωσα εφεδρικα καλωδια απο το κουτι στην κεντρικη πριζα. Η κεντρικη πριζα εχει 3-4 ζευγη απο εφεδρικα καλωδια δεν νομιζω να ειναι ολα χαλασμενα. Μετα απο δοκιμες ενωσα ενα ζευγαρι και εχει φανει μεγαλη διαφορα ακομη και στην ταχυτητα ειμαι πολυ καλυτερα, απλα ακομα εχω περιστασιακες αποσυνδεσεις και δεν μου φαινεται οτι αυτη την φορα φταινε παλι τα καλωδια.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Βρες ενα πλαστικο που να ταιριαζει βάλε γύρο γύρο σιλικόνη και κλείστο, όχι τέτοια μέρα όμως, να μην υπάρχει βροχή και να έχει στεγνώσει
NikosDzks Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ωραια ευχαριστω πολυ, θα το δοκιμασω αυριο.
Knight of Mercy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Τι να σου πώ. Το κουτί είναι του ΟΤΕ και κάθε πρόσβαση σε αυτό πρέπει να γίνεται απο τεχνικό.Είχα προσπαθήσει να συνδέσω τη γραμμή του 1ου ορόφου με το router του ισογείου και για να μην περνάω καινούργια καλώδια, χρησιμοποίησα το περίσσευμα του cat6 (2 ζευγάρια) και έκανα συνδέσεις μέσα στο κουτί, εκτός σπιτιού (ιδιόκτητη διόρωφη μονοκατοικία) με το τετράκλωνο που πήγαινε επάνω και ήταν άχρηστο χρόνια τώρα.Κάποια στιγμή πέρασε τεχνικός, άνοιξε το κουτί, είδε τη "πατέντα" και με "έλουσε" κανονικά. Στη συνέχεια τα αποσύνδεσε γιατί δεν επιτρέπεται, όπως είπε.Συνέχισα και εγώ με Access Point.
navigator0 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ο ΟΤΕ νομίζω δεν αναλαμβάνει πλέον ότι βρίσκεται σε σπίτι. Για κουτί μιλάω, όχι για καλώδιο. Έχω ακούσει ότι ενημερώνει τον ιδιοκτήτη για ηλεκτρολόγο, ιδίως αν είναι ήδη πειραγμένο. Π. Χ. Πλαστικό κουτί και όχι τα μεταλλικά του ΟΤΕ με το λογότυπο της εταιρίας επανω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα, το κουτι που ειναι τα καλωδια του δικτυου εξω απ'το σπιτι δυστυχως δεν εχει καπακι γιατι ειχε σπασει. Μονοκατοικία ή πολυκατοικία? Ρωτάω γιατί τα κουτιά "διαφέρουν". Σε μονοκατοικία το κουτί που δεν επιτρέπεται να πειράξεις είναι συνήθως πάνω σε κολώνα πριν έρθει το εναέριο στο σπίτι.
myst77 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 βγαλε μια φωτο απο το κουτι και θα σου πούμε τι ισχύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα