Craven Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μάλιστα... δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνω τα ίδια που έχω πει στα προηγούμενα θέματα, που σαν παλιοί χρήστες τα ξέρετε, οπότε όλα καλά.
drdedus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Αν είναι κάτι που θα μας κάνει την ζωη εύκολοτερη ευπρόσδεκτο. Αν είναι να προτείνεις να έχουμε ξεχωριστή εφαρμογή για τις λάμπες μπορείς να καταλάβεις πόσο θα μας διευκολύνει αυτό. Περιμένω να ακούσω.. την γνώμη σου, γιατί να μην χρησιμοποιούμε την λάμπα με το mi home. και μιας και λέμε και για μια απο τις εφαρμογές διαχείρισης βγήκε και στο play το mi home 5.0.10
Craven Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Φυσικά και δεν θα σας πω τι θα χρησιμοποιείτε και τι όχι, θα ξαναπώ κάτι απλό που έχει ειπωθεί 10δες φορές με λίγη σκέψη θα απαντήσει σε πολλά. Η Xiaomi και η Yeelight είναι διαφορετικές εταιρείες με διαφορετικούς στόχους, διαφορετικές πολιτικές (αντικρουόμενες πολλές φορές) και η μοναδική σχέση που έχουν μεταξύ τους αφορά την υποστήριξη στο automation και τίποτε άλλο. ΤΥΧΑΙΝΕΙ απλά η xiaomi να έχει ένα plugin στο Mi home για τις λάμπες που παίρνει απ την yeelight και που δεν ανανεώνεται συχνά και πχ αυτή τη στιγμή είναι μήνες πίσω απ την official εφαρμογή. Αυτό αρκεί για να καταλάβουμε πόσο ανούσιο είναι να μιλάμε για το Mi home σε ένα θέμα μιας λάμπας της yeelight καθώς και απαντά σε όλα τα άλλα ερωτήματα και ακόμα περισσότερα. Δεν έχει νόημα όμως σε κάθε θέμα για αυτές τις λάμπες κάθε ένα-ενάμιση μήνα να λέμε τα ίδια και τα ίδια.. 1
crashnburn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 εδω παντως δεν λενε κ τα καλυτερα για το app που λες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yeelight.cherry
Heybro Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Χρησιμοποιώ το app πολλούς μήνες μαζί με την rgb λάμπα είναι απλά απόλαυση. Κανενα απολύτως θέμα.
alexmalo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Πήρα και γω μία χωρίς tracking number. Καλή τιμή είναι.
Heybro Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 ποιο απο τα 2? Το official yeelight χρησιμοποιω που μπήκε στην έκδοση 3 πριν 2 βδομάδες. Εξαιρετικό πρόγραμμα όπως και η λάμπα. 1
stelios18120 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 εγω εχω 5 λαμπες στο σπιτι και τις δουλευω με το yeelight Και ολες μια χαρα δουλευουν χρωματα,φωτεινοτητα,οποτε θελω τις αναβω και τις σβηνω,και ότι άλλο θελεις μεσω του app το κανεις ποτε δεν αντιμετωπισα κανενα θεμα. 1
drdedus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Φυσικά και δεν θα σας πω τι θα χρησιμοποιείτε και τι όχι, θα ξαναπώ κάτι απλό που έχει ειπωθεί 10δες φορές με λίγη σκέψη θα απαντήσει σε πολλά. Η Xiaomi και η Yeelight είναι διαφορετικές εταιρείες με διαφορετικούς στόχους, διαφορετικές πολιτικές (αντικρουόμενες πολλές φορές) και η μοναδική σχέση που έχουν μεταξύ τους αφορά την υποστήριξη στο automation και τίποτε άλλο. ΤΥΧΑΙΝΕΙ απλά η xiaomi να έχει ένα plugin στο Mi home για τις λάμπες που παίρνει απ την yeelight και που δεν ανανεώνεται συχνά και πχ αυτή τη στιγμή είναι μήνες πίσω απ την official εφαρμογή. Αυτό αρκεί για να καταλάβουμε πόσο ανούσιο είναι να μιλάμε για το Mi home σε ένα θέμα μιας λάμπας της yeelight καθώς και απαντά σε όλα τα άλλα ερωτήματα και ακόμα περισσότερα. Δεν έχει νόημα όμως σε κάθε θέμα για αυτές τις λάμπες κάθε ένα-ενάμιση μήνα να λέμε τα ίδια και τα ίδια.. Τίποτα το ουσιαστικό αυτό που λες.Είναι σαν να διαβάζω την Ναυτεμπορική και να γίνετε μια ανάλυση ανούσια για τον τελικό χρήστη. Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην δουλεύω τις λάμπες και τα υπόλοιπα "Xiaomi" προϊόντα μέσα από μια εφαρμογή που είναι official η οχι, και μου δίνει την δυνατότητα. Αν ήθελες να πεις κάτι ηταν να πεις σαν ενημέρωση αυτά που είπες στο τελευταίο μήνυμα. Η να εκφράσεις τις ανησυχίες σου μήπως σταματήσει η υποστήριξη μέσα από το mihome Η να μου προτείνεις να την δουλεύω με κάποιο άλλο πρόγραμμα γιατί θα έχω ενα κέρδος. Ποιό είναι το κέρδος μπορείς να μου πεις? Σίγουρα θα υπάρχει, αλλά ποιό είναι? Το να μου πεις ότι δεν είναι σωστό να μιλάω η να δουλεύω την λάμπα για/με το mihome αυτό είναι .....! καθώς μιλάμε για "Xiaomi" product που είναι συγκοινωνούντα δοχεία με πολλά πολλά προϊόντα ακόμα.
marksk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 πήρα και γω 2, τόσο καιρό τις χάζευα. γενικά έχουμε καεί και είναι αρχή του μήνα...
sotiriadisc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 παιδια καλημέρα, αγορασα πρωτη φορα 2 λαμπες και εγω - καλη αγορα για να κανεις ατμοσφαιρα σε παιδικο δωματιο / σαλονι ?
Shadowjump Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μια χαρα ειναι! Εγω 2 χρησιμοποιω καθε μερα. Μονο στην κουζινα αναβω πλεον λαμπες ή αν θελω πολυ φως αναβω και τις αλλες σε σαλονι και χωλ. Πηρα κι αλλες να βαλω 2 εξωτερικα στην πισω μερια του σπιτιου για να ειναι φωτισμενα το βραδυ. Τις ρυθμιζεις τι ωρα να αναβουν και τι ωρα να σβηνουν και εισαι κομπλε!
nyne Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εμενα η νεα εφαρμογη μου φανηκε χαλια.Δεν μπορω να κανω συντομευσεις στο κινητο οπως εκανε η παλια.Επισης δεν μπορεις να φτιαξεις ενα χρωμα που θες κ εκεινη την ωρα να αλλαζει ωστε να βλεπεις τι φτιαχνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις