merkon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλημερα στην παρεα, ποια ειναι η γνωμη σας για μεταχειρισμενο αυτοκινητο diesel; Θα αγοραζατε ποτε ή μονο καινουριο; Ψαχνω κατι οικονομικο, εως 5.000 ευρω το πολυ. Σε οσο το δυνατον καλυτερη κατασταση προφανως και με οσο το δυνατον λιγοτερα χλμ. Για smart χρονολογιας 2008-2011 με καμια 80,000 χλμ τι εχετε να πειτε; Το βρισκω περιπου στα χρηματα αυτα αλλα δε ξερω αν αξιζει σαν αγορα και φυσικα αν ισχυουν τα χλμ κλπ κλπ... Απλα η κατασταση με την βενζινη δεν παει αλλο, ο μισθος φευγει για βενζινη καθε μηνα και δε μενει τιποτα στην ακρη Περιμενω να ακουσω τα σχολια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 ξεχασετο.παρε βενζινη.τιποτα αλλο δεν λεω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Στο Σμαρτ που θες και με βενζίνη π;Λη πολύ χαμηλή κατανάλωση θα έχεις . Τώρα τι έχεις ? Πόσο καεί και τι αποστάσεις κάνεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μεταχειρισμένο diesel κάτω από 10.000 σημαίνει κακός μαντρας με 100αδες χλμ γυρισμένα. Όσο ποιό μακριά μπορείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Θέλει υπομονή και να το ψάξεις αρκετά οποιδήποτε Diesel. Ειδικά σε μαντράδες , που τα περισσότερα είναι εισαγωγής. Ποσα χιλιόμετρα κάνεις ετησίως και εάν τα κάνεις εντός πόλης απέφυgε το Diesel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Πολλοι μαντραδες πουλανε euro 4. Μερικοι δε το ξερουν οτι απαγορευονται αλλα και για οσους το ξερουν εχουν επιχειρηματα να τους πεισουν. Πχ "εγω κυκλοφορω με euro 4 10 χρονια". "Με λιγα χρηματα μπορω να το κανω να μη φαινεται στην αδεια εχω το τροπο" και αλλα με ερμηνιες του νομου κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Χμμ, δηλαδή εγώ που έχω καταλήξει σε Toyota iq diesel κάτω από 10000€ με γύρω στα 90.000 χλμ, δεν θα πράξω σωστά; euro 5 επιτρέπονται; δε με χαλάει η βενζίνη απλά για αλλαγή θέλω πετρέλαιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Χμμ, δηλαδή εγώ που έχω καταλήξει σε Toyota iq diesel κάτω από 10000€ με γύρω στα 90.000 χλμ, δεν θα πράξω σωστά; euro 5 επιτρέπονται; δε με χαλάει η βενζίνη απλά για αλλαγή θέλω πετρέλαιοΑπλα το iq ειναι φτηνο απο τη μανα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Απλα το iq ειναι φτηνο απο τη μανα του. Ακριβό ήταν καινούργιο, πάνω από 13000 σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πολλοι μαντραδες πουλανε euro 4. Μερικοι δε το ξερουν οτι απαγορευονται αλλα και για οσους το ξερουν εχουν επιχειρηματα να τους πεισουν. Πχ "εγω κυκλοφορω με euro 4 10 χρονια". "Με λιγα χρηματα μπορω να το κανω να μη φαινεται στην αδεια εχω το τροπο" και αλλα με ερμηνιες του νομου κτλ Eγώ γνωρίζω αρκετούς που κυκλοφορούν με το Ford Fiesta mk6 diesel που είναι Εuro 3. Τι πάει να πεί απαγορεύονται; Πως απαγορεύονται και κυκλόφορούν πολύ πιο παλιά ντίζελ εκεί έξω, είναι όλοι αυτοί παράνομοι; Δε νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Απαγορεύονται εντός Αθήνας-Θεσσαλονίκης εννοεί. Euro-5 και πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Απαγορεύονται εντός Αθήνας-Θεσσαλονίκης εννοεί. Euro-5 και πάνω.. Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 πολύ ενδιαφέρουσα ειδηση γιά οσους εχουν αγοράσει diesel αυτοκίνητο μεταχειρισμένο .... θά πληρώσετε πρόστιμα κλπ ...(αν πέσατε σέ απατεώνα - εξυπνίδη εμπορο ) http://www.newsauto.gr/blogs/takis-trakousellis/paranomi-to-60-katochi-diesel-erchete-diastavrosi-stichion/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Να το δω και να μη το πιστευω. Παντως αν πιασαν οπως λεει το αρθρο μονο 24 δεν ειναι τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Diesel είναι καλύτερο να αγοραστεί από ιδιώτη πρώτο χέρι ή να το φέρετε απ ευθείας από το εξωτερικό. Οι μαντράδες συνήθως έχουν εισαγωγές, τα diesel του εξωτερικού μπορεί να έχουν 400.000χλμ και να μην έχουν την παραμικρή φθορά τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου οπότε άνετα τα χιλιόμετρα πέφτουν σε λιγότερα από 100.000. Επίσης είναι προτιμότερο πχ ένα diesel του 2010 με 240.000χλμ παρά ένα ίδιας χρονολογίας με 100.000χλμ γιατί πολύ απλά ένα diesel αγοράζεται για να γράφει χιλιόμετρα, τα 30-35000χλμ/ετος είναι πολύ πιο φυσιολογικά από τα 10-15000χλμ/ετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα